forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16
  11. 17
  12. ...
  13. 26
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.08 14:02
 citēt
alvils:
VB:uz 12tiem nebūtu problēmu... varētu tā- 12os noliekam haiduku ar Arvilu gulēt un tad ejam uz pastaigu :face-grin:

Tas Arvils vai Arvila (mož Avrila?) ar kādu niku šeit darbojas?

bāc! Piedevām Tu esi arī optimists :face-grin:
Publicēts: 23.05.08 14:03
 citēt
VB:
alvils:ote]

Tas Arvils vai Arvila (mož Avrila?) ar kādu niku šeit darbojas?

bāc! Piedevām Tu esi arī optimists :face-grin:

suņu riešana nevienu no manām karavānām vēl nakad nav aizturējusi.
Publicēts: 23.05.08 14:04
 citēt
SL - accepted. :)
savāksim tevi pie vienības gatves, brauksim pāri salu tiltam, tad jau sazvanīsimies.
Publicēts: 23.05.08 14:05
 citēt
aigarsa:SL - accepted. :)
savāksim tevi pie vienības gatves, brauksim pāri salu tiltam, tad jau sazvanīsimies.

SL ir pierakstīta mašīnā pie Glazera :P
Publicēts: 23.05.08 14:24
 citēt
alvils, savu rezervi tad atceļu :)
aigarsa, jap, paldies, noteikti vēl sazināsimies :) jo es jau vēl tos 100% nedevu ;)
Publicēts: 23.05.08 14:26
 citēt
Tātad, pie glazera vēl divas vietas brīvas. Kas piesakās? :)
Publicēts: 23.05.08 14:28
 citēt
SL:alvils, savu rezervi tad atceļu :)
aigarsa, jap, paldies, noteikti vēl sazināsimies :) jo es jau vēl tos 100% nedevu ;)

ku špāsīga :face-smile:
Publicēts: 23.05.08 14:31
 citēt
VB, mani gulēt vari nemaz necensties likt... ;)
Publicēts: 23.05.08 14:59
 citēt
SL:alvils, savu rezervi tad atceļu :)

loģiski, SL jau pie foršiem čaļiem labprātāk pieteiksies :D
Publicēts: 23.05.08 15:02
 citēt
aigarsa:
VB:uz 12tiem nebūtu problēmu... varētu tā- 12os noliekam haiduku ar Arvilu gulēt un tad ejam uz pastaigu :face-grin:

hahahahaha :D :D: D :D
a atsevišķā bariņā tak nav nevienam spiests pārvietoties ;)

Jā, VB pa otru ielas pusi un problēmu nav:face-wink:
Publicēts: 23.05.08 15:04
 citēt
Ne ne, neapšaubāmi noteikti Glazers ar alvilu ir forši cilvēki, vienk. es Glazeru faktiski vispār nezinu, alvilu maz un tad ja nu man ir iespēja izvēlēties, iet pie pazīstamiem puišiem vai pie maz pazīstamiem, tad loģiski es izvēlēšos pirmo variantu :) Nu, tas tā, godīgi atbildot, neko neliekuļojot :) Es ļoti atvainojos, ka sanāca tāda kā Glazera un alvila musināšana, bet ceru viņi ļaunu prātu neņems :)

Tā, un runājot ar n_g par viņa netikšanu - žēl! :) Bet par pārējo ko uzrakstīji -īsi neiebraucu par ko runa :)
Publicēts: 23.05.08 15:05
 citēt
SL:Ne ne, neapšaubāmi noteikti Glazers ar alvilu ir forši cilvēki, vienk. es Glazeru faktiski vispār nezinu, alvilu maz un tad ja nu man ir iespēja izvēlēties, iet pie pazīstamiem puišiem vai pie maz pazīstamiem, tad loģiski es izvēlēšos pirmo variantu :) Nu, tas tā, godīgi atbildot, neko neliekuļojot :) Es ļoti atvainojos, ka sanāca tāda kā Glazera un alvila musināšana, bet ceru viņi ļaunu prātu neņems :)

Tā, un runājot ar n_g par viņa netikšanu - žēl! :) Bet par pārējo ko uzrakstīji -īsi neiebraucu par ko runa :)

Es jau nu noteikti ļaunu prātu neturēšu. ;)
Publicēts: 23.05.08 15:07
 citēt
jā, žēl, ka n_g netiek, gribētos šo eksemplāru arī satikt kādu reiz.!
Publicēts: 23.05.08 15:09
 citēt
Bāc, Jums te tik jautri iet, ka moš man ar aizbraukt??!! :)
Publicēts: 23.05.08 15:10
 citēt
ievish:Es ceru, ka maršrutā Ventspils - Ķīvītes - Ventspils kāda vietiņa brīva priekš manis atradīsies? :)

mēģini pieteikties zviedzham:face-wink: Es pie viņa jau pieteicos par pavedināto:face-smile:
Publicēts: 23.05.08 15:12
 citēt
aigarsa, vai ne.
Bergmanis :) es domāju, ka droši, bet tad laikam gan jāuzjautā pellei, vai vietas būs gana :D
Publicēts: 23.05.08 15:15
 citēt
Bergmanis:Bāc, Jums te tik jautri iet, ka moš man ar aizbraukt??!! :)

Brauc!!!:face-wink:, tik komplektā ar guļammaisu, telti vai ko tamlīdzīgu.
Publicēts: 23.05.08 15:22 labots
 citēt
n_g:Tik daudz sarakstīts, ka beigās jums būs tā jāpiekožas, ka par to vien trīs atsevišķi sarunu temati te būs jātaisa. Tā tīrat kažokus, pucējat zobus un skaņojat fotoaparātus ... Haidukam visi tusi kopā nebūs bijuši ar tādu rezonansi.
Es, diemžēl, netieku. Tad vēl, vecbiedrs, kopā ar citu vecbiedru, regulāri pāršaujot pār strīpu ar ZD, aiz savas ne mazākās verbālās caurejas (mēs visi trīs nedzeram zāles tās apturēšanai, bet tomēr) mani beidzot ir iekustinājis. Sak, acīs jau nepateiks, bet blogā drīkst.
Bet šitie ūdeņi ātri sabangojas un ilgi nenorimst... :face-devil-grin: Un negribas arī nodalīt - te blogs, te reālā dzīve. Viss ir visai reāls.

Verbālās caurejas ne-kaitīgums atkarīgs no slimības simtomiem. ja tev un citiem tas diskomfortu nerada, tad kur ir problēma? Tad arī cilvēkam kā tādam varētu noteikt vienu standarta normu un visus citus uztvert kā ārstējamus hibrītus. Būtu garlaicīgi ja mēs visi vienā maisā būtu bāžami.

P.S.
Tā kā tu nebrauc, bez tavas verbālās caurejas nu mums pa visiem kopā ņemot trīs atsevišķi sarunu temati nesanāks. kurš ta tevi var pārspēt? :face-grin:
Publicēts: 23.05.08 15:35
 citēt
pelle:
Bergmanis:Bāc, Jums te tik jautri iet, ka moš man ar aizbraukt??!! :)

:) nu ja Jūs ļaujat, moš i aizbraukšu ar! Komplektā ar auto, telti, guļammaisu, suni, sīko un gaismām (lai atkal nav tā ka citiem pafotografēt neļauju!)! :P
Publicēts: 23.05.08 15:38
 citēt
n_g:Pelle, Tu jau neesi tas vecbiedrs, ko es domāju. :) Nepiesavinies ļaurus (ar Ļ). :face-devil-grin:
Atbildot aigaram, nu, gan jau, bet brīdinu, ka es savās acīs savu labāko bilžu slaidšovus starplaikos starp burbona pauzēm nedemonstrēju. Politkorekti Tev bija teikt - kā es gribētu satikt SL, pelli un citas smukas meitenes, vai, kā es to gaidu!
Jāmāca te zvejot un makšķerēt, ziniet! :face-monkey:

Es Tev saku - brauc!
Publicēts: 23.05.08 15:38
 citēt
:D:D
nu, meitenes jau es satikšu, visas, bezšaubām!
Publicēts: 23.05.08 15:47
 citēt
Bergmanis:
pelle:]

:) nu ja Jūs ļaujat, moš i aizbraukšu ar! Komplektā ar auto, telti, guļammaisu, suni, sīko un gaismām (lai atkal nav tā ka citiem pafotografēt neļauju!)! :P

Jauki, brauc - būs mūsējai, ar ko paspēlēties... :)
Publicēts: 23.05.08 15:50
 citēt
elmucis:
Bergmanis:te]

Jauki, brauc - būs mūsējai, ar ko paspēlēties... :)

:) un pat nav jābaidās par sekām! :face-wink:
Publicēts: 23.05.08 15:53
 citēt
Sekas nevar būt nevienā virzienā, jo mums jau ir "kucis"...
Publicēts: 23.05.08 15:57
 citēt
elmucis:Sekas nevar būt nevienā virzienā, jo mums jau ir "kucis"...

nu es jau tieši par to! :)
Publicēts: 23.05.08 16:01
 citēt
Kaut gan garādains sunītis ar stafa zobiņiem un spēku būtu ļoti interesants krustojums ;)
Publicēts: 23.05.08 16:10
 citēt
aigarsa:jā, žēl, ka n_g netiek, gribētos šo eksemplāru arī satikt kādu reiz.!

+ aigarsa, retam eksemplāram, kas pauž īstu vecbiedru šķirni, jābūt :) . Arī labprāt redzētu.
Bet n_g, titulu tu viens esi saņēmis :)
Publicēts: 23.05.08 16:15
 citēt
n_g:Jūs te tagad krokaino par asinssuni un citu sugu ciltstēvu slepkavu pataisat? :)
Nu ja, jokus tikai dzenat... :face-glasses:

Tu neiebrauci - mēs gatavojāmies [ne]sapārot manu asinssuni ar bergmaņa krokaino... Būtu interesants rezultāts. (Bet nesanāks, jo mēs [asinssune] vairs nereaģējam uz kāzu piedāvājumiem - doktors savu ir padarījis...
Publicēts: 23.05.08 16:29
 citēt
n_g:Ja es sāktu dalīt, pietiktu ne vienam vien, esi drošs. Un plezīrs tas nebūtu, man trāpīga acs vājās vietas citiem uzmeklēt un tur iedzelt, nemaz nešaubies. :)

a kam Tev dzelt? :)
Publicēts: 23.05.08 16:39
 citēt
Dzelt jau mēs visi mākam :) tāpēc jāmācās darīt to, ko retais pieprot ;) vienkārši būt un sev apkārt esošos pieņemt tādu kādi ir.
Publicēts: 23.05.08 16:46
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 23.05.08 16:50
 citēt
:face-angel:
Publicēts: 23.05.08 17:29
 citēt
n_g:Ja es sāktu dalīt, pietiktu ne vienam vien, esi drošs. Un plezīrs tas nebūtu, man trāpīga acs vājās vietas citiem uzmeklēt un tur iedzelt, nemaz nešaubies. :)

Zini taadu dziives joku un patiesiibu, ka ja kaadam iekodiisi, tad tas iekodiis pretii vismaz divtik.
Publicēts: 23.05.08 17:37
 citēt
yoyo tauta.

priecigas jums brivdienas! :):face-monkey::face-wink:
Publicēts: 23.05.08 17:38
 citēt
jādodas plikie bildēt :) tik nevar saprast, kur viņi novācas. tik laiku zinu, ka 22:00 :)
Publicēts: 23.05.08 17:43
 citēt
Dambis:

Zini taadu dziives joku un patiesiibu, ka ja kaadam iekodiisi, tad tas iekodiis pretii vismaz divtik.

domājams tādu vecbiedru kā n_g tas neattur no dzelšanas :face-wink:

n_g: nedzelt ir foršāk! :face-smile:
Publicēts: 23.05.08 17:47
 citēt
edzjus:yoyo tauta.

priecigas jums brivdienas! :):face-monkey::face-wink:

yoyo edzju, tev arī :face-wink::face-glasses::face-grin:
Publicēts: 23.05.08 18:49 labots
 citēt
fotoblogs mani laikam āzē!!! Rādās ..Vēstule(1) ..., kad uz to slēdzu lec .... KĻŪDA! a maila ta nav! :face-sad:

Te laikam atkal ir kaut kāds čujs, par ko es neko nezinu:face-sad:
Publicēts: 23.05.08 22:12
 citēt
Ance:Izpārdodu :face-devil-grin: savu vietu pirtī :face-crying::face-crying::face-crying::face-crying:

nu tad es ar nebraukshu....
Publicēts: 23.05.08 22:15
 citēt
sasar:
Ance:Izpārdodu :face-devil-grin: savu vietu pirtī :face-crying::face-crying::face-crying::face-crying:

nu tad es ar nebraukshu....

:face-grin::face-grin::face-grin: Manā vietā būs mans klons!!!Tā kā braukt vnm ir vērts!!! :):face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16