Jauks pasākums!!! Ventspils ar pelli priekšgalā bija lieliski!!! Gids arī bija luniski labais Lunis!!! Nu par Zviedzhu jaf vispār valodā grūti atrast tos labos vārdus. Paldies pelei!!!, un par to tev bilde www.fotoblog.lv...
Haiduks:Jauks pasākums!!! Ventspils ar pelli priekšgalā bija lieliski!!! Gids arī bija luniski labais Lunis!!! Nu par Zviedzhu jaf vispār valodā grūti atrast tos labos vārdus. Paldies pelei!!!, un par to tev bilde [url=http://www.fotoblog.lv/img/57154
Man]http://www.fotoblog.lv/img/57154
Man[/url] patīk bildes ar manu labāko draugu ežuli, tur tik tā kvalitāte pieklibo, bet ežuks bijs foršais
Paldies Pellei, Zviedzham, Lunim un visiem visiem kas tur bija. Riktigi labais trips, pat pafotografet sanaca laika un lieliska kompanija, tas visforshakais
Shadow:Paldies Pellei, Zviedzham, Lunim un visiem visiem kas tur bija. Riktigi labais trips, pat pafotografet sanaca laika un lieliska kompanija, tas visforshakais
Man prieks ka patika Jūs gan ar Maksimu pusi pasākuma `nogulējāt` - ieradāties tikai vakarā, bet nu .. beigu daļa jau tā labākā.
SL:Uz ielas esmu topā - spīdu kā luksafors, visi mani redz :P
JĒ, paldies un kniksis pellei un zviedzham Un pelle - pirts vēl BŪS!
Ja būs atbalstītāji, tad jau varētu vēl! Mēģināju pēc grimasēm noprast katra noskaņojumu vakar, lai saprastu kurš apmierināts, kurš vīlies, tā īsti nevarēja saprast .... neizprotami, interesanti cilvēki
Man jau nu ĻOTI patika. Bij jautri! Bij interesanti iepazīties ar jauniem cilvēkiem, interesanti padziedāt kopā ar fotoblogs.lv veidotājiem , interesanti patusot ar jau pirms tam zināmajiem ļautiņiem, interesanti pavārtīties vārpās un bildēties... vaaaah visa kā tik interesanti bij, ka ne uzskaitīt. Īsāk sakot - LABAIS! Un tik ļoti bij žēl, ka viss tik ātri beidzās. Nākamreiz jārīko uz 2 dienām
SL:oj, es domāju, ka atbalstītāji būs Vai ne tauta?
Man jau nu ĻOTI patika. Bij jautri! Bij interesanti iepazīties ar jauniem cilvēkiem, interesanti padziedāt kopā ar fotoblogs.lv veidotājiem , interesanti patusot ar jau pirms tam zināmajiem ļautiņiem, interesanti pavārtīties vārpās un bildēties... vaaaah visa kā tik interesanti bij, ka ne uzskaitīt. Īsāk sakot - LABAIS! Un tik ļoti bij žēl, ka viss tik ātri beidzās. Nākamreiz jārīko uz 2 dienām
Nākamreiz nevajag plenērēt, bet uzreiz pie galvenā
Jā, tusiņš bija nepajokam... nākamreiz būšu veselāks un arī ieiešu pirtī... bet nākamajā dienā patiesībā radās pat lielāks entuziasms kaut ko bildēt, nākamreiz vajadzētu no sākuma tusu un tad tikai plenēru... tad arī pēc tusa visi būs sapazinušies utt...
Labs vakars! Tikko pārrados mājās. Lielais paldies pellei zviedzham par organizēšanu. Vienkārši malači!!! Paldies Lunim par jauko kompāniju pastaigas laikā Bildes būs gan jau no visiem, kuri piedalījās. Es ar kautko ielikšu
šo lasīt tikai tiem , kas piedalījās- lai mēs varam apsktīt darbus, radušos sakarā ar pellupirti, ieliekam norādi uz darbu te... tajos 1000-šos citu bilžu var palik neieraudzītas. Tas ir tikai ierosinājums, un es jaf tā izdarīju... tāpat jaf ir viens darbs, kuram naf idenfikācijas , ir , vai naf no pellupirts.
... nu re ! Es arī beidzot mājās ! ) ... kā man nāk miegs ! ) ... bet ja nopietni, tad es biju mājās 4.00 (... alvils biku ātrāk ) , bet jau 7.00 devos uz zirgu mačiem un savus 6 GB piešāvu (... tikai mieru, viss iekš RAW) ! Un tagad pats galveinais - paldies par ideju, izpildījumu, organizēšanu, vešanu, stāstīšanu, ēšanu , dzeršanu (tikai veselības dzēriens) un vēl par daudzām citām --- šanām ! ... un atvanojiet lūdzu, ka nav reportāža nav pirmajam ! ))
Haiduks:šo lasīt tikai tiem , kas piedalījās- lai mēs varam apsktīt darbus, radušos sakarā ar pellupirti, ieliekam norādi uz darbu te... tajos 1000-šos citu bilžu var palik neieraudzītas. Tas ir tikai ierosinājums, un es jaf tā izdarīju... tāpat jaf ir viens darbs, kuram naf idenfikācijas , ir , vai naf no pellupirts.
kādu identifikāciju tev vajag?? ja tu par to bildi ko te forumā iepriekš norādīji, tad tā protams skaitās pie peļļupirts. Tie kas brauca sestdien tiem sestdien viss sākās, tie kas piektdien tiem visa vizuālā izvēršanās jau no piektdienas ieskaitama kopprocesā