forum.gif
Palīgā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Palīgā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.08 17:15
 citēt
Pēc pāris mēnešu bildēšanas ar savu digitālo www.canon.lv..., man radās vēlme iegādāties objektīvu (vai nu zoom, vai makro)

Vai manam digitālajam ir iespēja pievienot objektīvu ar kaut kādu speciālu iekārtu, lai viņš normāli turētos un strādātu?

Ja nevar pievienot, tad vienīgais risinājums ir meklēt digitālos, kuriem var piespraust vai pastāv arī kaut kāda iebūvēšana?

Vēl man interesē lēcas. Viņas var nopirkt atsevišķi, bet īsumā kāds varētu pastāstīt, ar ko atšķirās lēca no objektīva, un kā viņa stiprinās pie fočuka?

Par šīm lietām man nav zināšanu, un es esmu slinks maita, kas negrib pārlasīt visu fotoblog forumu, tāpēc lūdzu palīdzību jums.
Publicēts: 07.04.08 17:47
 citēt
gludekli, :shock: nu tu dod! isaak sakot tas kas tev tur ir tas vienkarshi fochiks kuram tas kas ir tas ari ir un neko tur mainit nevar. mainit var tikai SLR (spoguljkamerai). leca un objektivs ir viens un tas pats!

sanjemies vismaz tik daudz ka google.lv latvieshu valoda samekle kas ir spogulkamera un ko ar vinju var darit!
Publicēts: 07.04.08 17:58
 citēt
shitam, iespejams, var pielikt telekonverteri/plata konverteri, ka ari filtrus lietot. skaties instrukcija, viss bus rakstits.
Publicēts: 07.04.08 18:16
 citēt
es esmu slinks maita, kas negrib pārlasīt visu fotoblog forumu

vispirms izlasi instrukciju. Forums nav jāparlasa, bet tajā ir jāmeklē!
Publicēts: 07.04.08 18:23
 citēt
1. apriilis tach jau pagaajis?! :roll: :?: :?:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):