forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21
  9. 22
  10. 23
  11. 24
  12. ...
  13. 26
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.08 00:12
 citēt
veve:Palīgā :face-glasses:! Vēl kāds būs pie Ulmaņa Maximas ar pustukšu auto? . .. mēs 5 un vēl ekrāns, vajadzētu vienu pārsviest uz citu autiņu.. .

telefons, mobīlais?! piezvani vienam, otram, gan jau kādam vēl ir kāda brīva vieta. :)

p.s. mans pareģojums nepiepildījās, nav 20 lapas piespamotas. neesam nemaz TĀDI spamotāji. :)
Publicēts: 31.05.08 06:58
 citēt
Man ir tāds čujs, ka viena vieta tāpat būs brīva :D
Publicēts: 31.05.08 07:13
 citēt
Laaabrīt! Bāac, tā miegs nāk :face-devil-grin::(
SL, kāpēc Tev tāds čujs???
Publicēts: 31.05.08 07:16 labots
 citēt
Man ar dikti nāk.. :D bet eju taisīties, lai 8:40 būtu uz starta :)
lēnām možos..
Publicēts: 31.05.08 08:18
 citēt
Aļo!
Mans dzer kafiju un ar domā par braukšanu :)
Publicēts: 31.05.08 08:28
 citēt
fixi dušā un uz ielas! :)
Publicēts: 31.05.08 08:37
 citēt
:P
Viss, uz auto un pa droseli :D
Publicēts: 31.05.08 08:53
 citēt
labi, buus vien jaasaak tasiiities...
Publicēts: 31.05.08 19:28
 citēt
diemzel izsauca mani atpakal uz rigu darishanas :( visiem veiksmigi nosvineties!:face-wink:
Publicēts: 01.06.08 16:24
 citēt
Jauks pasākums!!! Ventspils ar pelli priekšgalā bija lieliski!!! Gids arī bija luniski labais Lunis!!! Nu par Zviedzhu jaf vispār valodā grūti atrast tos labos vārdus. Paldies pelei!!!, un par to tev bilde www.fotoblog.lv...
Publicēts: 01.06.08 16:45
 citēt
Bija jautri ( arī bez balss ) :D
kam ir bildes ar mani būtu ideāli ja atsūtītu uz arkly2@inbox.lv :)
Publicēts: 01.06.08 17:08
 citēt
edzjus:diemzel izsauca mani atpakal uz rigu darishanas :( visiem veiksmigi nosvineties!:face-wink:

Žēl ka tu tik ātri aizmuki, nemaz nesanāca ar tevi parunāt.
Publicēts: 01.06.08 17:10
 citēt
Haiduks:Jauks pasākums!!! Ventspils ar pelli priekšgalā bija lieliski!!! Gids arī bija luniski labais Lunis!!! Nu par Zviedzhu jaf vispār valodā grūti atrast tos labos vārdus. Paldies pelei!!!, un par to tev bilde [url=http://www.fotoblog.lv/img/57154

Man]http://www.fotoblog.lv/img/57154

Man[/url] patīk bildes ar manu labāko draugu ežuli, tur tik tā kvalitāte pieklibo, bet ežuks bijs foršais:face-wink:
Publicēts: 01.06.08 17:11
 citēt
arkly:Bija jautri ( arī bez balss ) :D
kam ir bildes ar mani būtu ideāli ja atsūtītu uz arkly2@inbox.lv :)

Veseļojies un tiec atpakaļ pie balss!!

P.S.
Es to čukstus rakstīju:face-wink:
Publicēts: 01.06.08 17:13
 citēt
Es jau ar labprāt ko saņemtu!!
pinkk@inbox.lv
Publicēts: 01.06.08 17:14 labots
 citēt
Paldies visiem kas ieradās! Bija labi ar mazuma piegaršu. Par īsu, varbūt kādam par šauru, bet tas pie lietas piederas.:face-smile:
Publicēts: 01.06.08 19:07
 citēt
NEkas par iisu nebija.
Es tikko tik maajaas ierados :D

MEes vel padziivojaamies pa Ventspili un tad ar entajaam apstaashanaas reizeem uz Riigu :)

Paldies Pelei Un Zviedzjam...
Publicēts: 01.06.08 19:33
 citēt
JAA PASAAKUMS TIESHAAM LIELISKS... PALDIES.. :)
es arii labprat sanemtu kadu bilditi kur esu redzama... elina@fotonoma.lv :face-smile:
Publicēts: 01.06.08 19:43
 citēt
haiduks@inbox.lv
labprāt uzņems manējās bildes.
Publicēts: 01.06.08 20:04
 citēt
Gribas redzēt bildes, ko esmu plaidis garām!!! :face-crying: :face-crying: :face-crying: ,
Publicēts: 01.06.08 20:09
 citēt
matrixlv:Gribas redzēt bildes, ko esmu plaidis garām!!! :face-crying: :face-crying: :face-crying: ,

Gan jau visi uz Rīgu braucēji tikuši mājās ko ieliks blogā. Ļauj taču cilvēkiem attapties!:face-wink:
Publicēts: 01.06.08 20:10
 citēt
Dambis:NEkas par iisu nebija.
Es tikko tik maajaas ierados :D

MEes vel padziivojaamies pa Ventspili un tad ar entajaam apstaashanaas reizeem uz Riigu :)

Paldies Pelei Un Zviedzjam...

Tev nebija par īsu, man bija :face-sad:
Publicēts: 01.06.08 20:40
 citēt
Prieks, ka jums bija forši, žēl, ka nebiju, ceru, ka kādreiz peļļupirts datums sakritīs ar optimālu veselības stāvokli :)
Publicēts: 01.06.08 20:50
 citēt
MrKey:Prieks, ka jums bija forši, žēl, ka nebiju, ceru, ka kādreiz peļļupirts datums sakritīs ar optimālu veselības stāvokli :)

nezinu vai būs vēl kādas peļļupirts
Publicēts: 01.06.08 20:50
 citēt
Paldies Pellei, Zviedzham, Lunim un visiem visiem kas tur bija. Riktigi labais trips, pat pafotografet sanaca laika :) un lieliska kompanija, tas visforshakais :)
Publicēts: 01.06.08 20:51 labots
 citēt
Shadow:Paldies Pellei, Zviedzham, Lunim un visiem visiem kas tur bija. Riktigi labais trips, pat pafotografet sanaca laika :) un lieliska kompanija, tas visforshakais :)

Man prieks ka patika:face-smile:
Jūs gan ar Maksimu pusi pasākuma `nogulējāt` - ieradāties tikai vakarā, bet nu .. beigu daļa jau tā labākā.
Publicēts: 01.06.08 21:03
 citēt
Uz ielas esmu topā - spīdu kā luksafors, visi mani redz :P

JĒ, paldies un kniksis pellei un zviedzham :)
Un pelle - pirts vēl BŪS! :)
Publicēts: 01.06.08 21:05 labots
 citēt
SL:Uz ielas esmu topā - spīdu kā luksafors, visi mani redz :P

JĒ, paldies un kniksis pellei un zviedzham :)
Un pelle - pirts vēl BŪS! :)

Ja būs atbalstītāji, tad jau varētu vēl! :face-smile: Mēģināju pēc grimasēm noprast katra noskaņojumu vakar, lai saprastu kurš apmierināts, kurš vīlies, tā īsti nevarēja saprast .... neizprotami, interesanti cilvēki :face-smile:
Publicēts: 01.06.08 21:08
 citēt
oj, es domāju, ka atbalstītāji būs :)
Vai ne tauta?

Man jau nu ĻOTI patika. Bij jautri! Bij interesanti iepazīties ar jauniem cilvēkiem, interesanti padziedāt kopā ar fotoblogs.lv veidotājiem :face-glasses: , interesanti patusot ar jau pirms tam zināmajiem ļautiņiem, interesanti pavārtīties vārpās un bildēties... vaaaah visa kā tik interesanti bij, ka ne uzskaitīt. Īsāk sakot - LABAIS! Un tik ļoti bij žēl, ka viss tik ātri beidzās. Nākamreiz jārīko uz 2 dienām :face-grin:
Publicēts: 01.06.08 21:12
 citēt
SL:oj, es domāju, ka atbalstītāji būs :)
Vai ne tauta?

Man jau nu ĻOTI patika. Bij jautri! Bij interesanti iepazīties ar jauniem cilvēkiem, interesanti padziedāt kopā ar fotoblogs.lv veidotājiem :face-glasses: , interesanti patusot ar jau pirms tam zināmajiem ļautiņiem, interesanti pavārtīties vārpās un bildēties... vaaaah visa kā tik interesanti bij, ka ne uzskaitīt. Īsāk sakot - LABAIS! Un tik ļoti bij žēl, ka viss tik ātri beidzās. Nākamreiz jārīko uz 2 dienām :face-grin:

Nākamreiz nevajag plenērēt, bet uzreiz pie galvenā:face-wink:
Publicēts: 01.06.08 21:30
 citēt
Jā, tusiņš bija nepajokam... :) nākamreiz būšu veselāks un arī ieiešu pirtī... :) bet nākamajā dienā patiesībā radās pat lielāks entuziasms kaut ko bildēt, nākamreiz vajadzētu no sākuma tusu un tad tikai plenēru... :) tad arī pēc tusa visi būs sapazinušies utt...
Publicēts: 01.06.08 21:52
 citēt
Jā, ja kādam ir bildes ar manu brīniško ģīmotni, lūgtums atsūtīt uz sandra@slfoto.lv
Publicēts: 01.06.08 22:02 labots
 citēt
Labs vakars!
Tikko pārrados mājās.
Lielais paldies pellei zviedzham par organizēšanu. Vienkārši malači!!!
Paldies Lunim par jauko kompāniju pastaigas laikā :) :)
Bildes būs gan jau no visiem, kuri piedalījās. Es ar kautko ielikšu :face-grin:

NU ja un mailiņš mans - tievais@inbox.lv
Publicēts: 01.06.08 22:08
 citēt
šo lasīt tikai tiem , kas piedalījās- lai mēs varam apsktīt darbus, radušos sakarā ar pellupirti, ieliekam norādi uz darbu te... tajos 1000-šos citu bilžu var palik neieraudzītas. Tas ir tikai ierosinājums, un es jaf tā izdarīju... tāpat jaf ir viens darbs, kuram naf idenfikācijas , ir , vai naf no pellupirts.
Publicēts: 01.06.08 22:18
 citēt
... nu re ! Es arī beidzot mājās ! :)) ... kā man nāk miegs ! :)) ... bet ja nopietni, tad es biju mājās 4.00 (... alvils biku ātrāk ) , bet jau 7.00 devos uz zirgu mačiem un savus 6 GB piešāvu (... tikai mieru, viss iekš RAW) !
Un tagad pats galveinais - paldies par ideju, izpildījumu, organizēšanu, vešanu, stāstīšanu, ēšanu , dzeršanu (tikai veselības dzēriens) un vēl par daudzām citām --- šanām !
... un atvanojiet lūdzu, ka nav reportāža nav pirmajam ! :)))
Publicēts: 01.06.08 22:34
 citēt
es taa juut ka palaids esmu garaam labu baliiti!! :face-sad: :face-sad:
Publicēts: 01.06.08 22:36
 citēt
Haiduks:šo lasīt tikai tiem , kas piedalījās- lai mēs varam apsktīt darbus, radušos sakarā ar pellupirti, ieliekam norādi uz darbu te... tajos 1000-šos citu bilžu var palik neieraudzītas. Tas ir tikai ierosinājums, un es jaf tā izdarīju... tāpat jaf ir viens darbs, kuram naf idenfikācijas , ir , vai naf no pellupirts.

kādu identifikāciju tev vajag?? ja tu par to bildi ko te forumā iepriekš norādīji, tad tā protams skaitās pie peļļupirts. Tie kas brauca sestdien tiem sestdien viss sākās, tie kas piektdien tiem visa vizuālā izvēršanās jau no piektdienas ieskaitama kopprocesā:face-wink:
Publicēts: 01.06.08 22:37
 citēt
matrixlv:es taa juut ka palaids esmu garaam labu baliiti!! :face-sad: :face-sad:

secinājums pareizs :face-wink:
Publicēts: 01.06.08 22:52
 citēt
pelle:
matrixlv:es taa juut ka palaids esmu garaam labu baliiti!! :face-sad: :face-sad:

kas tad tev tu turpat vpilii un noguleeji?
Publicēts: 01.06.08 22:54
 citēt
Billy:
pelle:

kas tad tev tu turpat vpilii un noguleeji?

nesapratu!! ko nogulēju??
a matrix jau ar Ventspilī.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 17
  5. 18
  6. 19
  7. 20
  8. 21