forum.gif
netīra matrica
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / netīra matrica
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.04.08 17:39
 citēt
piedodiet, ka uzdodu šito jautajumu, jo gan jau tas ir uzdots 100 un 1 reizi, bet ātrumā pārskrienot pāri topikiem nemanīju...
man ir Nikon D80 un parādas nesmuks punkts uz bildem, kur es varu dabūt to nost?
Publicēts: 06.04.08 23:10
 citēt
Nu, es jau, piemēram, pasūtīju no Anglijas tādas speciālas slotiņas un šķīdumu matricas tīrīšanai.

Manā izpratnē tas ir diezgan vienkāršs process.
Tas gan jāvērtē katram pēc savām spējām.

Ja baidies no tehnikas vai kaut ko izdarīt ne tā, tad labāk jau nest pie cilvēkiem, kuri zina, ko dara.

Konkrētāk par pirkumu - www.cameraclean.co.uk...

Tur pat arī pirku.

Prieks par divpadsmit slotiņām un vēl šķīdumu ap Ls 50.
Publicēts: 06.04.08 23:24
 citēt
KLizmas puuslis 4ever! :D
Publicēts: 06.04.08 23:59
 citēt
Klizmas pūslis arī der - pirms tā lietošanas ne pirmsākuma mērķim, ieteicams izmazgāt.

Vienīgais mīnus ir tāds, ka tas nenoņems putekļus, kuri ir pielipuši pie matricas.
Publicēts: 07.04.08 08:39
 citēt
canon centrā ir saspiestā gaisa balons. paķer to un būsi laimīgs.
Publicēts: 07.04.08 08:47
 citēt
canon centrā ir saspiestā gaisa balons. paķer to un būsi laimīgs.

cik shameejais ~maksa? un kaads tilpums? nebuut vienreizeejai lietoshanai?
Publicēts: 07.04.08 09:25
 citēt
ar pūšamo tikai izdzenā putekļus, bet pielipušos jāmazgā ! Bet tas jau ir bīstami.
ir dzirdēts , ka pēc canona servisa matricas mazgāšanas pavājinās asums vai kontrasts...
Publicēts: 07.04.08 09:41
 citēt
25 Ls laikam bija balons + vēl tur jāpaņem tas snuķis, bet pēc tam jau tikai balons atkārtoti un viss. kaut kur 10 reizēm laikam der.
Publicēts: 07.04.08 09:42
 citēt
KLizmas puuslis 4ever! :D

vot es neko nebiju pa forumiem lasiijies, betpagaajushajaa nedeeljaa tieshi ar to arii iztiiriijaam chomam :D:D:D
Ilgi domaajaam ar ko gan vareetu un izshtukojaam, ka vajag puusliiti :):)
Publicēts: 07.04.08 12:57
 citēt
iesaku uzmanīties ar to balonu, var izšļākt šķidrumu un tad var palikt pleķi uz matricas...
Publicēts: 07.04.08 12:59
 citēt
iesaku uzmanīties ar to balonu, var izšļākt šķidrumu un tad var palikt pleķi uz matricas...

jāspiež ir uzmanīgi nevis kā negudram..
Publicēts: 07.04.08 13:18
 citēt
nedrīkst arī sagāzt to balonu...
Publicēts: 07.04.08 13:28
 citēt
driiz uzrakstiishu rakstu par matricas tiiiriishanu. gaisa puuslis un gaisa balons ir pashi sliktaakie paneemieni
Publicēts: 07.04.08 13:34
 citēt
Nu neiesaku ar gaisu ņemt tos putekļus nost, jo tiek viņi tikai izdzenāti pa korpusu vai sapūsti stūros tie putekļi, Labāk aizej uz mākslinieku veikalu, nopērc dārgāko otiņu kāda tur pieejama, elektrizē to otiņu un tad uzmanīgi naveolc gar matricu lai putekļi pielīp pie otiņas!
Publicēts: 07.04.08 13:39
 citēt
putekļus novākt nav māksla, bet gan pleķus...
gaidam andre...
Publicēts: 07.04.08 16:08
 citēt
Sen tīru ar visibledust.com rīkiem un pilnībā pietiek.
Publicēts: 07.04.08 21:10
 citēt
Kur var iztīrīt pentaxša punci,varbūt kāds blogeris ar to ņemas :wink:
Publicēts: 07.04.08 23:39
 citēt
Ik pa laikam ar putekļu sūcēju izsūcu
Publicēts: 08.04.08 00:14
 citēt
Centies būt asprātīgs,nav mans hobijs ložņāt šim aparātam pa ķiskām,katram jādara savs darbiņš :wink: un tik tad būs kārtība,ceļš uz nākotni.Esmu saskāries ar dakteru būvētām mājām :shock:
P.S.Putekļu sūķa caruli vari iebāzt..............nu tu jau saprati kur :)
Publicēts: 08.04.08 00:27
 citēt
nu labi un ja pieņemam, ka man rokas aug no ne pašas labākās vietas un negribu visu tur sačakarēt, tad varat ieteikt kādu vietu, kur nest NIKONu un kur to iztīrīs par saprātīgām cenām?
Publicēts: 08.04.08 01:20
 citēt
nu labi, 20 lati un ir kāda vieta, ko jūs rekomendētu?
Publicēts: 08.04.08 02:13
 citēt
pateicos :)
Publicēts: 08.04.08 10:42
 citēt
Nu neiesaku ar gaisu ņemt tos putekļus nost, jo tiek viņi tikai izdzenāti pa korpusu vai sapūsti stūros tie putekļi, Labāk aizej uz mākslinieku veikalu, nopērc dārgāko otiņu kāda tur pieejama, elektrizē to otiņu un tad uzmanīgi naveolc gar matricu lai putekļi pielīp pie otiņas!

Nu, ja tā labi saelektrizē, tad ar statiku var izbliezt kādu mikreni arī. Tad vairs nevajadzēs tīrīt.
Publicēts: 13.05.08 08:49
 citēt
Un beigās neviens neko konkrētu tā arī nav pateicis...
Publicēts: 13.05.08 15:47
 citēt
tak aiznes pie taa pasha Ilmaara pie Beernu pasaules!
Publicēts: 13.05.08 17:55
 citēt
mreinis:Un beigās neviens neko konkrētu tā arī nav pateicis...

Kāpēc tik kategoriski? niko trešā komentārā iedeva linku un es ar iedevu linku ar ko tīrīt. Dažos komentāros tika piedāvātas adreses vai telefoni. Vai varbūt gribi lai aizbrauc pie tevīm mājās un iztīra? :face-grin:
Publicēts: 13.05.08 21:26
 citēt
Uzsit PM lietotājam PUIKA,manu graustu berza dikti,bet atberza,sūdzību nav,serviss pa glauno.
Publicēts: 14.05.08 12:14
 citēt
te viens par putekljusuuceeju iemineejaas. a taa padariishana ir pavisam nopietna. esmu taadaa veidaa savu D80 tiiriijis. ideaali! Ralfs shito pastaastiija. ja tev ir puteklju suuceejs ar reguleejamu jaudu, tad der (visvaajaakais rezhiims). trubas galaa piemontee miikstu kokteilja salminju un aidaa.... taa matrica (pareizaak, aizsargstiklinjsh) nav jeela ola. neko tur saskraapeet nevar (uzmaniigi riikojoties). Canon 5D gan shitaa tiiriit neiesaku - tam uz matricas ir viegli sabojaajama aizsargpleeve...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):