Ne ne, neapšaubāmi noteikti Glazers ar alvilu ir forši cilvēki, vienk. es Glazeru faktiski vispār nezinu, alvilu maz un tad ja nu man ir iespēja izvēlēties, iet pie pazīstamiem puišiem vai pie maz pazīstamiem, tad loģiski es izvēlēšos pirmo variantu Nu, tas tā, godīgi atbildot, neko neliekuļojot Es ļoti atvainojos, ka sanāca tāda kā Glazera un alvila musināšana, bet ceru viņi ļaunu prātu neņems
Tā, un runājot ar n_g par viņa netikšanu - žēl! Bet par pārējo ko uzrakstīji -īsi neiebraucu par ko runa
SL:Ne ne, neapšaubāmi noteikti Glazers ar alvilu ir forši cilvēki, vienk. es Glazeru faktiski vispār nezinu, alvilu maz un tad ja nu man ir iespēja izvēlēties, iet pie pazīstamiem puišiem vai pie maz pazīstamiem, tad loģiski es izvēlēšos pirmo variantu Nu, tas tā, godīgi atbildot, neko neliekuļojot Es ļoti atvainojos, ka sanāca tāda kā Glazera un alvila musināšana, bet ceru viņi ļaunu prātu neņems
Tā, un runājot ar n_g par viņa netikšanu - žēl! Bet par pārējo ko uzrakstīji -īsi neiebraucu par ko runa
n_g:Tik daudz sarakstīts, ka beigās jums būs tā jāpiekožas, ka par to vien trīs atsevišķi sarunu temati te būs jātaisa. Tā tīrat kažokus, pucējat zobus un skaņojat fotoaparātus ... Haidukam visi tusi kopā nebūs bijuši ar tādu rezonansi. Es, diemžēl, netieku. Tad vēl, vecbiedrs, kopā ar citu vecbiedru, regulāri pāršaujot pār strīpu ar ZD, aiz savas ne mazākās verbālās caurejas (mēs visi trīs nedzeram zāles tās apturēšanai, bet tomēr) mani beidzot ir iekustinājis. Sak, acīs jau nepateiks, bet blogā drīkst. Bet šitie ūdeņi ātri sabangojas un ilgi nenorimst... Un negribas arī nodalīt - te blogs, te reālā dzīve. Viss ir visai reāls.
Verbālās caurejas ne-kaitīgums atkarīgs no slimības simtomiem. ja tev un citiem tas diskomfortu nerada, tad kur ir problēma? Tad arī cilvēkam kā tādam varētu noteikt vienu standarta normu un visus citus uztvert kā ārstējamus hibrītus. Būtu garlaicīgi ja mēs visi vienā maisā būtu bāžami.
P.S. Tā kā tu nebrauc, bez tavas verbālās caurejas nu mums pa visiem kopā ņemot trīs atsevišķi sarunu temati nesanāks. kurš ta tevi var pārspēt?
Bergmanis:Bāc, Jums te tik jautri iet, ka moš man ar aizbraukt??!!
Brauc!!!, tik komplektā ar guļammaisu, telti vai ko tamlīdzīgu.
nu ja Jūs ļaujat, moš i aizbraukšu ar! Komplektā ar auto, telti, guļammaisu, suni, sīko un gaismām (lai atkal nav tā ka citiem pafotografēt neļauju!)! :P
n_g:Pelle, Tu jau neesi tas vecbiedrs, ko es domāju. Nepiesavinies ļaurus (ar Ļ). Atbildot aigaram, nu, gan jau, bet brīdinu, ka es savās acīs savu labāko bilžu slaidšovus starplaikos starp burbona pauzēm nedemonstrēju. Politkorekti Tev bija teikt - kā es gribētu satikt SL, pelli un citas smukas meitenes, vai, kā es to gaidu! Jāmāca te zvejot un makšķerēt, ziniet! :face-monkey:
Brauc!!!, tik komplektā ar guļammaisu, telti vai ko tamlīdzīgu.
nu ja Jūs ļaujat, moš i aizbraukšu ar! Komplektā ar auto, telti, guļammaisu, suni, sīko un gaismām (lai atkal nav tā ka citiem pafotografēt neļauju!)! :P
n_g:Jūs te tagad krokaino par asinssuni un citu sugu ciltstēvu slepkavu pataisat? Nu ja, jokus tikai dzenat...
Tu neiebrauci - mēs gatavojāmies [ne]sapārot manu asinssuni ar bergmaņa krokaino... Būtu interesants rezultāts. (Bet nesanāks, jo mēs [asinssune] vairs nereaģējam uz kāzu piedāvājumiem - doktors savu ir padarījis...
n_g:Ja es sāktu dalīt, pietiktu ne vienam vien, esi drošs. Un plezīrs tas nebūtu, man trāpīga acs vājās vietas citiem uzmeklēt un tur iedzelt, nemaz nešaubies.
n_g:Ja es sāktu dalīt, pietiktu ne vienam vien, esi drošs. Un plezīrs tas nebūtu, man trāpīga acs vājās vietas citiem uzmeklēt un tur iedzelt, nemaz nešaubies.
Zini taadu dziives joku un patiesiibu, ka ja kaadam iekodiisi, tad tas iekodiis pretii vismaz divtik.
Zini taadu dziives joku un patiesiibu, ka ja kaadam iekodiisi, tad tas iekodiis pretii vismaz divtik.
domājams tādu vecbiedru kā n_g tas neattur no dzelšanas