eueueu, es arii gribu tikt uz turieni... turklāt man ir transports no Rīgas centra (Antonijas ielas(Skonto halles)) vēl 3 līdzbraucējiem, neskaitot Laini. 3 Aktīvākie aktīvisti par manu iekļūšanu šajā pasākumā dabūs vietas transportā... P.S. man ir panorāmiskais jumts mašīnā...
ArchAngel:eueueu, es arii gribu tikt uz turieni... turklāt man ir transports no Rīgas centra (Antonijas ielas(Skonto halles)) vēl 3 līdzbraucējiem, neskaitot Laini. 3 Aktīvākie aktīvisti par manu iekļūšanu šajā pasākumā dabūs vietas transportā... P.S. man ir panorāmiskais jumts mašīnā...
Nju tiksi, tiksi Beidzot tak kāds arī savu mašīnu izreklamē
ne tik brangs kā Kandavas plenērā, bet būs labi šoreiz laikam vairāk tiek spiezts uz kvalitāti, nevis kvantitāti! gaidu, kad ātrāk jaukās 10 dienas paies!
jūlija vidū taisam plenēru? man jau ir padomā šis tas, varbūt pirtiņā pamuldināsim ko un kā..sametīsim idejas kopā un varbūt izdosies kaut kas sakarīgs
incognito:ne tik brangs kā Kandavas plenērā, bet būs labi šoreiz laikam vairāk tiek spiezts uz kvalitāti, nevis kvantitāti! gaidu, kad ātrāk jaukās 10 dienas paies!
Spiests netiek ne uz ko, ne kvalitāti, ne kvantitāti. Doma tikai viena - kopā sanākt! Viss sākās tikai tāpēc, ka darba dēļ otrdienās uz Haidukpirtiņām netieku. Nu neder nekam tās otrdienas.
nu itkā jā, bet parasti jau telpas plāno tā lai pietiktu plānotajam apmeklētāju skaitam nebūs jau tā, ka ierodas visi reģistrētie fotoblog.lv bet nu jā arī tev ir sava taisnība, piekrītu!
Tagad lēnām sāks pieteikties nopietni domājušie!!!, bet pie tās pirts ir plašumu, tāpēc vietas būs!!!, un pamainīties arī var. Haiduki arī var būt būs 2.
incognito:nu itkā jā, bet parasti jau telpas plāno tā lai pietiktu plānotajam apmeklētāju skaitam nebūs jau tā, ka ierodas visi reģistrētie fotoblog.lv bet nu jā arī tev ir sava taisnība, piekrītu!
Tam aptuveni plānotajam apmeklētāju skaitam ir tieksme neprognozējam pieaugt, un tādā ziņā plānot kaut ko noteiktam skaitam liekas nereāli. tad jau man te būtu jāsāk šķirot un noteikt konkrētu personu loku kas ierodas, a to nu man netīk darīt, gribētu palikt pie domas, ka katrs kas vēlas var ierasties
Haiduks:Tagad lēnām sāks pieteikties nopietni domājušie!!!, bet pie tās pirts ir plašumu, tāpēc vietas būs!!!, un pamainīties arī var. Haiduki arī var būt būs 2.
divi Haiduki? ...būs kāds no taviem junioriem? Kvants?
Haiduks:Tagad lēnām sāks pieteikties nopietni domājušie!!!, bet pie tās pirts ir plašumu, tāpēc vietas būs!!!, un pamainīties arī var. Haiduki arī var būt būs 2.
divi Haiduki? ...būs kāds no taviem junioriem? Kvants?
3- haiduks tēvs, haiduks dēls, haiduks svētais gars- dēlu atstāsim mājās, paliek divi!!! ... bet nopietni par otru vēl nezinu, zināšu 5-dien no rīta... bet man ir cita funktiere, un to es tev jaf uzrakstīju ...bet par manu cuci naf jādomā... pieradis esmu vienmēr ceļot kopā ar gultu