forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24
  11. 25
  12. 26
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.06.08 23:17
 citēt
MrKey:Prieks, ka jums bija forši, žēl, ka nebiju, ceru, ka kādreiz peļļupirts datums sakritīs ar optimālu veselības stāvokli :)

atkārtošos!
Publicēts: 01.06.08 23:18
 citēt
Savukārt es šodien atveru bildes. Nesparotu, ,kas tas par mežonīgu graudu visām bildēm. Apskatos exif. Es (dēļ alkohola vai stiprās saules, vai arī vienkārši tādēļ, ka esmu stulbs) pamanījos visu pasākuma laiku bildēt ar ISO 1275. :D Tāka no manis bildes negaidiet, nav vērts kādam rādīt vai sūtīt. :)

p.s. man jau, pa ventspili staigājot, likās aizdomīgi, ka varu bildēt ar f/32 bet bildes joprojām nepārtumšotas sanāk. nospriedu, ka venspils vasarīgā saule rauj nost jumt. izrādās, nekā. es vienkārši muļķis. :face-surprise:
Publicēts: 01.06.08 23:23
 citēt
Billy:
pelle:
secinājums pareizs :face-wink:

kas tad tev tu turpat vpilii un noguleeji?

A man kazas iekrita tanī datuma pats tikai šovakar biju majas! :face-wink:
Publicēts: 01.06.08 23:26
 citēt
L I E L U M L I E L A I S P A L D I E S

pellei
zviedzham
Lunim
mūsu autojautrīšu kompānijai, 2.stāva iztabiņas iemītniekiem, cerams, ka pēc 40 min. paldies nokļūs arī pie Laines :P, visiemdejotājiem bučas, masāžistiem īpašais paldies :)), arī maniem istabiņas biedriem,tiem, kas nekrāca :P, maziņais paldies krācējiem
un vispār . ..kopējais paldies visiem, kas piedālījās!

B I J A S U P E R P A S Ā C I E N S!!!
Publicēts: 01.06.08 23:27
 citēt
pelle:
Haiduks:šo lasīt tikai tiem , kas piedalījās- lai mēs varam apsktīt darbus, radušos sakarā ar pellupirti, ieliekam norādi uz darbu te... tajos 1000-šos citu bilžu var palik neieraudzītas. Tas ir tikai ierosinājums, un es jaf tā izdarīju... tāpat jaf ir viens darbs, kuram naf idenfikācijas , ir , vai naf no pellupirts.

kādu identifikāciju tev vajag?? ja tu par to bildi ko te forumā iepriekš norādīji, tad tā protams skaitās pie peļļupirts. Tie kas brauca sestdien tiem sestdien viss sākās, tie kas piektdien tiem visa vizuālā izvēršanās jau no piektdienas ieskaitama kopprocesā:face-wink:

pelle, es parasti rakstu (vismaz cenšos) saprotami, bet tu neesi mani sapratusi :).
Katru dienu blogā ieliek ap 350 bildes, un starp tam atšifrēt, vai bilde tapusi pellupirti, un ap to saistītajā(ceļš uz un no) ir ļoti grūti noteikt, bet mums visiem, kas piedalījāmies ir interese apskatīt tieši šī izbraukuma darbus. Piemēram šī bilde www.fotoblog.lv... ir , vai naf saistīa ar šo pasākumu??? Tāpēc tā ierosināju- un ir tikai, vai nu atbalstat, vai noraidat ierosinājumu.
Tāpat šī www.fotoblog.lv... , labi ka autors uzreiz apakšā pieraksta , ka no pellupirts...
...tikai neņem ļaunā :) :) :)
Publicēts: 01.06.08 23:27
 citēt
anna.veibane@inbox.lv

vēlreiz paldies :)!
Publicēts: 01.06.08 23:33
 citēt
ahmmmm, ja jau visi te posto savus meilus, tad es arii....
dambis@inbox.lv
Publicēts: 01.06.08 23:35
 citēt
veve...
Zini. Es atkal vairaakas reizes naktii modos no taa, ka kaads muusu istabinjaa kraac. Un uljens teicaas, ka shis klusinaataaju esot uzlicis. Un man vairaak izlikaa, ka tas no Tavas puses naak.
Kaa Tu tagad sho te izskaidrosi???? :):face-monkey:
Publicēts: 02.06.08 00:04
 citēt
:face-angel:
Publicēts: 02.06.08 00:28
 citēt
labi labi...
NEliels jocinjsh tas tik :D:D
par to kraakshanu :)
Publicēts: 02.06.08 00:52
 citēt
Haiduks:
pelle:lupirts.

kādu identifikāciju tev vajag?? ja tu par to bildi ko te forumā iepriekš norādīji, tad tā protams skaitās pie peļļupirts. Tie kas brauca sestdien tiem sestdien viss sākās, tie kas piektdien tiem visa vizuālā izvēršanās jau no piektdienas ieskaitama kopprocesā:face-wink:

pelle, es parasti rakstu (vismaz cenšos) saprotami, bet tu neesi mani sapratusi :).
Katru dienu blogā ieliek ap 350 bildes, un starp tam atšifrēt, vai bilde tapusi pellupirti, un ap to saistītajā(ceļš uz un no) ir ļoti grūti noteikt, bet mums visiem, kas piedalījāmies ir interese apskatīt tieši šī izbraukuma darbus. Piemēram šī bilde www.fotoblog.lv... ir , vai naf saistīa ar šo pasākumu??? Tāpēc tā ierosināju- un ir tikai, vai nu atbalstat, vai noraidat ierosinājumu.
Tāpat šī www.fotoblog.lv... , labi ka autors uzreiz apakšā pieraksta , ka no pellupirts...
...tikai neņem ļaunā :) :) :)

nu beidzot man pieleca!! jebkurā gadījumā mani jau tas neskar, man nav ko likt.
Publicēts: 02.06.08 00:56
 citēt
Haiduk, atsūti man torti ar peļausīm:face-wink:
Publicēts: 02.06.08 01:27
 citēt
nu ko, paldies arī no manis!
Starpcitu nevienam/ai nav pazudusi tumši zila jaka/ciņa? Nez no kurienes atradās man mašīnā uz aizmugurējā sēdekļa!
Publicēts: 02.06.08 07:46
 citēt
pelle:Haiduk, atsūti man torti ar peļausīm:face-wink:

Būs.
Publicēts: 02.06.08 08:40
 citēt
Haiduks:
pelle:Haiduk, atsūti man torti ar peļausīm:face-wink:

Būs.

skype esmu pelle_melle
Publicēts: 02.06.08 09:26
 citēt
Paldies organizatoriem un visiem pārējiem tusētājiem! :)
Žēl, ka man sanāca salīdzinoši ātri nozust. Cerams, kādu citu reizi patusēšu ilgāk, kad nebūs lieli pasākumi nākamajā dienā.

Ja nu gadījumā man ģīmis kāda bildēs ir redzams, tad gaidīšu uz ievaka@venta.lv :)
Publicēts: 02.06.08 10:30
 citēt
nu ko?

ar ko lai sāk...? Nu laikam jāsāk ar to, ka paldies LIELS, ka ieradāties un veltījāt savu dārgo laiku šim jaukajam (cerams) pasākumam! Protams ir doma rīkot šo pasākumu arī nākamgad... vai kā Haiduks teica: "Jūlijā!" :) nu redzēs, redzēs.... jo viss, mīlīši, ir atkarīgs no JUMS - cik Jūs ļoti gribēsiet braukt, atbraukt, aizbraukt un tā tālāk... tādēļ BEZ JUMS nu nekādīgi šis pasākums nebūtu sanācis tāds, kāds tas bija!

Ja man jāsaka no organizatoriskās puses.... MĒS CENTĀMIES!
Paldies par jaukajiem vārdiem gan tajās dienās, gan te forumā - tā ir pati lielākā balva, ko vien var vēlēties! PĀLDIES!

P.S. ja kādam trāpījās zviedzhas sarkanais ģīmis kadrā --> zviedzha@inbox.lv
Publicēts: 02.06.08 10:30
 citēt
"bobīša" kompānijas (elmucis/llapsa/lapsens) bildes uz iauto@iauto.lv
Paldies par pasākumu!
Publicēts: 02.06.08 10:45
 citēt
Eliks:nu ko, paldies arī no manis!
Starpcitu nevienam/ai nav pazudusi tumši zila jaka/ciņa? Nez no kurienes atradās man mašīnā uz aizmugurējā sēdekļa!

par šito paķiķinu :P
Publicēts: 02.06.08 11:06
 citēt
Mana pasta kaste vēl tukša.
Bet šobrīd skatu savus veikumus un mēģināšu izsūtīt.
Publicēts: 02.06.08 11:30
 citēt
Lieciet arī reportāžās! Pagaidām to tikai veve ir izdarījusi...
Publicēts: 02.06.08 12:14
 citēt
arī tagad es :) veselas 3, jomajo
Publicēts: 02.06.08 12:15
 citēt
tika pamanīts! :)
Publicēts: 02.06.08 12:24
 citēt
hmmm man pec shita pasakuma sap spranda un ribas...
:face-grin: tikai nesaprotu no ka... :face-monkey::face-monkey:
Publicēts: 02.06.08 12:32
 citēt
man sāpēja tikai galva. un es zinu, no kā. :D
Publicēts: 02.06.08 12:35
 citēt
nu tas ka galva tas saprotams.. bet ribas un spranda.....itka neveicu nekadus akrobatiskus trikus :D
Publicēts: 02.06.08 12:37
 citēt
veici gan! :D es pat esmu nobildējis.

par ribām grūti pateikt, kas ko un KĀ, bet spranda varētu sāpēt no gulēšanas ne tādā pozā vai ne ar tādu "pagalvi", pie kādas esi pieradusi. :)
Publicēts: 02.06.08 12:42
 citēt
vai tad lekshana no terases margam skaitas akrobatiski panjemieni?? :D :face-grin: es gribu redzeet tas bildes
Publicēts: 02.06.08 12:46
 citēt
Nu, man vajadzētu lielu dūšu šitā nokrist :) forši, ja var uzticēties visiem
Publicēts: 02.06.08 12:48
 citēt
visiem jau ne.. :D
Publicēts: 02.06.08 12:53
 citēt
bet viņa jau viegla. viņu pat viens noturētu. un ja jau veseli četri turētāji... bet nu jā, uzticēšanos tik un tā vajag. :)
Publicēts: 02.06.08 12:54
 citēt
pelle, zviedzha, jums izdevās uz 10 ballēm! neko pielikt, neko atņemt! malači. viss bija ļoti labi! nezinu vai ir vispār kāds, kam kaut kas būtu nepaticis.
visiem, kas ir man skype kontaktos šovakar izsūtīšu bildes, kurās nu katrs redzams. + gan jau bildi kādu ielikšu ar` ;)
Publicēts: 02.06.08 13:01
 citēt
Tiews vienu no akrobātikas trikiem jau iepostējis:

Arī mana rūtainā roka tajā piedalās! :D
Publicēts: 02.06.08 13:03
 citēt
:D ja pareizi bija arii lecies no koka... :D
Publicēts: 02.06.08 13:20
 citēt
kura laikā man pa degunu labi iedevi :D
es saprastu, ka būtu pelnījis, ja, piemēram, nenoķertu, bet tak noķēru kopā ar alvilu!
Publicēts: 02.06.08 13:25
 citēt
un piedevām vēl ņemot to, ka pirms tam pie mājas bija kritieni, kuros aigarsa viens pats noķēra (neļaujot citiem ķērājiem ņemt dalību ķeršanā)! :)
Publicēts: 02.06.08 13:27
 citēt
alvil, čušš...klusāk šito!
Publicēts: 02.06.08 13:29
 citēt
SL:Mana pasta kaste vēl tukša.
Bet šobrīd skatu savus veikumus un mēģināšu izsūtīt.

MANA arī tukša :(
Publicēts: 02.06.08 13:29
 citēt
nu nu nu ... :face-devil-grin:
Publicēts: 02.06.08 16:08
 citēt
man nekas neiet, vēstules nevar atvērt, bildes nevar redzēt :face-sad: jo neatbilstot kaut kādiem kritērijiem.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24