forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 26
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.08 00:16
 citēt
BRAUCIET AR BUSSIEM! Ventinju autobusi ATRI ERTI , nomočīsiet tos 200Km in nepamanīsiet! Es nebraucu NO RĪGAS! Būsu ventiņos jau 30 datumā braucu no Otras puse. Uz pasākumu man ir vieta Pelle +1 , Sīkajam lielais krēsliņš mašīnā da vel mūžigie rati , taka vairāk mans šofers nevaru paņemt:)
Publicēts: 11.04.08 00:24
 citēt
Ja nebraukshu ar motorolleri, tad visdriizaak ar savu auto, kuraa iespeejams ir rezerveeta vieta Shadowam. Taa kaa 2 vietas pie manis TEOREETISKI ar 3 "JA NU" vaardiem ir :) Auto ir mazinjsh, taapeec ar komfortu aizmuguree var braukt 2 cilvji.
Publicēts: 11.04.08 00:26
 citēt
Ja nebraukshu ar motorolleri, tad visdriizaak ar savu auto, kuraa iespeejams ir rezerveeta vieta Shadowam. Taa kaa 2 vietas pie manis TEOREETISKI ar 3 "JA NU" vaardiem ir :) Auto ir mazinjsh, taapeec ar komfortu aizmuguree var braukt 2 cilvji.

wow, briest baigais tusiņs...5 svētie piesakās :D

laboju- visi svētie piesakās.
Publicēts: 11.04.08 07:06
 citēt

sveeto saiets?! :D :D
Publicēts: 11.04.08 07:54
 citēt

sveeto saiets?! :D :D

...i neceri :) tikt tajos
Publicēts: 11.04.08 09:59
 citēt
Ieteikums- pelle pieliec sākuma paziņojumam klāt datumus, kad pirts aptuveni notiks, lai tauta zin kad viss iet gaisā!

Es ar varētu būt tur, Ventspils man daļēji dzimtā puse. Tik vēl jānoskaidro
īsti visi darbi uz to laiku.
Publicēts: 11.04.08 10:04
 citēt
Tiewz, PEĻĻUPIRTS notiks 31. maijā 2008.gadā ap plkst 17-iem 18-iem! Un 1.jūnijā ap pusdienas laiku kravājam tašiņas un uz mājām...

A varbūt pēc pirts vēl kādu plenēru? :D
Publicēts: 11.04.08 10:08
 citēt
Jā, mierīgi!
Piltenes pilsdrupas un baznīca :)
Publicēts: 11.04.08 12:20
 citēt
Ieteikums- pelle pieliec sākuma paziņojumam klāt datumus, kad pirts aptuveni notiks, lai tauta zin kad viss iet gaisā!

Es ar varētu būt tur, Ventspils man daļēji dzimtā puse. Tik vēl jānoskaidro
īsti visi darbi uz to laiku.

Ir taču tie datumi jau pie iepriekšējā raksta! Ja kādu interesēs, pameklēs, un noskaidros.
Publicēts: 11.04.08 12:29
 citēt
Tas Lunis man tak patīk!! :D :D Nebija nemaz jāprasa lai līdzi ņemtu, šis man jau pats vietiņu rezervējis!!!
Publicēts: 11.04.08 12:32
 citēt

Pasaki uzreiz marku, lai tauta var novērtēt cik komfortabls! :D :D :D :D
Publicēts: 11.04.08 12:34
 citēt
Nebūtu jau pa skādi aizbraukt, bet lasu, ka mani ierastie Ogres kompanjoni (Bambuča & Co, Lunis atkrīt), bet vienam pašam dzenāt gandrīz 500 km to "benzīna kapsētu" uz Ventiņiem un atpakaļ tā kā bik pa sālītu...
Gandrīz vai ar sabiedrisko izdevīgāk?
Publicēts: 11.04.08 12:36
 citēt
Nu re Haiduk!!, visi tavi svētie savāksies un tu būsi spiests taisīt svētokopbildi! :D :D :D ...kā nekā ,vēsturisks brīdis!! :D :D .. ne katru dienu izdodas visus svētos vienuviet salasīt!
Publicēts: 11.04.08 13:11
 citēt

Gandrīz vai ar sabiedrisko izdevīgāk?

Tieši tā :)
Publicēts: 11.04.08 13:21
 citēt

normaala marka :)
Publicēts: 11.04.08 13:28
 citēt

normaala marka :)

Mark II vai Mark III ?...:)))
Publicēts: 11.04.08 13:30
 citēt
5D :)
Publicēts: 11.04.08 13:50
 citēt
5D :)

Bet par šamo arī forumos sprieda- vai nākošais būs 5D Mark II, jebšu 7D.
Publicēts: 11.04.08 14:04
 citēt
Var aizlidot uz v- pili pa 1 Ls :) nu piedod Friidi...datums tiesham nav labs, jo shutteristi riko savu pavasara pleneru....
Publicēts: 11.04.08 15:19
 citēt
Var aizlidot uz v- pili pa 1 Ls :) nu piedod Friidi...datums tiesham nav labs, jo shutteristi riko savu pavasara pleneru....

Un tie kas kāzas fotogrāfē ar jau paliek aizņemtas sestdienas.
Publicēts: 11.04.08 16:13
 citēt

nu un kas?
Publicēts: 11.04.08 16:19
 citēt

nu un kas?

Laikam jau doma tāda, ka shutteristu plenērs ir kā NATO summits, kad visa saviesīgā dzīve nobloķēta...:)))
Publicēts: 11.04.08 17:09
 citēt

nu un kas?

Laikam jau doma tāda, ka shutteristu plenērs ir kā NATO summits, kad visa saviesīgā dzīve nobloķēta...:)))

Man tieši tāds pats iespaids radās! :?
Publicēts: 11.04.08 17:35
 citēt
diez kad tas pasaakums notiksies?
Publicēts: 11.04.08 17:50
 citēt
diez kad tas pasaakums notiksies?

diez kas bija rakstīts forumā?

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.04.08 17:55
 citēt
pesix, paldies:-) nu nelasu es visus forumus :-( un domaaju, ka buutu pieklaajiigi pielikt arii sheit datumus ;-)
jehh - laikam iet garaam pasaakums .... tajos datumos izskataas ka buus nelatvija;-((((
Publicēts: 11.04.08 18:47
 citēt
saku vēlreiz - kad nāks tuvāk, zināšu skaidrāk. varu savākt ne pārāk resnus 2-3-4 kantētājus.
auto kaut kas ļoti līdzīgs šim, tik vajadzētu nedaudz uzpimpot :wink:
Publicēts: 11.04.08 19:21
 citēt
Friidis, es ar taka no Ogres. Bet tagad vairs nevaru saprast - braukt ar autobusu, braukt ar bumeri, varbūt ar AirBaltic fokkeri (baidos, jo var sanākt, ka atceļ reisu un iesēdina busā)... vispār vislabāk būtu, ja no Ikšķiles kāds aizlidinātu ar lidmašīnu :)
Publicēts: 11.04.08 19:26
 citēt
Friidis, es ar taka no Ogres. Bet tagad vairs nevaru saprast - braukt ar autobusu, braukt ar bumeri, varbūt ar AirBaltic fokkeri (baidos, jo var sanākt, ka atceļ reisu un iesēdina busā)... vispār vislabāk būtu, ja no Ikšķiles kāds aizlidinātu ar lidmašīnu :)

Moška aizdzenam? Es pacelšu, tu nosēdināsi. Pēc tam mūs iesēdinās (jau Ventspilī)...:)))
Publicēts: 11.04.08 19:49
 citēt
Plāns labs, tikai liekas, ka NATO brīnumi būs klāt krietni ātrāk un līdz Ventspilej netiksim, ietupinās kaut kādā Tukumā vai turpat Rumbulā :( :lol:
Publicēts: 11.04.08 19:51
 citēt
Domaaju ka buushu es plus mana draudzene 99% . Braucu ar savu auto - 4 Golfu taakaa 2 vietas ir briivas. braucu no Riigas. Ja kaadam interesee tad PM. :)
Publicēts: 11.04.08 19:53
 citēt
Plāns labs, tikai liekas, ka NATO brīnumi būs klāt krietni ātrāk un līdz Ventspilej netiksim, ietupinās kaut kādā Tukumā vai turpat Rumbulā :( :lol:

A mēs "pļaujošā" lidojumā- virs upītēm, virs lauciņiem- neviens radars nenoķers. Ja nu vienīgi kāds zemnieks ar grābekli nenotriec...:)))i
Publicēts: 11.04.08 19:56
 citēt
Friidi!
Tā kā varētu arī pieteikties uz vietu Tavā auto, bet Tu takš tikai Canonistus vadā... 8)
Publicēts: 11.04.08 19:58
 citēt
Friidi!
Tā kā varētu arī pieteikties uz vietu Tavā auto, bet Tu takš tikai Canonistus vadā... 8)

ai kaa kaads pavelk uz kashkji... :) sorr par spamu... ;)
Publicēts: 11.04.08 20:05
 citēt
tulit saksies atkal...
Publicēts: 11.04.08 20:06
 citēt
Uz kašķi pavelk daži citi, jo saskata to, kā nav!Jokus galīgi nesaprot! Ar tādiem tiešām kašķis var sanākt! :D
Publicēts: 11.04.08 20:07
 citēt
par ticiibu labaak nejokot
Publicēts: 11.04.08 20:08
 citēt
Es jau neko! Vismaz ne šeit! :D
Bet tie bija viņa paša vārdi! Neko neizdomāju! Tā ka nav ko man te kara izraisītāja lomu piesiet! :p
Publicēts: 11.04.08 20:45
 citēt
Friidi!

ai kaa kaads pavelk uz kashkji... :) sorr par spamu... ;)

Reegs, ja Tu biežāk sekotu foruma diskusijām, konstatētu, ka tā mums tāda nevainīga un labsirdīga apcelšanās.
Bet ja nopietni, līdz maija beigām vēl jānodzīvo. Moška i salasamies bariņš(vāģis pietiekami liels- Audi-Avant)
Publicēts: 11.04.08 20:52
 citēt

:D gan jau tiksiet līdz Ventspilij, kamēr sapratīs, kas lido, uz kurieni... būsit jau galā :) tikai augstu nelidojiet :lol:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...