forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19
  11. 20
  12. ...
  13. 26
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.08 10:32
 citēt
Hm, k-kāda maza divvietīga telts man ir :face-grin: Reiz tur gulējām trīs un viens no puišiem bij tik garš, ka kājas sākot no ceļa līda laukā :D Tāda riktīgi mini telts :face-glasses:

alvils -ta es plus devotion pie Glazers
Publicēts: 28.05.08 10:33
 citēt
kas ir "plus devotion"? :)
Publicēts: 28.05.08 10:36
 citēt
vietas točna visiem nepietiks - nu vismaz gultās ne! Bet tādēļ teica jau iepriekš, ka gadījumā, ja nebraucat ar autobusu vai lidmašīnu, tad mašīnā nav grūti iesviest kādu guļammaisu un spilventiņu! Sagulēt sagulēsim visi - tikai kādam/kādai paveiksies vairāk, jo varēs gulēt iekš gultas, zem gultas, blakus gultai... uz pirts lāvas, teltīs utt! Tādēļ visi visi, kas nedomā, ka viņi visu nakti līdz nākamās dienas rītam būs nomodā, tie paķer līdzi kādu sedziņu, guļammaisu, matracīšus, spilventiņus u.c. pričendāļus gulēšanai! Tie kas zin, ka būs augšā visu nakti - tie paķer kādu kapeju līdz vai kādu interesantu grāmatu ko palasīties, lai, dzirdot citu šņākšanu, pašam neuzmetas miegs! :D
Publicēts: 28.05.08 10:36
 citēt
par tiem aliem....
Nu, taa dakters pateica. JA gribu dziivot :D:D:D:)
Publicēts: 28.05.08 10:37
 citēt
alvils:kas ir "plus devotion"? :)

skat iepriekšējā (13) lapā.
Tur par to runa.
devotion=stiprs&daiļš :face-grin:
Cilvēks no šejienes. No bloga.
"plus devotion" = + devotion
Kas apzīmē, ka Glazera mašīnā leksim ES un + (plus) stiprais&daiļais personāžs no bloga ar nickname devotion.

Fuhhh, nu, izskaidroju visejādi :) ceru ka saprati :face-grin:
Publicēts: 28.05.08 10:39
 citēt
Dambis:par tiem aliem....
Nu, taa dakters pateica. JA gribu dziivot :D:D:D:)

kas Tev par augoņiem piemetušies?
Šnābi vienmēr var :)
Publicēts: 28.05.08 10:39
 citēt
SL:
alvils:kas ir "plus devotion"? :)

skat iepriekšējā (13) lapā.
Tur par to runa.
devotion=stiprs&daiļš :face-grin:
Cilvēks no šejienes. No bloga.
"plus devotion" = + devotion
Kas apzīmē, ka Glazera mašīnā leksim ES un + (plus) stiprais&daiļais personāžs no bloga ar nickname devotion.

Fuhhh, nu, izskaidroju visejādi :) ceru ka saprati :face-grin:

jā, tagad sapratu. atvainojos, ka nebiju izlasījis to iepriekšējo diskusiju par devotion. :)
Publicēts: 28.05.08 10:43
 citēt
alvils, urrrrrāā :)
Vai Tu gadienā nezini, Glazers te vēl ielūkosies? Cikos jums ir sarunāts satikties? Cikos kur man būt? Cikos kur devotion varam paķert? Šito visu vajadzētu saplānot laicīgi.
Publicēts: 28.05.08 10:44
 citēt
Nu, shajaa reizee arii shnjabiiti nedriikst.
Sev atveeleetais daudzums jau ir izdzerts.. :D
Publicēts: 28.05.08 10:47
 citēt
Dambis:Nu, shajaa reizee arii shnjabiiti nedriikst.
Sev atveeleetais daudzums jau ir izdzerts.. :D

Nāāv lāāb ar Tevi :face-plain: Pēdējā laikā Tev vislaik visādas kaites :face-sad:
Sak`, vecums nenāk viens? :face-glasses:
Publicēts: 28.05.08 10:48
 citēt
SL:alvils, urrrrrāā :)
Vai Tu gadienā nezini, Glazers te vēl ielūkosies? Cikos jums ir sarunāts satikties? Cikos kur man būt? Cikos kur devotion varam paķert? Šito visu vajadzētu saplānot laicīgi.

Man ar viņu sarunāts, ka ap deviņiem mani savāks Āgenskalnā. Vairāk neko nezinu. Bet Tev ir Glazera telefons. Uzzvaini viņam un sarunā! :) Ja Tev nav, es varu iedot, man viņš paspēja pateikt savu telefona numuru.
Publicēts: 28.05.08 10:51
 citēt
alvils, kurā vietā tieši Āgenskalnā? :)
Publicēts: 28.05.08 10:54
 citēt
SL:Nu, tad pellei jānoskaidro, jo es zinu vietas, kur gultas ir, bet segas da spilveni nav. Nerunājot jau par pārvalkiem.
Es visā ziņā vienu paņemšu, jo ne īpaši patīk gulēt zem citām segām, ar kurām segušies simtiem cilv ;) Ja vēl pārvālks, tad norm, bet tā zem "plikas" negribētos :)

:D:D:D ne tikai segušies.
Tie jautājumi, kas tiek uzdoti, skan nesaprotami...īrējam pirti, nevis VIESNĪCU. Kur un kā gulēs, jāpadomā pašam...kas pirmais brauc- ieņem pagaldi, pārejie, kur pagadās...veldrē.
Publicēts: 28.05.08 10:56
 citēt
Nu jā, man jau liekas, ka es līgošu līdz rītam.. :face-grin: Nu, lasīšu to grāmatiņ, ko zviedzha teica :face-glasses:
Publicēts: 28.05.08 10:57
 citēt
SL:Nu jā, man jau liekas, ka es līgošu līdz rītam.. :face-grin: Nu, lasīšu to grāmatiņ, ko zviedzha teica :face-glasses:

Paņem divas, es varbūt vienu no Tevis aizņemšos, kad apniks bildēt, kā Tu lasi savējo! :D

p.s. par konkrētu vietu Āgenskalnā vēl nav norunāts. Cerams, ka sazvanīsimies un viņš piebrauks pie manas mājvietas. :)
Publicēts: 28.05.08 10:58
 citēt
Serveris slodzi turēs :face-devil-grin: un man galīgi nav žēl :face-kiss: tik jaukam pasākumam :)
Publicēts: 28.05.08 11:03
 citēt
SL:Nu jā, man jau liekas, ka es līgošu līdz rītam.. :face-grin: Nu, lasīšu to grāmatiņ, ko zviedzha teica :face-glasses:

AK TO TAGAD PAR GRĀMATIŅU SAUC !!!:D:D:D
Publicēts: 28.05.08 11:05
 citēt
alvils, nenu, vnk. devotion pats ir no centra, un būtu diezgan neizdevīgi, ja mēs vēl kultos uz to pusi. Tāpēc k-kas jāizdomā, lai viņš atbrauc uz šo (Pārdaugavas) galu :) Bet ok, es par šo ar viņu parunāšu.
Publicēts: 28.05.08 11:06
 citēt
Haiduks:

gh, tas ir ko - TO? :P
Publicēts: 28.05.08 11:10
 citēt
SL:alvils, nenu, vnk. devotion pats ir no centra, un būtu diezgan neizdevīgi, ja mēs vēl kultos uz to pusi. Tāpēc k-kas jāizdomā, lai viņš atbrauc uz šo (Pārdaugavas) galu :) Bet ok, es par šo ar viņu parunāšu.

domāju, ka nebūs nekādu problēmu ar glazeru visu sarunāt! ;)
Publicēts: 28.05.08 11:12
 citēt
Tas paņem laiku -piekrīti ;)
Publicēts: 28.05.08 11:59
 citēt
SL:
Haiduks:

gh, tas ir ko - TO? :P

Nu TO ...un cik lappiņu ir?
Publicēts: 28.05.08 12:22
 citēt
:face-grin:Haiduk - es neko nesaprotu :face-angel:
Publicēts: 28.05.08 12:23
 citēt
Labi ka pasākums šo sestdien, savādāk šķiet plānošana uz braukšanu turpinātos bezgalīgi:face-grin:
Publicēts: 28.05.08 12:28
 citēt
pelle:Labi ka pasākums šo sestdien, savādāk šķiet plānošana uz braukšanu turpinātos bezgalīgi:face-grin:

...bet ko lai citu darba laikā dara??? Citi vēl pirmdien plānos braukšanu :D:D:D

SL :) - ir teiciens- nāc! un lasi mani kā grāmatu :) tikai ZEKSIGI, tikai ZEKSĪGI domā.
Publicēts: 28.05.08 12:28
 citēt
zviedzha jau šķiet visus painformējis par guļvietu ietilpību un vajadzībām:face-wink: Atļaušos vairs neatkārtoties:face-glasses:
Publicēts: 28.05.08 12:30
 citēt
Haiduks:

Haiduk, pasaulē tik daudz foršas lietas, a tu tikai par TO vien! :face-grin::face-grin:
Publicēts: 28.05.08 12:31
 citēt
ox3r:Serveris slodzi turēs :face-devil-grin: un man galīgi nav žēl :face-kiss: tik jaukam pasākumam :)

Kāpēc tad tu pats nebrauc, ja jau reiz prognozē jauku pasākumu?:face-smile:
Publicēts: 28.05.08 12:32 labots
 citēt
kādam nav baltais ekrāns uz kā bildes varētu skatīties??? :face-sad: Man nekādi neizdodas sarunāt, nedod ma nun viss :face-sad:
Publicēts: 28.05.08 12:44
 citēt
pelle:
Haiduks:

Haiduk, pasaulē tik daudz foršas lietas, a tu tikai par TO vien! :face-grin::face-grin:

pelle, par TO tu tagad domāji, es par citu TO :D (parasti tas notiek pie manis pirtiņā uz trepītēm...un ja vēl Lunis uzliek gaismītes...tad ir īstais TO... un lai būtu spožas actiņas, jādomā - par ko??? kaut kas zeksīgi skaists)
Publicēts: 28.05.08 12:53
 citēt
pelle:
ox3r:Serveris slodzi turēs :face-devil-grin: un man galīgi nav žēl :face-kiss: tik jaukam pasākumam :)

Man diemžēl nav ar ko tikt dotajā brīdi un kādam mašīna līzt iekšā negribu. Šoreiz izlaidīšu, bet ticu, ka tu uzrīkosi agrāk vai vēlāk vēl kādu pasākumu un tad gan jau aizlaidīšu.

Jebkurā gadījumā, lai jums labi iet :)
Publicēts: 28.05.08 13:37 labots
 citēt
pelle, es parunāšu ar vevi, jo šī kko te ir uzrakstījusi, ka brauks. sarakstā tik nemanu.

UPDATE:

būs ekrāns - veve paķers līdzi savējo. man būs portatīvais un projektors, tā kā viss darīts, pelle :)
Publicēts: 28.05.08 15:05
 citēt
ox3r:
pelle:ote]

Man diemžēl nav ar ko tikt dotajā brīdi un kādam mašīna līzt iekšā negribu. Šoreiz izlaidīšu, bet ticu, ka tu uzrīkosi agrāk vai vēlāk vēl kādu pasākumu un tad gan jau aizlaidīšu.

Jebkurā gadījumā, lai jums labi iet :)

Tiešām nezinu teikt par to vēl rīkošanu. Par to jau vairāk varēs spriest pēc šā pasākuma. Būtībā jau viss atkarīgs no tiem kas ieradīsies, no tā vai viņiem patiks un tiks izteikta kāda vēlme vēl kādreiz kopā sanākt Ventspilī:face-smile:
Publicēts: 28.05.08 15:06 labots
 citēt
aigarsa:pelle, es parunāšu ar vevi, jo šī kko te ir uzrakstījusi, ka brauks. sarakstā tik nemanu.

UPDATE:

būs ekrāns - veve paķers līdzi savējo. man būs portatīvais un projektors, tā kā viss darīts, pelle :)

Paldies!:face-wink:
Ir veve sarakstā, pēdējais:face-wink:
Publicēts: 28.05.08 15:18
 citēt
Tātad UPD, ar transportiem.

SL+Devotion+Veve,
vienā automašīnā.

atvainojamies,
par sagādātajām neērtībām utml. :P :D
Publicēts: 28.05.08 15:21
 citēt
devotion:Tātad UPD, ar transportiem.

SL+Devotion+Veve,
vienā automašīnā.

atvainojamies,
par sagādātajām neērtībām utml. :P :D

pag, pag. kur tur Veve ietilpināsies, ja SL ar Devotion brauc pie Glazera, kura mašīnā ir pierakstīti: šoferis - Glazers, alvils, Daiga, SL, Devotion (kopā 5 - pilns)? :)
Publicēts: 28.05.08 15:22
 citēt
Veve būs pie stūres!
Publicēts: 28.05.08 15:23
 citēt
Atkal jau kaut kāda čigāniska zirgu mīšana sākusies? :)
Publicēts: 28.05.08 15:31
 citēt
veve glazera klēpī :face-glasses:
Publicēts: 28.05.08 15:34
 citēt
veve ar mazo burtu jāraksta :face-wink:

nesatraucās, es ar savu auto, devotion+SL laikam grib manā auto, vot i vse. ..
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19