forum.gif
www.adorama.com
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / www.adorama.com
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.08 11:20
 citēt
Laba diena visapkārt! :)

Vai kads no klātesošajiem ir iepircies šajā amurikāņu bodē? (Mazliet mulsina cenu starpība manis noskatītajam objektīvam)

Paldies! :)
Publicēts: 07.04.08 11:21
 citēt
ir gan iepircies! :) ja ko vajag tikai no turienes njemu! :)
Publicēts: 07.04.08 11:22
 citēt
Kads objektivs un cenu starpiiba?
Publicēts: 07.04.08 11:29
 citēt
Laba diena visapkārt! :)

Vai kads no klātesošajiem ir iepircies šajā amurikāņu bodē? (Mazliet mulsina cenu starpība manis noskatītajam objektīvam)

Paldies! :)

kas tas par objektiivu un kaada tur cena?
Publicēts: 07.04.08 12:57
 citēt
kaa ar nodokljiem?
Publicēts: 07.04.08 13:30
 citēt
Ja tev kaads ved tad taadu iisti nav, bet ja suuti no turienes ar pastu tad passaprotams, ka buus!
Publicēts: 07.04.08 14:04
 citēt
un kur atrast kādu kas atved? :]
Publicēts: 07.04.08 14:36
 citēt
nu taa jau katra individuaalaa probleema! :)
Publicēts: 07.04.08 15:45
 citēt
Ir gadījies pirkties iekš bhphotovideo.com, cenas aptuveni tādas pašas kā šajā topikā jau pieminētajā bodē.

Ja interesē gala cena, tad apskaties kāda būs cena kopā ar piegādi, pārvērt pēc kursa latos un pareizini ar 1,2. Tas tādēļ, ka pastā saņemot sūtījumu reāli nāksies samaksāt muitas nodokli, kas tiek aprēķināts no kopējās summas (preces cena + piegādes izdevumi) - šis nodoklis nav liels, varētu būt kādi 2-3% un no kopējās summas (ieskaitot preces cenu, piegādes izdevumus un muitas nodokli) vēl aprēķinās 18% PVN. + vēl pastam kādi 2 Ls par pakalpojumu.

Labā ziņa ir tā, ka parasti ar visu sūtīšanu un nodokļiem cena sanāk zemāka kā Latvijas veikalos :)
Publicēts: 07.04.08 15:48
 citēt
bet neizdeviigi, ja ietaupi 50Ls bet nav garantijas servisa normaala un vari trapiities uz front/bavk fokusiem! Turklat nezii veel kas pa celjam ar to pacnju tiek dariits!
Publicēts: 07.04.08 15:57
 citēt
es k-ka esmu iecienījis ķīniešu bodes:
www.onestop-digital.com...

Nav jau tur neka daudz, bet pietiekoši, ja pasutijums virs 250 - suta ar FedEx - 5 dienās pasūtijumu atved līdz durvīm, nodokļus nav nācies maksāt ne reizi! :)
Publicēts: 08.04.08 09:43
 citēt
Gribu iegādāt to pašu Nikkor AF-S 17-55mm f/2.8 G IF-ED DX. Starpība starp Latvijas cenu un [url=www.adorama.com]www.adorama.com[/url] ir pāri par 250 Ls.
Publicēts: 08.04.08 09:51
 citēt
nu izreekini, cik tev sanaaks kopaa ar shippingu, nodokljiem un tad padomaa vai gribi pasutiit to stiklu ietaupot to starpibas summu, bet zaudejot normalu garantiju...
Publicēts: 08.04.08 10:40
 citēt
Bet kā pie mums ir ar Nikon tehnikas garantiju, ja es iegādājos Worldwide garantiju?
Publicēts: 08.04.08 12:21
 citēt
Bet kā pie mums ir ar Nikon tehnikas garantiju, ja es iegādājos Worldwide garantiju?

Nezinu cik tā Worldwide garantija kā tāda vispār ir funjicējoša!
Publicēts: 08.04.08 12:33
 citēt
Interesanti būtu uzzināt, cik lietotājiem te REĀLI bija nepieciešamība izmantot Nikon garantiju?
Publicēts: 08.04.08 13:40
 citēt
Nu vispār ir interese uzzināt kādas un vai vispār Nikon pasaules garantijas darbojas Latvijā. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):