forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 14
  5. 15
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 20
  11. 21
  12. ...
  13. 26
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.08 15:45
 citēt
veve:veve ar mazo burtu jāraksta :face-wink:

labošos! pirmajā reizē tak var kļūdīties ... :D
Publicēts: 28.05.08 15:56
 citēt
Jūs mani piebeigsiet ar savu pārorientēšanos no viena transporta uz citu:face-surprise: Nesaprotu vairs kur man kurš jāliek sarakstā, ceru ka līdz galm jūs paši kaut kādā skaidrībā tiksit:face-wink:
Publicēts: 28.05.08 16:58
 citēt
veve, tālr.Nr. 29391499
Starts - Baloži, Rīgas raj.
Publicēts: 28.05.08 17:29
 citēt
Es arī tomēr esmu mašīnā pie veves (jau sarunāts), jo tā man pazīstamāka kompānija :face-smile: Tā, ka laikam atbrīvojas vietiņa bro-tip vāģī...
Publicēts: 28.05.08 17:45
 citēt
njaa...neko jau sev..visi tādi kā čudziki apkārt vien pa mašīnām lēkā :D
veve, ņemsi šos pie sevis - tādi jocīgi..visu laiku šurpu turpu...ja jau tagad nespēj vien savaldīties, ko tad mašīnā šie darīs..nevarēsi novaldīt :D
Publicēts: 28.05.08 17:57
 citēt
aigarsa:njaa...neko jau sev..visi tādi kā čudziki apkārt vien pa mašīnām lēkā :D
veve, ņemsi šos pie sevis - tādi jocīgi..visu laiku šurpu turpu...ja jau tagad nespēj vien savaldīties, ko tad mašīnā šie darīs..nevarēsi novaldīt :D

es arī esmu piepildīts MrKey ar mani brauc.
Publicēts: 28.05.08 18:26
 citēt
aigarsa:njaa...neko jau sev..visi tādi kā čudziki apkārt vien pa mašīnām lēkā :D

Tāāāāds vispār AigarsA.
Apvaldi savu greizsirdību beidzot! :D
Publicēts: 28.05.08 18:38
 citēt
devotion:

Tāāāāds vispār AigarsA.
Apvaldi savu greizsirdību beidzot! :D

...nu neliedz cilvēkam to prieciņu :D:D:D
Publicēts: 28.05.08 19:06
 citēt
ko tāds? a nav taisnība? kā tādi lēkātāji šurpu turpu :D izlemt pat normāli nevarat - vislabākais, ka SL joprojām pa 60% tikai braucēja ir vai arī tagad jau pa 80%? ar katru nedēļu viņai pa 20% nāk klāt tā vidēji :)
Publicēts: 28.05.08 19:07
 citēt
un kādu greizsirdību? pret tevi? :D
Publicēts: 28.05.08 19:28
 citēt
p.s. pelle, vevi gan sarakstā kaut kā nemanu...
neesi ielikusi viņu tajā otra topika sarakstā?
Publicēts: 28.05.08 21:22 labots
 citēt
aigarsa:p.s. pelle, vevi gan sarakstā kaut kā nemanu...
neesi ielikusi viņu tajā otra topika sarakstā?

viņš visu laiku ir sarakstā - šamajā topikā:) Šodien viņu pārcēlu kaut kur augstāk no beigām, jo ņemu ārā tos, kas atsakās un pēdējos lieku aizgājēju vietā. Tagad veve trešais pēc kārtas ielikts:)
Publicēts: 28.05.08 21:44
 citēt
pelle, lūdzu ņem vērā, ka es rakstu sieviešu dzimtē..tad jau būtu loģiski, ka veve ir sieviete :)
Publicēts: 28.05.08 21:53
 citēt
aigarsa:pelle, lūdzu ņem vērā, ka es rakstu sieviešu dzimtē..tad jau būtu loģiski, ka veve ir sieviete :)

sieviete????? :face-surprise: es skatos pēc tā, kas naudu man ieskaita un ieskaitīja par viņu vīrietis:face-grin:
Publicēts: 28.05.08 21:53
 citēt
veve ir sieviete? :P
Publicēts: 28.05.08 21:58
 citēt
lol :D :D :D :D
zviedzha, tipa tu nezinātu.. :face-glasses:
pelle, netici visam, ko tev sniedz bankas atskaite :D
Publicēts: 28.05.08 22:10
 citēt
HA HA HA HA HA :face-glasses:
nu ziniet ko, mīlīši. ..
Publicēts: 28.05.08 22:12
 citēt
ja SL, dindin un devo braucam kopā, tad mūsu autiņš nokomplektēts!
Publicēts: 28.05.08 22:12
 citēt
aigarsa:ko tāds? a nav taisnība? kā tādi lēkātāji šurpu turpu :D izlemt pat normāli nevarat - vislabākais, ka SL joprojām pa 60% tikai braucēja ir vai arī tagad jau pa 80%? ar katru nedēļu viņai pa 20% nāk klāt tā vidēji :)

Tev kādas problēmas ar šo? :)
Publicēts: 28.05.08 22:16
 citēt
a es savā tekstā pieminēju problēmu?
Publicēts: 28.05.08 22:18
 citēt
tāpat brauksim 2 mašīnas kopā..nu, vismaz mēs ar vevi tā sarunājām..takšto! droši vien sarunāsim kkur uz jūrmalas šosejas satikties piemēram statikā un tad jau tik varēsim šaut uz v-pili :)
Publicēts: 28.05.08 22:18
 citēt
Nu jā - tādu kā raizi par to kā es un kapēc es, tāda es. :)

Nē, viss bumbā. Ir savi iemesli tā darīt, ko es jau iepriekš paskaidroju.
Publicēts: 28.05.08 22:22
 citēt
a tad tev bērnam savam izlaiduma baļļuks būs vai rīkosiet iepriekšējā vakarā? :)
a jūs kko runājāt ap cikiem izbraukt? es ar Annu runāju, ka vēlākais ap 10 jāizbrauc...visticamākais, būtu loģiski, ja mēs ap 10 jau tiktos pie statika uz jūrmalas šosejas...
Publicēts: 28.05.08 22:29
 citēt
Nu jā, tur tā problēma, ka vajadzētu ar radiem arī atzīmēt bērna izlaidumu, bet nav zināms ko kā darīt. Itkā izlaidums 5dien no rīta. Tad brauciens ar visiem bērniem no grupiņas un viņu vecākiem, uz k-kādu lauku galu piknikā. Reāli mājās vēlu vakarā. Ar radiem vairs nesanāk. Un tāpēc tā grūti saprast, vai viņi apvainosies, ja nesvinēsim to visu mājās šonedēl..

Es domāju, ka vajadzētu izbraukt diezgan agri, lai uz tiem 12:00 būtu V-pilī.
Man līdz jūrmalas šos. staķim problemātiski tikt. bet varu ko izdomāt.
Publicēts: 28.05.08 22:35 labots
 citēt
uljens:es itkā pieteicos pie cirsliitis, ja nebūs tur brīvs tad ar varu kkur piemeties...

cirsliitis un asteszvaigzne nebūs. tāpat arī Hellmans, pesix, ventins, Ance un visi pārējie kas bija maksājuši un kuriem esmu atmaksājusi atpakaļ.
Āpāc, dažas dienas pirms pirts visi sāk atteikties no braukšanas. :face-sad:
Nu arī Bizarre sāk apsvērt nebraukšanu. :face-sad:
Kas jums sāk uznākt lielie gribētāji? grib, grib un tu tuuu!!:face-surprise:
Jāsāk domāt vai vispār ir kāds kas tā tiešām pa visiem 100% ieradīsies???
Publicēts: 28.05.08 22:36
 citēt
tev jau galvenais tikt ir līdz ulmaņa gatvei, tur jau tad tevi paķers veve.patiesībā viņa tak no baložiem brauc..tas jau tur nav tālu.
Publicēts: 28.05.08 22:37
 citēt
es ieradīšos, ja nu galīgi kas nelāgs neatgadīsies :(
Publicēts: 28.05.08 22:38
 citēt
SL:Nu jā, tur tā problēma, ka vajadzētu ar radiem arī atzīmēt bērna izlaidumu, bet nav zināms ko kā darīt. Itkā izlaidums 5dien no rīta. Tad brauciens ar visiem bērniem no grupiņas un viņu vecākiem, uz k-kādu lauku galu piknikā. Reāli mājās vēlu vakarā. Ar radiem vairs nesanāk. Un tāpēc tā grūti saprast, vai viņi apvainosies, ja nesvinēsim to visu mājās šonedēl..

Es domāju, ka vajadzētu izbraukt diezgan agri, lai uz tiem 12:00 būtu V-pilī.
Man līdz jūrmalas šos. staķim problemātiski tikt. bet varu ko izdomāt.

Vari taču svētdienas vakarā ar radiem mazo sveikt. Cik tev mazam gadi?
Publicēts: 28.05.08 22:39
 citēt
aaa, ja no Baložiem, tad veve, ja var palūgt, tad mani paķert pie Vienības gatves Maximas :) es tur mitinos. Parasti :)
 citēt
nu bāc, katrs jau dzīvo savā galā, dindin pārdaugavā, devo valdemāra ielā, es baložos, kkur varam sarunāt centrā satikties - pie Stoskmann,piemēram
 citēt
veve:es ieradīšos, ja nu galīgi kas nelāgs neatgadīsies :(

piemēram ...ķieģeļi ja nesāks no gaisa krist ? :face-grin:
 citēt
pelle, 6 g.
Publicēts: 28.05.08 22:40
 citēt
savāksim, SL:)
Publicēts: 28.05.08 22:41
 citēt
nu re, tad jau tikai laiks jānorunā.
un pavisam labi būtu, ja devotion k-kā atkultos uz pārdaugavas galu :)
Publicēts: 28.05.08 22:45
 citēt
pelle, ko tu uztraucies, tie, kurus nosauci jau viņu tāpat nav sarakstā vairs...un tā jau ir 33 cilvēki un tad ir domāju diezgan daudz un pat vairāk nekā bija domāts..līdz ar to, viss taču kārtībā! tā jau dažiem būs problēmas ar gulēšanu,bet tam jau ir sekundāra nozīme. viņi varbūt jauniņi un nobijās no tik daudziem blogeriem :D
Publicēts: 28.05.08 22:48 labots
 citēt
pelle, uz priekšdienām un sākot no šī brīža - to naudu, kas samaksāta, lai apstiprinātu dalību, atpakaļ neatmaksā. Tā tiek tiem, kas ne tikai piesakās, bet arī atbrauc (graudā, protams) :D
Publicēts: 28.05.08 22:59
 citēt
MrKey..berzē rociņas jau? :D
Publicēts: 28.05.08 23:05
 citēt
pelle:
uljens:es itkā pieteicos pie cirsliitis, ja nebūs tur brīvs tad ar varu kkur piemeties...

cirsliitis un asteszvaigzne nebūs. tāpat arī Hellmans, pesix, ventins, Ance un visi pārējie kas bija maksājuši un kuriem esmu atmaksājusi atpakaļ.
Āpāc, dažas dienas pirms pirts visi sāk atteikties no braukšanas. :face-sad:
Nu arī Bizarre sāk apsvērt nebraukšanu. :face-sad:
Kas jums sāk uznākt lielie gribētāji? grib, grib un tu tuuu!!:face-surprise:
Jāsāk domāt vai vispār ir kāds kas tā tiešām pa visiem 100% ieradīsies???

Galvenais naf esi, vai neesi, bet faktā, ka ja visi tik nenoteikti rīkojās, pellei no savas kabatas būs jāpiemaksā pie pirts... vot tā nedrīkst būt!!! GODS tomēr ir jātur augstu!!!
Publicēts: 28.05.08 23:10
 citēt
haiduk, ja ir 33 braucēji, tad par pirtiņu naudiņas pietiks pilnīgi noteikti! :)
Publicēts: 28.05.08 23:15
 citēt
Atkulšos, apsolos.
Tikai man vajadzēs kādu,
kas man piezvana un pamodina.. :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 14
  5. 15