BRAUCIET AR BUSSIEM! Ventinju autobusi ATRI ERTI , nomočīsiet tos 200Km in nepamanīsiet! Es nebraucu NO RĪGAS! Būsu ventiņos jau 30 datumā braucu no Otras puse. Uz pasākumu man ir vieta Pelle +1 , Sīkajam lielais krēsliņš mašīnā da vel mūžigie rati , taka vairāk mans šofers nevaru paņemt
Ja nebraukshu ar motorolleri, tad visdriizaak ar savu auto, kuraa iespeejams ir rezerveeta vieta Shadowam. Taa kaa 2 vietas pie manis TEOREETISKI ar 3 "JA NU" vaardiem ir Auto ir mazinjsh, taapeec ar komfortu aizmuguree var braukt 2 cilvji.
Ja nebraukshu ar motorolleri, tad visdriizaak ar savu auto, kuraa iespeejams ir rezerveeta vieta Shadowam. Taa kaa 2 vietas pie manis TEOREETISKI ar 3 "JA NU" vaardiem ir Auto ir mazinjsh, taapeec ar komfortu aizmuguree var braukt 2 cilvji.
Pasaki uzreiz marku, lai tauta var novērtēt cik komfortabls!
Nebūtu jau pa skādi aizbraukt, bet lasu, ka mani ierastie Ogres kompanjoni (Bambuča & Co, Lunis atkrīt), bet vienam pašam dzenāt gandrīz 500 km to "benzīna kapsētu" uz Ventiņiem un atpakaļ tā kā bik pa sālītu... Gandrīz vai ar sabiedrisko izdevīgāk?
Nu re Haiduk!!, visi tavi svētie savāksies un tu būsi spiests taisīt svētokopbildi! ...kā nekā ,vēsturisks brīdis!! .. ne katru dienu izdodas visus svētos vienuviet salasīt!
pesix, paldies nu nelasu es visus forumus un domaaju, ka buutu pieklaajiigi pielikt arii sheit datumus ;-) jehh - laikam iet garaam pasaakums .... tajos datumos izskataas ka buus nelatvija;-((((
saku vēlreiz - kad nāks tuvāk, zināšu skaidrāk. varu savākt ne pārāk resnus 2-3-4 kantētājus. auto kaut kas ļoti līdzīgs šim, tik vajadzētu nedaudz uzpimpot :wink:
Friidis, es ar taka no Ogres. Bet tagad vairs nevaru saprast - braukt ar autobusu, braukt ar bumeri, varbūt ar AirBaltic fokkeri (baidos, jo var sanākt, ka atceļ reisu un iesēdina busā)... vispār vislabāk būtu, ja no Ikšķiles kāds aizlidinātu ar lidmašīnu
Friidis, es ar taka no Ogres. Bet tagad vairs nevaru saprast - braukt ar autobusu, braukt ar bumeri, varbūt ar AirBaltic fokkeri (baidos, jo var sanākt, ka atceļ reisu un iesēdina busā)... vispār vislabāk būtu, ja no Ikšķiles kāds aizlidinātu ar lidmašīnu
Moška aizdzenam? Es pacelšu, tu nosēdināsi. Pēc tam mūs iesēdinās (jau Ventspilī)...))
Friidi! Tā kā varētu arī pieteikties uz vietu Tavā auto, bet Tu takš tikai Canonistus vadā... 8)
ai kaa kaads pavelk uz kashkji... sorr par spamu...
Reegs, ja Tu biežāk sekotu foruma diskusijām, konstatētu, ka tā mums tāda nevainīga un labsirdīga apcelšanās. Bet ja nopietni, līdz maija beigām vēl jānodzīvo. Moška i salasamies bariņš(vāģis pietiekami liels- Audi-Avant)