tad jau labaak body un kaadu jeedziigu standart zuumu. piemeeram, 17-50 2.8 un tas arii sastaadiis tos 600Ls un no naakoshaas algas panjemsi kaadu tele objektiivu. Lieta dariita, ja nee, peec meenesha sapratiisi, ka ir bodijs un divi nekaadi objektiivi.
nezinezi, shitas mana tgadina, ka viens rallists reiz teica - cilveki sudzas, ka 200zs nepietiekot, bet brauc pa pilsetu. lai pabrauc ar 200kmh pa mezha celju 5ajaa atrumaa un tad pasaka, ka 200zs vinjiem par maz.
debesmanna nav, bet nemaceshanu nevajag attaisnot ar shvaku tehniku.
Manupraat tie KIT objektivi lauj izsveert ko gribas, lai pec tam piepirktu klat kadu vien objektiivu veelas! Lauj saprast to kam vairaak pieversties un kados objektivos naudu guldiit!
Manupraat tie KIT objektivi lauj izsveert ko gribas, lai pec tam piepirktu klat kadu vien objektiivu veelas! Lauj saprast to kam vairaak pieversties un kados objektivos naudu guldiit!
pilnīgi piekrītu. tikai lai saprastu nevajag 18-55 + 55-200, bet gan tikai 18-55! nemaksā viņš tikai daudz lai sāktu domāt vajag vai nē, un kad viss ir saprasts, var uztaisīt šādu - www.fotoblog.lv... šodien bildēju, un nevaru vien nopriecāties.
Atbalstīts! Es ar sākumā bildēju ar 350D + kitu un tas palīdzēja man saprast kas ir kas - mm, diafragma un stikla kvalitāte + Paraksti kit objektīvs maksā mazliet vairāk un ja nē, tad var nopirkt body + iemest tepat bloga sludinajumu un pa latiem 20 - 25 dabut kit objektīvu
esmu nedaudz iešokēts ieraugot so komplektu pa tādu naudu.. http://gigashop.lv/?ob=6546
Reāla cena- Body 370 ls, 17-85 IS USM(OSM)- 250 ls, grips 75la =695 ls Tas ir vislētākais variants pērkot Latvijas neta veikalos. Tavā piedāvājumā komplektā 663 ls. Ja atklāti, es tādu ņemtu.