12:00 jābūt V-pilī, kas nozīmē 3 h braucienam toč vaik, kas nozīmē, ka pēdējais 9:00 mums visiem jābūt mašīnā, kas nozīmē, ka tiem, kas centrā, jāceļas vismaz 7:00 lai sataisītos, un tad vēl stunda lai atbrauktu nenu, varbūt devotion ir turbo puika un visu izdarīs 1 h laikā
SL, braucienam pat nesteidzoties (nebraucot ātrāk par 105 km/h) vairāk par 2h15min - 2h30min nevajag. Turklāt šoseja no rīta būs patukša, jo rīdzinieki sāk kustēt tikai ap 12:00
tas tur tuvāk Spicei? Tad tik jānoskaidro kādi transporti uz turieni iet. Zinu, ka k-kādi busi pie krievu katedrāles ir, kuros jākāpj, lai tiktu līdz Spicei, bet kā konkrēti tikt līdz tai Maximai -nez. Bet mani jau paķersi braucot garām Vienības gatves Maximai )) mjā, nu līdz tai var tikt ar 8.trolejbusu, vai 40a autobusu, vai Rīga-Olaine autobusu
ievish:SL, braucienam pat nesteidzoties (nebraucot ātrāk par 105 km/h) vairāk par 2h15min - 2h30min nevajag. Turklāt šoseja no rīta būs patukša, jo rīdzinieki sāk kustēt tikai ap 12:00
nu, pēc pieredzes, zinot kādas parasti ir "pieturas" pa ceļam.. labāk laicīgi izbraukt, laicīgi būt
tad tiekamies pie ulmaņa gatves maximas vai statoil aiz lidostas viadukta? līdz maximai man šķiet var tikt arī braucot ar 22 autobusu, kas iet uz lidostu..tur tieši pirms tā viadukta bija pietura..kāpj ārā un tur 5 min ko iet..tā lūk!
MrKey:pelle, uz priekšdienām un sākot no šī brīža - to naudu, kas samaksāta, lai apstiprinātu dalību, atpakaļ neatmaksā. Tā tiek tiem, kas ne tikai piesakās, bet arī atbrauc (graudā, protams)
Saprotu ka tā parasti visi dara un tas ir normāli, bet es neesmu parasts gadījums, es tā nevaru, man sirdsapiņa neļauj piesavināties citu naudu.
Dambis:peec nika nevar vinju tur atrast.... BEt vaardu un uzvaardu nezinu. Peec nika arii nevaru atvasinaat
pēc nika viņš tur nav, šķiet ka es atradu pareizo, vismaz līdzīgs izskatās, nu ja kas aizsūtīšu tev vārdu, uzvārdu privāti, kas zin, vai maz drīkst te tā citu personības atklāt
ai, edzju, ar tevi ir smagi Tad nezini kas ir ctrl, tad kas draugi P.S. tik dīvaini ka tu pats arī esi draugos P.S. P.S. Mans draugs nenopietns cilvēks
alvils:Es pirms kāda pus gada izdzēsos no draugiem.lv, visu savu dārgo darba laiku veltu šim saitam.
nesaprotu, tiešām nesaprotu, a ko tur var darīt???? Apskatīt draugu jaunās bildes, tas ir piecu minūšu darbs, izlasīt kādu vēstuli, kas tur kādreiz parādās - arī aptuveni tik pat laika, un čav! Interesanti ir tad, kad tikko piereģistrējas un var meklēt cilvēkus, par kuriem dzīvē varbūt sen pat piemirst, pēc tam ir tā, ka neredz tur vairs jēgu ieiet.