forum.gif
Nikon D100 + 28-80mm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nikon D100 + 28-80mm
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.04.08 19:40
 citēt
DSLR kamera Nikon D100 (6.1 MPix) komplektā ar objektīvu Nikon 28-80mm f/3.3-5.6G, kā arī USB kabelis, TV kabelis, oriģinālā kaste, oriģinālie softi, beterija un lādētājs.
Gribu 300,-Ls, bet par cenu ir iespējams diskutēt.

alvils.es@gmail.com
Publicēts: 06.04.08 22:36
 citēt
veiksmi, gribēt var daudz ko...
Publicēts: 07.04.08 09:17
 citēt
Un ar kādu ciparu Tu šādu komplektu novērtētu (nav nekādu skāpējumu vai erroru)? :)
Publicēts: 07.04.08 09:22
 citēt
mnu ~250ls.. ne vairaak, bet es ne njemeejs ne interesents! :D
Publicēts: 07.04.08 09:28
 citēt
nu, es jau minēju, ka par cenu var diskutēt. ja kāds ir ņēmējs par 250,-Ls tagad un tūlīt (šodien, rīt), atdošu par šo ciparu.
Publicēts: 08.04.08 23:09
 citēt
Nu 300Ls ir daudz par daudz priekš 5 gadus veca dinozaura. Pie tam lietota. Intereses pēc pamaklēju cik tāds maksā. Diemžēl laikam tik vecs, ka vairs netirgo iekš LV. Tad nu pačekoju iekš amozones.

Korpus 369$ + objektīvs 45$ = 414$ jeb 181Ls par jaunu kameru. Tāda lūk ir tās kames reālā vērtība. Jaunas ne lietotas.
Publicēts: 09.04.08 00:27
 citēt
es tikai bodiju (bez objektīva) pirms pus gada nopirku ebajā par 300 latiem. nezinu, kur amazonē tu viņu esi atradis (pie tam - JAUNU! viņus jau sen vairs neražo). un šis ir labs dinozaurs. :) es gan viņu pārdodu tāpēc, ka gribu jaunāku modeli, bet, kamēr es viņu nenotirgošu, ar prieku izmanotošu. :) D100 ir labāks par D50 un es uzskatu, ka arī par D70. Tā ir pirmā simtnieku klases kamera Nikonam (D200 un D300 priekštecis). 250,- Ls ir ļoti o.k. cena kopā ar objektīvu.
Publicēts: 09.04.08 00:55
 citēt
cik kadri izšauti ?
Publicēts: 09.04.08 08:36
 citēt
Es tiešām nezinu...
Publicēts: 09.04.08 16:47
 citēt
ja kāds man atsūtīs (alvils.es@gmail.com) šādu programmu, izmantojot to, uzzināšu, kāds ir noskrējiens un pateikšu. :)
Publicēts: 09.04.08 17:06
 citēt
blog.andreart.lv...

LŪGTUM :wink:
Publicēts: 09.04.08 17:17
 citēt
Nedarbojas. Mēģināju visādi, pat jpg formātā bildētu (bez pārveidošanas no RAW) pa taisno no kameras lādēju tai saitā, bet visu laiku viens un tas pats. Uzrāda "Nevar nolasīt datus. Jāielādē oriģināls JPG fails."
Publicēts: 09.04.08 21:22
 citēt
tad jau esi normāli sabliezis kadrus ka pat nevar vairaak nolasiiit :D :D
Publicēts: 09.04.08 21:26
 citēt
varbūt. :D bet nekādas tehniskas problēmas līdz šim nav gadījušās, pie daktera (meistara) vēl ne reizi neesmu nesis. viss šancē kā nākas. :)
Publicēts: 10.04.08 20:30
 citēt
ļoti feini, bet taka veca kamera + ja daudz šauts tad var gadīties ari ka kada jauka diena, kas nav jau aiz kalniem tālu, kamera ir jānes pie daktera :?
Publicēts: 10.04.08 20:54
 citēt
Jaunas ne lietotas.
jaunas ne. /reiz neražo vairs/ nelietotas gan varbūt.
Publicēts: 10.04.08 21:31
 citēt
ļoti feini, bet taka veca kamera + ja daudz šauts tad var gadīties ari ka kada jauka diena, kas nav jau aiz kalniem tālu, kamera ir jānes pie daktera :?

Nu, var gadīties. Bet var arī negadīties. Vismaz D100 ir ražota Japānā (atšķirībā no desmitniecēm, ko saliek Taivānā). :) Man jau kaut kā šķiet, ka Japāņu ražojumi turas ilgāk. Varbūt tas tikai stereotips. Un tomēr pa šo pusgadu, cik ilgi ar viņu šauju, neesmu manījis nekādas zīmes tam, ka šī grasītos atņirgties. ;) Un jā, protams, ka 250 latus prasa par labi palietātām kamērām vai dikti sūdīgām. Gan labu, gan labu par tādu naudu tomēr dabūt nesanāks, vai ne? :)
Publicēts: 10.04.08 23:35
 citēt
tu esi pirmais saimnieks šim aparātam un lieto viņu pusgadu?ja tā tad varētu domāt par mazu apgreidu :)
Publicēts: 10.04.08 23:40
 citēt
Nē, es neesmu pirmais. Es viņu nopirku no viena vācieša. Bet man šķiet, ka tas vācietis diez ko daudz ar viņu netika bildējis... Man vienkārši no komunikācijas ar viņu radās iespaids, ka viņam fotogrāfēšana nav nekāda baigā kaisle. Un vēl viņš lika manīt, ka ir baigais pedants, tāpēc man radās uzticība, ka viņš nav baigi čakarējis viņu. Arī ekrānam virsū caurspīdīgais plastmasas vāciņš (kas nodrošina to, ka ekrāns nav noskrāpēts. arī es šo viņa piemēru pieņēmu, un vāciņu neesmu noņemis) kopš kamera atstājusi veikala plauktus. :)
Publicēts: 07.05.08 01:35
 citēt
kads:Jaunas ne lietotas.
nu, nelietota var būt veca kamera, jauna nekādi.
Publicēts: 07.05.08 14:45
 citēt
da nezinu manliekas veertiigaaks daikts par visiem tiem 40/50/70 - shkiet meera gaismu ar manuaalajiem stikliem plus ir kardaana pievads u.t.t.
Publicēts: 07.05.08 16:13
 citēt
izskatas sakariga kamera, tiesham.
Publicēts: 07.05.08 18:41
 citēt
Nu vot Maris, tiem kam interesē kardāna pievadi, tiem varbūt arī vērtīga, bet tiem, kas grib bildēt, par to naudu sanāk jauns un svaigs D40 ar labu (labu, ne sliktāku par šo) kit plastmasas objektīvu + garantija + daudz jaunas fīčas + liels ekrāns. Un par to kardānu notiek tāda pati raudāšana, kā par DOF preview - tas agrāk bija būtisks trūkums, kāpēc likās, ka D50 ir sliktāks par D70s.
Publicēts: 07.05.08 19:41
 citēt
alvils:Nē, es neesmu pirmais. Es viņu nopirku no viena vācieša. Bet man šķiet, ka tas vācietis diez ko daudz ar viņu netika bildējis... Man vienkārši no komunikācijas ar viņu radās iespaids, ka viņam fotogrāfēšana nav nekāda baigā kaisle. Un vēl viņš lika manīt, ka ir baigais pedants, tāpēc man radās uzticība, ka viņš nav baigi čakarējis viņu. Arī ekrānam virsū caurspīdīgais plastmasas vāciņš (kas nodrošina to, ka ekrāns nav noskrāpēts. arī es šo viņa piemēru pieņēmu, un vāciņu neesmu noņemis) kopš kamera atstājusi veikala plauktus. :)

vispārībā labām kamerām ekrānu nemaz tik vienkārši nevar noskrāpēt ;) tas tā, bet par cenu noteikti padomā!
Publicēts: 07.05.08 22:54
 citēt
Hameleon:
alvils:Nē, es neesmu pirmais. Es viņu nopirku no viena vācieša. Bet man šķiet, ka tas vācietis diez ko daudz ar viņu netika bildējis... Man vienkārši no komunikācijas ar viņu radās iespaids, ka viņam fotogrāfēšana nav nekāda baigā kaisle. Un vēl viņš lika manīt, ka ir baigais pedants, tāpēc man radās uzticība, ka viņš nav baigi čakarējis viņu. Arī ekrānam virsū caurspīdīgais plastmasas vāciņš (kas nodrošina to, ka ekrāns nav noskrāpēts. arī es šo viņa piemēru pieņēmu, un vāciņu neesmu noņemis) kopš kamera atstājusi veikala plauktus. :)

vispārībā labām kamerām ekrānu nemaz tik vienkārši nevar noskrāpēt ;) tas tā, bet par cenu noteikti padomā!

Kas par cenu domājams? 250,- Ls ir normāla cena šādai kamerai. Man jau veseli trīs pieteicās par tādu pirkt, bet tad uzradās viens, kas bija gatavs pirkt par 300,- Ls. Viņa dēļ pārējiem kandidātiem pateicu "sorry, jums nepārdodu", bet tad tas tur, kas piesolīja 300, kaut kur pazuda. Muļķīgi. Nu jā, joprojām neesmu pārdevis. Un... kāds grib nopirkt? :)
Publicēts: 08.05.08 13:44
 citēt
Nu, ja kāds izdomā, ka grib pirkt, rakstīt ziņu te vai uz e-pastu alvils.es@gmail.com, vai zvanīt uz 29868982. :)
Publicēts: 08.05.08 16:02
 citēt
ja pārdosi - noteikti paziņo tepat :)
Publicēts: 08.05.08 18:34
 citēt
n_g:Alvil, pircējs ir nevis tas, kas sola un mūbē klausulē īd, bet tas, kas pirmais atnāk un nopērk. Tas tev mācībai uz priekšdienām. Nerezervē nevienam neko, tas ir nepareizi.

acīm redzot, Tev tainsība. būs man mācība uz priekšdienām...
Publicēts: 09.05.08 11:15
 citēt
Interesanti, pēc cik ilga laika D300 pakaļ metīs un nevienam nevajadzēs :face-wink:
Publicēts: 09.05.08 11:20
 citēt
ugunsvalDS:Interesanti, pēc cik ilga laika D300 pakaļ metīs un nevienam nevajadzēs :face-wink:

Droši vien kaut kad tad, kad veikalā stāvēs D500 :)
Publicēts: 11.05.08 18:51
 citēt
ugunsvalDS:Interesanti, pēc cik ilga laika D300 pakaļ metīs un nevienam nevajadzēs :face-wink:

Nu, kompji arī reiz strauji apgreidojās, bet tagad pat vecais P III, pirkts ap 2001. gadu, strādā un ne vainas! Tā ka es domāju, ka nemaz tik drīz tas nepienāks, vismaz ne tuvākajos 5 gados.
Publicēts: 12.05.08 10:58
 citēt
Billy:mnu ~250ls.. ne vairaak, bet es ne njemeejs ne interesents! :D

Laižu vēl nost cenu. Nu tad, par 225, - Ls.
Publicēts: 12.05.08 13:09
 citēt
Starp citu, gribēju pārdot savu D70s. Taču cenai krītot pārdomāju vēlreiz - vai ir vērts? Ja par 200Ls, kā tādu ziepi - es takš labāk bērniem mācīties viņu atdošu:)
Stikli iepirkti, kaifs vērot kvalitāti. Un aparāts vēl jau ir tīri svaigs, vai man īsti vajag to D300 par 1000Ls? Vai noteikti ir jādenas pakaļ tam jaunākajam modelim? Gan jau pēc gada tas būs daudz šaprātīgākā cenā.
Nu i nafig, labāk izdomāju pirkt mašīnu. Bet jaunu:)
Publicēts: 12.05.08 13:39
 citēt
objektīvs klāt Nikkor AF 28-80mm f/3.3-5.6G
Publicēts: 12.05.08 15:00
 citēt
nesolīju. teicu, ka, ja par 300, tad varu atdot ar 50nieku (tipa, ja par 50 lati vairāk). varu arī tagad, ja par 50 lati vairāk, respektīvi par 275, - Ls, klāt pie 28-80mm pielikt vēl arī to 50mm f/1.8. bet visi jau labāk grib, lai lētāk, nevis, lai labāks objektīvs klāt, vai ne? :)
Publicēts: 12.05.08 15:09
 citēt
un beidziet pērties, tā kamera nav tik sūdīga, lai par viņu žmogtos atdot 200 latus! :)
D100 aprakstus var apskatīt, piemēram, te:
www.bythom.com...
www.steves-digicams.com...
www.dcresource.com...
Publicēts: 12.05.08 15:39
 citēt
tieshi taa, Annir! shi taktika labi strada, kad gribi nopirkt kadu neejoshu preci - vienkarhsi jagaida :)
Publicēts: 12.05.08 15:46
 citēt
nei, par 150 gan neatdošu. tad drīzāk atdošu draudzenei, lai trenējas. :) 200 lati ir jau minimālais izmisuma cenas nolaidums. :)
Publicēts: 12.05.08 15:57
 citēt
nu redzēsim. mož kāds vēl nopirks. :)
Publicēts: 12.05.08 16:33
 citēt
es gan uzreiz nopirktu 1.8 :) tikai ne pa jaunā objektīva cenu :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):