es izdzēsos nevis tāpēc, ka man tur nebūtu, ko darīt, nevis arī tāpēc, ka tur būtu pārāk daudz, ko darīt, bet tāpēc, ka radās situācija, ka nevēlējos, lai mani kāds netā, īpaši populārākajā latvijas saitā - draugiem.lv, kāds varētu mani atrast. tagad varētu būt atpakaļ, bet nav vajadzīgs, lieka ķēpa ar reģistrēšanos un draugu atjaunināšanu. iztikšu bez draugiem.lv
kāpēc tevi uztrauc tas, ka tevi tur kāds varētu atrast? tev kāda krimināla pagātne? Es mēdzu draugiem.lv izmantot kā iedzīvotāju reģistru, kurā darba vajadzībām mēģinu atrast pazudušos sadarbības partnerus
kāpēc visu laiku uz to negatīvo, kriminālo? gluži otrādi, gribu, lai viss būtu nais. manā gadījumā manis būšana portālā draugiem.lv varēja to patraucēt (iespējams, ka joprojām var).
alvils:kāpēc visu laiku uz to negatīvo, kriminālo? gluži otrādi, gribu, lai viss būtu nais. manā gadījumā manis būšana portālā draugiem.lv varēja to patraucēt (iespējams, ka joprojām var).
Es vienkārši nespēju iedomāties kā tas var kaut kādi traucēt.
P.S. Ja aplaupa banku un izdodas izmukt, tas var būt TIK pozitīvi
Nu gan iepletušies ar tekstiem Tātad es pats būšu, un, ja vajag, varu aizvest uz Ventspili arī kādu blogeri ( vīr.dz , vai siev.dz. ) tipa 2 gabalus. Izbraukšana no Ķengaraga, ap plkst. 9:00, vai bik ātrāk.
Atpakaļceļā gan nevarēšu atvest atpakaļ , jo ir citi plāni.
Nu taaa.... Uzzvaniiju bro-tip un ir jauna infa. Vinjsh noteikti nebuus.
Pirmsdien ielika piena mashiinaa. Un nu ir slimniicaa. MAshiina nelietojama un pats arii stipri apskaadeets. KAtraa zinjaa stacionaaraa dziivojaas lidiz shim. Lauzta roka, smadzenju triica un vel visaadi apbraazumi un sasitumi u.t.t.t. NEkas patiikams katraa zinjaa. LAi vinjam labi aarsteejas.
man arī tikko bija zvans pa slikto... MrKey sācis slimot, izteica varbūtību, ka vispār nebūs, bet ar mani šovakar nebrauks . Ja kādam ir vēlēšanās izbraukt šovakar un veikt fotoekskursiju pagarinātā formā (laika ziņā)... lūdzu. Mašīna aprīkota visiem dzīves sīkumiem, vienīgi uz krūmiņiem kājām. 26800865
Haiduks:man arī tikko bija zvans pa slikto... MrKey sācis slimot, izteica varbūtību, ka vispār nebūs, bet ar mani šovakar nebrauks . Ja kādam ir vēlēšanās izbraukt šovakar un veikt fotoekskursiju pagarinātā formā (laika ziņā)... lūdzu. Mašīna aprīkota visiem dzīves sīkumiem, vienīgi uz krūmiņiem kājām. 26800865
Ja tu tā pavēlāk pa jūrmalu Ventspilī šovakar ej klaiņot, uzzvani man, es laikam piebiedrošos. Esmu bēdīgs, dusmīgs, negribu ne ar vienu runāt, tāpec vajag pastaigāt.
rīt pa dienu Ventspilī sola mākoņainu, bet pēcpusdienā skaidrosies! Lietus nebūs un diezgan silts - kādi +14..+16 grādi! Tā kā... nav nepiemērotu laika apstākļu - ir tikai nepiemērots apģērbs!
P.S. Ja kāds būs kā "vēzītis" - varēs no manis dabūt patīkami vēso Dzintara krēmu! :P