forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 26
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.08 21:23 labots
 citēt
Pasākums ar mērķi – katram taij kādu pozitīvu emociju gūt :)
Aptuvenais plānojums skaidrākam priekšstatam:
Pl.12.00 kopāsanākšana un sapazīšanās (tiem kas nav pazīstami:)) Lielā laukumā (t.i., Lielā prospekta un Kuldīgas ielas krustojumā). Tiem, kas ne ar busu, bet ar savu transportu plāno ierasties, var savu transportu noparkot pie t/c Tobago (Lielais prospekts 3/5) un aizkātot līdz Lielam laukumam. Pie t/c Tobago būs plenērēšanas galapunkts pēc kā uz pirti brauksim, tāpēc nebūtu vēlams savu auto kaut kur otrā Ventspils galā atbraucot atstāt.
Līdz pl.12.15 mēģinam nokomplektēties pilnā sastāvā Lielā laukumā, lai uzsāktu ekspedīciju Mr.Lunja vadībā. Ekspedīcija aptuveni plānojas ar diezgan tradicionāliem, bet tāpēc ne mazāk interesantiem:), tūristu apskates objektiem un vietām. Apejamo Ventspils apli sākam ar Saules laiviņām, tad gar ostmalu līdz tirgum, pa promenādi līdz pilij, pēc tam līdz molam, pa pludmali līdz enkuru takai, ja sanāks laika, tad arī caur brīvdabas muzeju. Protams ka pieļaujamas atkāpes no plāna un nejauši nokļūstam vēl šur tur! Kopējais kruīza garums varētu būt ap 11km, tāpēc retā dzimuma pārstāvēm nebūtu vēlams ierasties kurpēs ar 10cm augstiem papēžiem. Skatāmākam priekšstatam par Ventspili, Ventspils karte www.ventspils.lv... Un tad lēnam līdz kādiem pl.16.00 mēģinam aiztipināt līdz t/c Tobago, t.i. Rimi, ēdamu un dzeramu lietu iepirkšanai (katrs pērk to, kas savam vēderam tuvāks un saprātīgos daudzumos, nepārvērtējot savu ietilpību), un kad vajadzīgās lietas iegādātas braucam uz Ķīvītēm. Ja kāds ar busu ieradies, kaut kā satilpināsimies iekš auto.Galamērķī, beidzot vairs nekur nav jāiet :face-grin:, var atstiept pekas, iestiprināties un atpūsties. Būs iespēja savus un citu ekspedīcijas laikā sabildētos garadarbus apskatīt uz projektoru un sakomentēt, pārmaiņas pēc mutiskā, ne rakstiskā veidā :) Modeļu lomā gan neviens nav īpaši pieteicies, tāpēc kā modeļi būsim paši, lai nu ko, a to tak protam! :face-monkey::face-grin: Uz kādām improvizētām fototelpām droši vien cerības nevajadzētu likt, iztiksim ar brīvo dabu un to ka esam tādi, kādi esam! Pirtošanās kā tāda, pati par sevi iekļaujama izklaižu iespējās, tādēļ līdzi ņemam ko nu katram vajag šim mērķim (vīģes lapas ar ko piesegties, vai tradicionālākus apģērgabalus utt.:))
Guļamvietas, (ja kādam spēku gana, var arī negulēt vispār), ja gulētāju būs daudz par daudz, cerams visi mīļi saspiedīsies un garšļaukus tiks:) Nākamā dienā līdz pl.11.00 mēģinam tikt uz pekām un pakoties uz mājupceļu :)
Lai nebūtu tā, ka piesakas kāds, kas patiesībā neierodas būtu vēlams dalības maksu Ls5 ieskaitīt kontā LV11HABA0551017866540 (maksājot laikam jānorāda arī mani dati- Maija Balode, pk.011081-10805). Norādiet savu blogā esošo vārdu, lai zinu kurš ir kurš.
Maksājam līdz aprīļa beigām! :wink:
Nju tad šeit atkal saraksts.. šoreiz ar nopietnajiem braucējiem, kas jau finansiāli norēķinājušies par savu ierašanos:
1. pelle
2. uljens
3. veve
4. arkly
5. Lunis
6. glazers
7. Haiduks
8. zviedzha
9. Eliks
10. llapsa
11. kambariite
12. Tiewz
13. edzjus
14. ievish
15. Puuu
16. MrKey
17. Bormans
18. Bizarre
19. Oskarz
20. aigarsa
21., 22. elmucis + 1 persona
23. alvils
24. punchart
25. la_cumparsita
26. elis
27.Shadow
28. Dambis
29. SL
30. incognito
31. Laine
32. ArchAngel
33.devotion

UZ PASĀKUMU NOKĻŪSTAMĀ TRANSPORTA SARAKSTS
1. šoferētājs glazers,tel:29517117; brīvas vietas ..... ; pavedinās - la_cumparsita , alvils , ............ ;
no Rīgas (Berģi->Āgenskalns) , pl. 9.00 .
2. šoferētājsOskarz,tel:26347981; brīvas vietas 1; pavedinās-aigarsa,incognito,..........., elis; no Rīgas , pl. ....... .
3. šoferētājs ArchAngel,tel:28395853; brīvas vietas 1; pavedinās - Laine; Bizarre; uljens; ............ ;
no Rīgas centra (Antonijas iela(Skonto halle)), pl. 9.00.
4. šoferētājs veve,tel:29391499; brīvas vietas ...; SL 60% ; devotion ; ............;
no Baložiem, Rīgas raj.
5. šoferētājs Haiduks,tel:26800865; brīvas vietas NAV; pavedinās- MrKey; ........... ; ........... ; ........... ;
no Rīgas, pl. ...... .
6. šoferētājs Eliks.tel: ...............; brīvas vietas 2; pavedinās - Shadow; .............. ; ............. ;
no Jūrmalas, pl. pēc 17.00
7. šoferētājs Tiewz.tel:26596926; brīvas vietas 2; pavedinās - ...............; ..................;
no Ķengaraga, pl.9.00
Publicēts: 07.04.08 21:53
 citēt
81?! :D
Publicēts: 07.04.08 22:07
 citēt
Maija, tas tavs investors vai bračka, profilbildē?
Publicēts: 07.04.08 22:16
 citēt
Ouu , saldais pārītis arī profilbildē:):) Lapss lapss.

Portreti : He he , nu kur tev tik nepilnīga infa tas cik zinu ir "Investors" ar attiecīgu licenci :):)
Publicēts: 07.04.08 22:33
 citēt
taisni tā! Portreti, vairāk jāseko līdzi! labs investors un punkts! :) un kāda starpība kura gada ;) galvenais, ka skaista ;) :D
Publicēts: 07.04.08 22:35
 citēt

nu edzju, ko smejies par mani? cik ta tev pašam gadu? tev vairāk bērnu nekā man, tātad tu vecāks :D :D :D :wink:

Mani parasti visi uztver kā nepilngadīgo, veikalā prasa :shock: `meitenīt, vai 18 ir?` :D :D :D
Publicēts: 07.04.08 22:36
 citēt

nu edzju, ko smejies par mani? cik ta tev pašam gadu? tev vairāk bērnu nekā man, tātad tu vecāks :D :D :D :wink:

Mani parasti visi uztver kā nepilngadīgo, veikalā prasa :shock: `meitenīt, vai 18 ir?` :D :D :D

un tas tev saliek justies atkal jaunai un spriganai :):)
toties to tik labi var ņemt vērā kā komplimentu! :)
Publicēts: 07.04.08 22:38
 citēt
Maija, tas tavs investors vai bračka, profilbildē?

Tas mans vīrietis! :)
Publicēts: 07.04.08 22:41
 citēt

un tas tev saliek justies atkal jaunai un spriganai :):)
toties to tik labi var ņemt vērā kā komplimentu! :)

nu tāāāds vecums jau vēl nav, ka būtu jāsatraucas ka mani par daudz par vecu uztver. :D
Publicēts: 07.04.08 22:46
 citēt
nezinu gan kur jūs visi pārīti redzat, man gan visur uzrādās vecā bilde :?
Publicēts: 07.04.08 22:55
 citēt
piespied Ctrl+F5
Publicēts: 07.04.08 23:04
 citēt
piespied Ctrl+F5

kas ir Ctrl?! :D
Publicēts: 07.04.08 23:16
 citēt
jopcik edzjus :D Tu liki man smagi pasmaidīt :D
ctrl = control taustiņš :D
Publicēts: 07.04.08 23:23
 citēt

aaa, juus pa kompjuuteriem runaajat?! :roll:
Publicēts: 07.04.08 23:53
 citēt

ko lietojam? ;D
Publicēts: 07.04.08 23:58
 citēt

ko lietojam? ;D

pats pirku! :roll:
Publicēts: 08.04.08 00:16
 citēt
piespied Ctrl+F5

tik vienkārši to varēja dabūt ierindā un es pat nezināju!!! es laikam daudz ko vēl šai dzīvē nezinu! :D
Publicēts: 08.04.08 00:17
 citēt
Ouu , saldais pārītis arī profilbildē:):) Lapss lapss.

Portreti : He he , nu kur tev tik nepilnīga infa tas cik zinu ir "Investors" ar attiecīgu licenci :):)

man nav neviena cita bilde kur es viena un pēc cilvēka izskatitos :D tu kā radosja dveesele vari paliidzeet arhiiivu papildinaat?? :D
Publicēts: 08.04.08 00:19
 citēt
piespied Ctrl+F5

kas ir Ctrl?! :D

Ctrl saisinaajums no control ... edzjuuuu..kas tev shodien kaish? tu ko sapiipeejies esi?? :D :D :D :shock:
Publicēts: 08.04.08 00:21
 citēt

a par ko tad tu galu galaa runaa.... ? ....radurakstiem vai laika prognozi??? :D :D :D :D :D :D :D
Publicēts: 08.04.08 00:23
 citēt

man nav neviena cita bilde kur es viena un pēc cilvēka izskatitos :D tu kā radosja dveesele vari paliidzeet arhiiivu papildinaat?? :D

Prieksj jums visiem trim katraa laika kad busju Ventspilee:)
Publicēts: 08.04.08 00:25
 citēt

Prieksj jums visiem trim katraa laika kad busju Ventspilee:)

tu arii manu viirieti `pielauziisi` vinsh u shitaadaam lietaam pa taisno nebuus gatavs piekrist! nāksies paciiniities! :D
Publicēts: 08.04.08 00:27
 citēt
ti ktagad taa isti ieveeroju tai profilbildee ...totaaala pelle .. ar ljipinju pie galvas :D :D :D :D :D
Publicēts: 08.04.08 00:48
 citēt
ti ktagad taa isti ieveeroju tai profilbildee ...totaaala pelle .. ar ljipinju pie galvas :D :D :D :D :D

Abi labi , actiņās skatās istais "Romantiskais kīno" :):)
Pielauzīšu pielauzīšu , i jālauž nebūs kā teikšu tā darīsiet:):)
Publicēts: 10.04.08 10:23
 citēt

visus tik viegli nevar pakļaut! :roll:
Publicēts: 10.04.08 12:51
 citēt

parasti tos, kas šādi definē, ir visvieglāk...
Publicēts: 10.04.08 12:53
 citēt
Skatos sarakstu...kad bija tikai jāpiesakās, dikti pulka pieteicās, tagad kad jāmaksā - pamaz sarakstā. (ja par mani- samaksāju)
Publicēts: 10.04.08 13:43
 citēt
Skatos sarakstu...kad bija tikai jāpiesakās, dikti pulka pieteicās, tagad kad jāmaksā - pamaz sarakstā. (ja par mani- samaksāju)

saraksts izskataas daudzsološs....
Publicēts: 10.04.08 14:32
 citēt
Es ar samaksaju , jagaida kamer saiminiece papildina saraxstu.
Publicēts: 10.04.08 14:33
 citēt
Nu, es kamēr 100% nenoskaidrošu kas un kā man -naudu neskaitīšu :)
Publicēts: 10.04.08 14:53
 citēt
Ir 10. aprīlis.
Publicēts: 10.04.08 16:10
 citēt

SKOPULE...kaut arī SVĒTĀ.
Publicēts: 10.04.08 16:11
 citēt
Maksājam līdz aprīļa beigām!
Publicēts: 10.04.08 16:15
 citēt

SKOPULE...kaut arī SVĒTĀ.

Diemžēl diemžēl tādai nākas būt, jo ar finansēm švaki, bet lietas labā jau viss tiek darīts - tiek meklēts darbiņš.
Publicēts: 10.04.08 16:41
 citēt
es arī pārskaitīšu tad, kad 100 % uzzināšu.
bet 70 % ka braukšu :)
Publicēts: 10.04.08 22:01
 citēt

parasti tos, kas šādi definē, ir visvieglāk...

ne vienmēr, Haiduk! visādi izņēmumi mēdz būt!
Publicēts: 10.04.08 22:12
 citēt
Kurš no Rīgas braucējs varētu piedāvāt vietu savā transportā ?
:)
Publicēts: 10.04.08 22:16
 citēt

varbūt Lunis? paprasi viņam :?
Publicēts: 10.04.08 22:17
 citēt

paskaties tajā pirmajā foruma rakstā ko liku. cik atceros tur vairāki piedāvāja ņemt līdzi savā transportā.
Publicēts: 10.04.08 23:10
 citēt
Es jau teicu, ja braucu, tad ar sab.busu :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...