Hm, k-kāda maza divvietīga telts man ir Reiz tur gulējām trīs un viens no puišiem bij tik garš, ka kājas sākot no ceļa līda laukā Tāda riktīgi mini telts
vietas točna visiem nepietiks - nu vismaz gultās ne! Bet tādēļ teica jau iepriekš, ka gadījumā, ja nebraucat ar autobusu vai lidmašīnu, tad mašīnā nav grūti iesviest kādu guļammaisu un spilventiņu! Sagulēt sagulēsim visi - tikai kādam/kādai paveiksies vairāk, jo varēs gulēt iekš gultas, zem gultas, blakus gultai... uz pirts lāvas, teltīs utt! Tādēļ visi visi, kas nedomā, ka viņi visu nakti līdz nākamās dienas rītam būs nomodā, tie paķer līdzi kādu sedziņu, guļammaisu, matracīšus, spilventiņus u.c. pričendāļus gulēšanai! Tie kas zin, ka būs augšā visu nakti - tie paķer kādu kapeju līdz vai kādu interesantu grāmatu ko palasīties, lai, dzirdot citu šņākšanu, pašam neuzmetas miegs!
skat iepriekšējā (13) lapā. Tur par to runa. devotion=stiprs&daiļš Cilvēks no šejienes. No bloga. "plus devotion" = + devotion Kas apzīmē, ka Glazera mašīnā leksim ES un + (plus) stiprais&daiļais personāžs no bloga ar nickname devotion.
skat iepriekšējā (13) lapā. Tur par to runa. devotion=stiprs&daiļš Cilvēks no šejienes. No bloga. "plus devotion" = + devotion Kas apzīmē, ka Glazera mašīnā leksim ES un + (plus) stiprais&daiļais personāžs no bloga ar nickname devotion.
Fuhhh, nu, izskaidroju visejādi ceru ka saprati
jā, tagad sapratu. atvainojos, ka nebiju izlasījis to iepriekšējo diskusiju par devotion.
alvils, urrrrrāā Vai Tu gadienā nezini, Glazers te vēl ielūkosies? Cikos jums ir sarunāts satikties? Cikos kur man būt? Cikos kur devotion varam paķert? Šito visu vajadzētu saplānot laicīgi.
SL:alvils, urrrrrāā Vai Tu gadienā nezini, Glazers te vēl ielūkosies? Cikos jums ir sarunāts satikties? Cikos kur man būt? Cikos kur devotion varam paķert? Šito visu vajadzētu saplānot laicīgi.
Man ar viņu sarunāts, ka ap deviņiem mani savāks Āgenskalnā. Vairāk neko nezinu. Bet Tev ir Glazera telefons. Uzzvaini viņam un sarunā! Ja Tev nav, es varu iedot, man viņš paspēja pateikt savu telefona numuru.
SL:Nu, tad pellei jānoskaidro, jo es zinu vietas, kur gultas ir, bet segas da spilveni nav. Nerunājot jau par pārvalkiem. Es visā ziņā vienu paņemšu, jo ne īpaši patīk gulēt zem citām segām, ar kurām segušies simtiem cilv Ja vēl pārvālks, tad norm, bet tā zem "plikas" negribētos
ne tikai segušies. Tie jautājumi, kas tiek uzdoti, skan nesaprotami...īrējam pirti, nevis VIESNĪCU. Kur un kā gulēs, jāpadomā pašam...kas pirmais brauc- ieņem pagaldi, pārejie, kur pagadās...veldrē.
alvils, nenu, vnk. devotion pats ir no centra, un būtu diezgan neizdevīgi, ja mēs vēl kultos uz to pusi. Tāpēc k-kas jāizdomā, lai viņš atbrauc uz šo (Pārdaugavas) galu Bet ok, es par šo ar viņu parunāšu.
SL:alvils, nenu, vnk. devotion pats ir no centra, un būtu diezgan neizdevīgi, ja mēs vēl kultos uz to pusi. Tāpēc k-kas jāizdomā, lai viņš atbrauc uz šo (Pārdaugavas) galu Bet ok, es par šo ar viņu parunāšu.
domāju, ka nebūs nekādu problēmu ar glazeru visu sarunāt!
Haiduk, pasaulē tik daudz foršas lietas, a tu tikai par TO vien!
pelle, par TO tu tagad domāji, es par citu TO (parasti tas notiek pie manis pirtiņā uz trepītēm...un ja vēl Lunis uzliek gaismītes...tad ir īstais TO... un lai būtu spožas actiņas, jādomā - par ko??? kaut kas zeksīgi skaists)
ox3r:Serveris slodzi turēs un man galīgi nav žēl tik jaukam pasākumam
Kāpēc tad tu pats nebrauc, ja jau reiz prognozē jauku pasākumu?
Man diemžēl nav ar ko tikt dotajā brīdi un kādam mašīna līzt iekšā negribu. Šoreiz izlaidīšu, bet ticu, ka tu uzrīkosi agrāk vai vēlāk vēl kādu pasākumu un tad gan jau aizlaidīšu.
Kāpēc tad tu pats nebrauc, ja jau reiz prognozē jauku pasākumu?
Man diemžēl nav ar ko tikt dotajā brīdi un kādam mašīna līzt iekšā negribu. Šoreiz izlaidīšu, bet ticu, ka tu uzrīkosi agrāk vai vēlāk vēl kādu pasākumu un tad gan jau aizlaidīšu.
Jebkurā gadījumā, lai jums labi iet
Tiešām nezinu teikt par to vēl rīkošanu. Par to jau vairāk varēs spriest pēc šā pasākuma. Būtībā jau viss atkarīgs no tiem kas ieradīsies, no tā vai viņiem patiks un tiks izteikta kāda vēlme vēl kādreiz kopā sanākt Ventspilī
pag, pag. kur tur Veve ietilpināsies, ja SL ar Devotion brauc pie Glazera, kura mašīnā ir pierakstīti: šoferis - Glazers, alvils, Daiga, SL, Devotion (kopā 5 - pilns)?