forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. ...
  13. 26
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.08 14:28
 citēt
SL:Es vēl nezinu vai braukšu, bet ja braukšu, tad ne jau lai sadzertos :P To var izdarīt jekur citur jekad citreiz :)

jeb kur jeb kad nav tas pats, kas venstpilī 20 fotogrāfu sabiedrībā. :) bet, protams, ka neviens nebrauc vienkārši piedzerties. un tomēr, iedzeršana pieder pie lietas, vai ne tā? :face-angel:
Publicēts: 20.05.08 14:30
 citēt
Varbūt :)
Publicēts: 20.05.08 14:58
 citēt
alvils:
SL:Es vēl nezinu vai braukšu, bet ja braukšu, tad ne jau lai sadzertos :P To var izdarīt jekur citur jekad citreiz :)

jeb kur jeb kad nav tas pats, kas venstpilī 20 fotogrāfu sabiedrībā. :) bet, protams, ka neviens nebrauc vienkārši piedzerties. un tomēr, iedzeršana pieder pie lietas, vai ne tā? :face-angel:

Dabiska filioloģiska vajadzība .... slāpes? :face-wink:
Publicēts: 20.05.08 16:23
 citēt
jaaaa, mees vareetu tur aizbraukt un pafokjeet pa dienu un tad uz viesu maaju guleet. :D:D:D
Iedzershana saliedee un raisa sarunas. Reportaazjas arii fienaakas :) Saldaaks miegs veelaak. Riits mieriigaaks arii :):)
Tik daudz plusu :):)
Publicēts: 20.05.08 16:27
 citēt
Dambis:jaaaa, mees vareetu tur aizbraukt un pafokjeet pa dienu un tad uz viesu maaju guleet. :D:D:D
Iedzershana saliedee un raisa sarunas. Reportaazjas arii fienaakas :) Saldaaks miegs veelaak. Riits mieriigaaks arii :):)

pēc iepriekš pasniegtās receptes (alus+viskijs) rīts var arī nebūt mierīgāks. :D
Publicēts: 20.05.08 16:56
 citēt
Dambis:jaaaa, mees vareetu tur aizbraukt un pafokjeet pa dienu un tad uz viesu maaju guleet. :D:D:D

...un Venta plata... visu izturēs!
Publicēts: 20.05.08 17:09
 citēt
:face-plain: uzstādījums skaidrs
Publicēts: 20.05.08 17:36
 citēt
kada ir oficiala programma? 6dien no ap dienas vidu ierodamies v-pili, vazajamies kritam viens otram uz nerviem, vakara alvils cienaa? no rita pa majam? :face-glasses:
Publicēts: 20.05.08 17:51
 citēt
edzjus:kada ir oficiala programma? 6dien no ap dienas vidu ierodamies v-pili, vazajamies kritam viens otram uz nerviem, vakara alvils cienaa? no rita pa majam? :face-glasses:

nu labrīt, edzju!!! Es tak ieliku oficiālo programmu!! Neoficiālā.. nu to tur starp rindiņām var izlasīt. Un katram braucējam aizsūtīju ziņu par to ka viss apraksts par pasākumu gatavs. a kur ta tu biji iekritis???:face-wink:

P.S.
A tev ... 79? ja?:face-grin:
Publicēts: 20.05.08 18:03
 citēt
edzjus:kada ir oficiala programma? 6dien no ap dienas vidu ierodamies v-pili, vazajamies kritam viens otram uz nerviem, vakara alvils cienaa? no rita pa majam? :face-glasses:

"alvils visus cienā" svītrojam, tā vietā uzrakstam - "alvilu par visiem nogādājam guļvietā" :D
Publicēts: 20.05.08 18:19
 citēt
mieriigi.
Alvilu noliksim guleet.
Kur kritiis, tur arii apsegsim ar dvieliiti :)
Publicēts: 20.05.08 18:30
 citēt
Dambis:mieriigi.
Alvilu noliksim guleet.

dvielitis jaliek zem galvinas ir! :D
Publicēts: 20.05.08 18:31
 citēt
pelle:

nu labrīt, edzju!!! Es tak ieliku oficiālo programmu!! Neoficiālā.. nu to tur starp rindiņām var izlasīt. Un katram braucējam aizsūtīju ziņu par to ka viss apraksts par pasākumu gatavs. a kur ta tu biji iekritis???:face-wink:

P.S.

aha! :D dibenaa biju iekritis kur gan citur :D
Publicēts: 20.05.08 18:31
 citēt
:face-monkey:
Publicēts: 20.05.08 18:49
 citēt
edzjus:
pelle:

P.S.

aha! :D dibenaa biju iekritis kur gan citur :D

tad nu gan zemu kritis :face-grin:
Publicēts: 20.05.08 19:18
 citēt
edzjus:
Alvilu noliksim guleet.

a dvielīts man jāņem pašam savs? :)
Publicēts: 20.05.08 19:22
 citēt
alvils:a dvielīts man jāņem pašam savs? :)

aa nu par to gan nebutu jasatraucas, gan jau kadu lupateli tur spesim sameklet :D
Publicēts: 20.05.08 21:28
 citēt
alvils:

"alvils visus cienā" svītrojam, tā vietā uzrakstam - "alvilu par visiem nogādājam guļvietā" :D

kā cienāsi, tā gulēsi... bez cienāšanas arī pagalde ir mīksta
Publicēts: 20.05.08 21:32
 citēt
a vietas tusiņā visas aizņemtas???
esmu gandrīz iesācējs...
Publicēts: 20.05.08 21:34
 citēt
elmucis:a vietas tusiņā visas aizņemtas???
esmu gandrīz iesācējs...

tusinja lietaas? nu tur nav iesaceju vai professionalu. tur visi ir entuziasti! :D
Publicēts: 20.05.08 21:37
 citēt
iesācējs foto-tusiņa lietās
foto-lietās - lēns entuziasts...

gribētos divatā pievienoties
Publicēts: 20.05.08 21:38
 citēt
edzjus:
Alvilu noliksim guleet.

kādas galviņas? :face-glasses:
Publicēts: 20.05.08 21:41
 citēt
Nu, SL....
Tu jau uzreiz taa to saproti... :):)
Publicēts: 20.05.08 21:43
 citēt
Dienas jautaajums----->
Kaa tas naakas, ka Arkly brauc vienlaiciigi divaas mashiinaas :D:D:D:D

Vismaz taa ir rakstiits pirmajaa lapaa, kur sadaliits kursh kuraa mashiinaa tiek pavedinaats. Arkly nepilngadiigs. LAbaak vinju nepavedinaat :D:D:D
Publicēts: 20.05.08 21:47
 citēt
Dambis:Nu, SL....
Tu jau uzreiz taa to saproti... :):)

a ko Tu saprati?
Es tikai pajautāju. :face-plain:
Publicēts: 20.05.08 22:00
 citēt
Dambis:Dienas jautaajums----->
Kaa tas naakas, ka Arkly brauc vienlaiciigi divaas mashiinaas :D:D:D:D

Vismaz taa ir rakstiits pirmajaa lapaa, kur sadaliits kursh kuraa mashiinaa tiek pavedinaats. Arkly nepilngadiigs. LAbaak vinju nepavedinaat :D:D:D

Arkly ir personības dubultošanās :face-grin:
Publicēts: 20.05.08 22:03
 citēt
esmu gandrīz iesācējs...

Piedod, bet nu jau esam nokomplektējušies maksimālā skaitā. Diemžēl stadiona man joprojām nav:face-plain:
Publicēts: 20.05.08 22:46
 citēt
sorry, arkly brauks ar bro-tip, ar Oskaru braukšu es, Ance (laikam), elis, incognito. tāds galējais variants.
Publicēts: 20.05.08 23:18
 citēt
pelle:
esmu gandrīz iesācējs...

Piedod, bet nu jau esam nokomplektējušies maksimālā skaitā. Diemžēl stadiona man joprojām nav:face-plain:

...nu pamēģini atrast vietiņu zālītē... neatsaki (pie manis tādās reizē uz vienas kājas virtuvē)
Publicēts: 20.05.08 23:22
 citēt
Ar zāli nav problēmu, daudz ceļoju, ir arktiskie guļammaisi un laba telts. Galu galā - braukšu ar džipu, kurā arī var gulēt...

Tad mani ņemat?

Kas jādara tālāk? (es +1 (lapsa))
Publicēts: 20.05.08 23:23
 citēt
elmucis:Ar zāli nav problēmu, daudz ceļoju, ir arktiskie guļammaisi un laba telts. Galu galā - braukšu ar džipu, kurā arī var gulēt...

Tad mani ņemat?

ja lapsu var bildēt...pierunāšu pelli, ja ne atdošu savu vietu. (varbūt :D )
Publicēts: 20.05.08 23:32
 citēt
Lapsu var bildēt - vēderdejotāja, ja kas...
Tā kā esi bildējis jau visus manus apkārtējos (Elīna, Eva), tad varēsi arī Lapsu :)
Publicēts: 21.05.08 09:39
 citēt
elmucis:Ar zāli nav problēmu, daudz ceļoju, ir arktiskie guļammaisi un laba telts. Galu galā - braukšu ar džipu, kurā arī var gulēt...

Tad mani ņemat?

Nu ta ņemam, ja jau esi gatavs pat uz vienas kājas žonglēt un vēl arktiskie guļammaisi. Pārējā informācija te pat visu šo penteru pirmā lapā:face-wink:
Publicēts: 21.05.08 09:45 labots
 citēt
A mūsu bobīti līdzi arī var ņemt? Būtu jums labs fotomodelis. Ļoti atraktīvs bobītis un piedevām draudzīgs. (Meitene).

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 21.05.08 09:54
 citēt
elmucis:A mūsu bobīti līdzi arī var ņemt? Būtu jums labs fotomodelis. Ļoti atraktīvs bobītis un piedevām draudzīgs. (Meitene).

http://www.fotoblog.lv/img/54164/?cid=1984

Links beidzas ar 1984. :) Laba grāmata!
Publicēts: 21.05.08 09:58
 citēt
Lapsa, Bobīte, kas vēl? :face-grin: :face-glasses: :face-devil-grin:
Publicēts: 21.05.08 10:05
 citēt
Zivtiņš ;)
Publicēts: 21.05.08 10:09
 citēt
tad jau uz tikšanos 31! :) jāsāk jau lādēt baterijas :) :face-glasses:
Publicēts: 21.05.08 10:26
 citēt
izlasot šo visu radās fotokomiksam cienīgs SCENĀRIJS.

-"alvils visus cienā" svītrojam, tā vietā uzrakstam - "alvilu par visiem nogādājam guļvietā"
-mieriigi.
-Alvilu noliksim guleet.
-Kur kritiis, tur arii apsegsim ar dvieliiti
-dvielitis jaliek zem galvinas ir!
-a dvielīts man jāņem pašam savs?
-kādas galviņas?
-Nu, SL.... Tu jau uzreiz taa to saproti...
-a ko Tu saprati? Es tikai pajautāju.
-A mūsu bobīti līdzi arī var ņemt? Būtu jums labs fotomodelis. Ļoti atraktīvs bobītis un piedevām draudzīgs. (Meitene).
www.fotoblog.lv...

RĪTS.
...bobītE skraida pa plavu, UN...
... bet foto 1984 izskatās stipri savādāks...
...zobos bobītei koka vietā tas, ko tagad meklē alvils...
... jo vienīgais, kas nebija uzdevuma augstumos peļļupirtiņā bij DVIELĪTIS.
Publicēts: 21.05.08 10:30
 citēt
tiks nobildēts arī tas "kādas galviņas?"? :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10