Tu tiksi uz pašu sākumu? Es tā sapratu ka glaazers kaut kad veelaak brauc, vai ne!? Vajadzētu vispār noskaidrot, vai ir kādi kas ieradīsies vēlāk, lai nesanāk ka mēs pl12.00 gaidam tos kas pēc pāris stundām tik ieplāno ierasties.
Tu tiksi uz pašu sākumu? Es tā sapratu ka glaazers kaut kad veelaak brauc, vai ne!? Vajadzētu vispār noskaidrot, vai ir kādi kas ieradīsies vēlāk, lai nesanāk ka mēs pl12.00 gaidam tos kas pēc pāris stundām tik ieplāno ierasties.
nē, nē, glazera auto rīgu pamet 9ņos no rīta, lai 12tos būtu, kur jābūt.
ok, ievācu dindin, arkly un dambi. ja kāds izmērā zem 100KG varu ietilpināt pa vidu jā, arī domāju viena pitstopa stratēģiju ar kopējo startu 9:00, vismaz pagaidām
aigarsa:vispār, cik atceros, tad glazeram autiņš tāds diezgan paliels bija..citroēns picaso, viņam katik nebija veselas 7 vietas..
hmmm. tāds variants, ka autiņā var būt arī vairāk par piecām vietām ieskaitot šoferi, man nemaz nebija ienācis prātā. nu jā, varbūt tad Glazers pats var iesaistīties šai sarunā un atklāt, cik īsti brīvas vietas vēl ir?!
aigarsa:vispār, cik atceros, tad glazeram autiņš tāds diezgan paliels bija..citroēns picaso, viņam katik nebija veselas 7 vietas..
hmmm. tāds variants, ka autiņā var būt arī vairāk par piecām vietām ieskaitot šoferi, man nemaz nebija ienācis prātā. nu jā, varbūt tad Glazers pats var iesaistīties šai sarunā un atklāt, cik īsti brīvas vietas vēl ir?!
Vai tad viņš tagad ir Latvijā?
šādas informācijas man nav... :face-surprise: es ņemtu un uzzvanītu, noskaidrotu tagad pat, bet man telefons palika mājās.
man arī bērnībā likās rūgta susla... tagad dzeru ar baudu, bet tikai Bauskas tumšo Latvieši vispār ciena tumšos alus jaf no seniem laikiem... gaišos pie mums dzer kosmopoliteni un pakaļskrējēji variet tagad mani slānīt...
man arī bērnībā likās rūgta susla... tagad dzeru ar baudu, bet tikai Bauskas tumšo Latvieši vispār ciena tumšos alus jaf no seniem laikiem... gaišos pie mums dzer kosmopoliteni un pakaļskrējēji variet tagad mani slānīt...
es alu dzeru pārsvārā tik uz hokeja čepmionātu (kaut kāda mistiska kopības sajūta ar visiem faniem, un viņi jau visi dzer alu), bet tā es arī alu ne visai. viskijs ir štelle!
Nu, es piemeeram dzeru alu tad, kad vajag pa aatro un pa leeto, jo ja panjem visiiti un pa virsu alinju, tad ir aatri un labi LEeti Tik ar shampi taa uzmaniigaak.
Joki joki. BEt nu par taam beernu sievieteem bija riktiig njirdziigais Alvils nopelniijis plusinju
tad jau redzees kas un kaa. Viss jau no situaacijas un veelmeem.