forum.gif
Nikon remote pults
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon remote pults
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.08 18:46
 citēt
Nez ko tauta saka par šitajiem? Ira labi tie lētie ķīniešu palaidēji?
cgi.ebay.co.uk...

Vēl interesē samērā lētais, bet pārbaudītais remote-risinājums SB-600 palaišanai (no citas vietas, bez vadiem)

Paldies jau iepriekš.
Publicēts: 07.04.08 19:04
 citēt
Man tāds ir. Ir + - ok, bet neesmu arī neko citu mēģinājis. Nav ar ko salīdzināt
Publicēts: 07.04.08 19:09
 citēt
Ko nozīmē +/- ??
Shutteri/focus palaiž? tad jau `+`...
Gļuku nav? Tobiš vai ir reizes kad nenostrādā..? vai `ļurkainās` pogas? Vai baču apēd ātri? :)

A kas viņam pa `dakšu`? Pēc USB izskatās... nez vai ar D300 strādās?

PS: neinteresē man tie 100 metri.. Nu max 20..30m
Publicēts: 07.04.08 19:30
 citēt
Ko nozīmē +/- ??
Shutteri/focus palaiž? tad jau `+`...
Gļuku nav? Tobiš vai ir reizes kad nenostrādā..? vai `ļurkainās` pogas? Vai baču apēd ātri? :)

A kas viņam pa `dakšu`? Pēc USB izskatās... nez vai ar D300 strādās?

PS: neinteresē man tie 100 metri.. Nu max 20..30m

100 metri jau nebūs. Man bača tagad tukša nevaru notestēt. Pagājis jau labs laiks kopš nopirku, bet arī neesmu daudz lietojis. Pogas neļurkājās ar tām viss ok.
Šķiet, ka visu laiku nostrādā kā vajaga. Neaceros vismaz kad baigi būtu spļaudījies un kautkas līdzīgs no nikon maksā baigo naudu. Stepsele tur ir tāda kārtīga ar kādiem 7 kontaktiem. Man uz D200 spraužas pašā priekšā foķikam uz tā lielā kontakta. Skatos, ka šeit ir savādāks kontakts, bet nu rakstās, ka iet arī uz D300, bet man kontakrs savādāks.
Publicēts: 07.04.08 19:59
 citēt
Stepsele tur ir tāda kārtīga ar kādiem 7 kontaktiem. Man uz D200 spraužas pašā priekšā foķikam uz tā lielā kontakta. Skatos, ka šeit ir savādāks kontakts, bet nu rakstās, ka iet arī uz D300, bet man kontakrs savādāks.

cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 07.04.08 20:04
 citēt

Vēl interesē samērā lētais, bet pārbaudītais remote-risinājums SB-600 palaišanai (no citas vietas, bez vadiem)

...

www.fotoblog.lv...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):