SL:Es vēl nezinu vai braukšu, bet ja braukšu, tad ne jau lai sadzertos :P To var izdarīt jekur citur jekad citreiz
jeb kur jeb kad nav tas pats, kas venstpilī 20 fotogrāfu sabiedrībā. bet, protams, ka neviens nebrauc vienkārši piedzerties. un tomēr, iedzeršana pieder pie lietas, vai ne tā? :face-angel:
SL:Es vēl nezinu vai braukšu, bet ja braukšu, tad ne jau lai sadzertos :P To var izdarīt jekur citur jekad citreiz
jeb kur jeb kad nav tas pats, kas venstpilī 20 fotogrāfu sabiedrībā. bet, protams, ka neviens nebrauc vienkārši piedzerties. un tomēr, iedzeršana pieder pie lietas, vai ne tā? :face-angel:
jaaaa, mees vareetu tur aizbraukt un pafokjeet pa dienu un tad uz viesu maaju guleet. Iedzershana saliedee un raisa sarunas. Reportaazjas arii fienaakas Saldaaks miegs veelaak. Riits mieriigaaks arii Tik daudz plusu
Dambis:jaaaa, mees vareetu tur aizbraukt un pafokjeet pa dienu un tad uz viesu maaju guleet. Iedzershana saliedee un raisa sarunas. Reportaazjas arii fienaakas Saldaaks miegs veelaak. Riits mieriigaaks arii Tik daudz plusu
pēc iepriekš pasniegtās receptes (alus+viskijs) rīts var arī nebūt mierīgāks.
Dambis:jaaaa, mees vareetu tur aizbraukt un pafokjeet pa dienu un tad uz viesu maaju guleet. Iedzershana saliedee un raisa sarunas. Reportaazjas arii fienaakas Saldaaks miegs veelaak. Riits mieriigaaks arii Tik daudz plusu
kada ir oficiala programma? 6dien no ap dienas vidu ierodamies v-pili, vazajamies kritam viens otram uz nerviem, vakara alvils cienaa? no rita pa majam?
edzjus:kada ir oficiala programma? 6dien no ap dienas vidu ierodamies v-pili, vazajamies kritam viens otram uz nerviem, vakara alvils cienaa? no rita pa majam?
nu labrīt, edzju!!! Es tak ieliku oficiālo programmu!! Neoficiālā.. nu to tur starp rindiņām var izlasīt. Un katram braucējam aizsūtīju ziņu par to ka viss apraksts par pasākumu gatavs. a kur ta tu biji iekritis???
edzjus:kada ir oficiala programma? 6dien no ap dienas vidu ierodamies v-pili, vazajamies kritam viens otram uz nerviem, vakara alvils cienaa? no rita pa majam?
"alvils visus cienā" svītrojam, tā vietā uzrakstam - "alvilu par visiem nogādājam guļvietā"
nu labrīt, edzju!!! Es tak ieliku oficiālo programmu!! Neoficiālā.. nu to tur starp rindiņām var izlasīt. Un katram braucējam aizsūtīju ziņu par to ka viss apraksts par pasākumu gatavs. a kur ta tu biji iekritis???
pelle:
"alvils visus cienā" svītrojam, tā vietā uzrakstam - "alvilu par visiem nogādājam guļvietā"
kā cienāsi, tā gulēsi... bez cienāšanas arī pagalde ir mīksta
izlasot šo visu radās fotokomiksam cienīgs SCENĀRIJS.
-"alvils visus cienā" svītrojam, tā vietā uzrakstam - "alvilu par visiem nogādājam guļvietā" -mieriigi. -Alvilu noliksim guleet. -Kur kritiis, tur arii apsegsim ar dvieliiti -dvielitis jaliek zem galvinas ir! -a dvielīts man jāņem pašam savs? -kādas galviņas? -Nu, SL.... Tu jau uzreiz taa to saproti... -a ko Tu saprati? Es tikai pajautāju. -A mūsu bobīti līdzi arī var ņemt? Būtu jums labs fotomodelis. Ļoti atraktīvs bobītis un piedevām draudzīgs. (Meitene). www.fotoblog.lv...
RĪTS. ...bobītE skraida pa plavu, UN... ... bet foto 1984 izskatās stipri savādāks... ...zobos bobītei koka vietā tas, ko tagad meklē alvils... ... jo vienīgais, kas nebija uzdevuma augstumos peļļupirtiņā bij DVIELĪTIS.