forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 19
  5. 20
  6. 21
  7. 22
  8. 23
  9. 24
  10. 25
  11. 26
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.06.08 16:12
 citēt
man arī :) bet forums darbojas! :face-glasses:
Publicēts: 02.06.08 21:02
 citēt
n_g a pričom tur es?
Publicēts: 02.06.08 21:38 labots
 citēt
n_g:OFFTOPIC

a priekš kam tev un tiem ar ko tu nesatiec visa tā vienam otra apdiršana un ķengāšana?? Zini.. gudrākais paklusē. Atdarot ar to pašu ko tev, tu atkal saņemsi to pretī, un atkal tev būs vēlme pretī dzelt, ..kā apburtā lokā... bezjēdzīgi. Vienmēr ir iespēja apgriezties un aiziet ja kas nav pieņemams vai liekas absurds. Kāda jēga čakarēt sev nervus maļoties par tādiem niekiem? Lielais savas taisnības cīnītājs? Apkaro cik vari un gribi, bet vienmēr atradīsies kāds kas atkal uzbruks. Vai tam ir jēga enerģiju veltīt?
Publicēts: 02.06.08 21:43 labots
 citēt
pelle - akurāt!

Dīvaini tomēr sajutos. n_g, es Tevi aicināju ne lai piespiestu tusēt ar Haiduku, vai tāpēc, ka man viņš kā cilvēks liekas ok un tāpēc aicinot Tevi gribēju k-ko pierādīt. Nebūt ne. Aicināju Tevi, lai iepazītos, kā ar citiem, tā ar Tevi. Komunikācija, u know, patīk.
Bet šitā bērnišķīgā pēršanās par visu un visiem izraisa vien smīnu. Tākā tādi Pēterīts ar Jancīti no pirmās grupiņas viens otru vislaik baksta un apsmej.
Zēni, vai nav laiks pienācis būt vīriešiem un būt gudrākiem.
Publicēts: 02.06.08 22:18
 citēt
Laikam īstā vieta - paldies par reportāžām, labs pasāciens bijis, pellei noteikti jāapsver jaunas tradīcijas ieviešana! ;)
Publicēts: 02.06.08 23:27
 citēt
MrKey:Laikam īstā vieta - paldies par reportāžām, labs pasāciens bijis, pellei noteikti jāapsver jaunas tradīcijas ieviešana! ;)

Tradīciju neievieš viens, to rada visi kas tajā procesā piedalās :face-smile:
Laprāt dzirdētu domas par to kas, kur un cik bieži citiem vēlams.
Ja manas domas - es ātri pieķeros vienai konkrētai vietai kura patīk un tad vairs izmaiņas negribas ... es te par Ķīvītēm to domāju, bet nu ... pasākumu veido tā tauta kas ierodas, ne es, tāpēc viss no jūsu visu vēlmēm un iespējām atkarīgs:face-wink:
Publicēts: 02.06.08 23:40
 citēt
Ohhh tiko esmu ticis lidz kompim MANS suta baigas bucjas BURVIGAI PASAKUMA SAIMNIECEI PELLEI un VARENAJAM SAIMNIEKAM ZVIEDZJAM!! Man palika cisji apmierinats ar sjito kurzemes tussu un 100% BRAUKSJU ATKAL jo samais bij gan Radosji gan Relaxsejisji TEICAMS!! Visji apkart klistosjie purni un feisi bij jauki un visas dailajvas mana gaume!! Priekaaa LAI VEICAS un Lidz nakamai Kurezmes reize taga jau jums AMATS ROKA zinat ka jariko FOTO TUSSI un pieradaijat ka VARAT !! Lielas bucjas Pellei "_!
Publicēts: 02.06.08 23:58
 citēt
Lai ari sanaaca daljeeji piedaliities shai pasaacienaa, bij viennoziimiigi forshi un jautri ietuseet, ar zinaamaam un mazaak zinaamaam sejaam! Paldies organizatoriem, paareejiem, un protams, es Par, naakotnee riikotajiem liidziigajiem pleneer-tusiem, lai kuraa LV debesspusee tie riikotos!
Publicēts: 03.06.08 02:09
 citēt
nākošo varētu kaut kur, piemēram, Latgolā, mož Preiļos vai Daugavpilī. :)
Publicēts: 03.06.08 08:34
 citēt
alvils:nākošo varētu kaut kur, piemēram, Latgolā, mož Preiļos vai Daugavpilī. :)

tai pat vietā vairs negribas?
Publicēts: 03.06.08 08:49
 citēt
varētu jau arī tur pat... :)
Publicēts: 03.06.08 08:57
 citēt
alvils:varētu jau arī tur pat... :)

ar priekšroku tiem, kas jau pirmā reizē bijuši. varbūt mazliet sanāk kopēt Haidukpirti, bet tas ne ar ļaunu nolūku, vienkārši .. tā liekas labāk.
Publicēts: 03.06.08 09:03
 citēt
haidukpirts ir darbdienas vakara izklaide, kas nav divu dienu plenērs, kā tas ir peļļupirts gadījumā. :) tās nav īsti salīdzināmas lietas.
Publicēts: 03.06.08 09:07
 citēt
es PAR, arī braukšu uz nākamo pirti :)
Publicēts: 03.06.08 09:16
 citēt
alvils:haidukpirts ir darbdienas vakara izklaide, kas nav divu dienu plenērs, kā tas ir peļļupirts gadījumā. :) tās nav īsti salīdzināmas lietas.

to plenērēšanu, ja ir tai pat vietā, gan citā reizē vairs nevajag. Jau šoreiz bija, kas teica, ka tur un tur ir būts, kājas bija nogurušas un tas gabals bija par lielu. Kaut gan es jau zin tik par tiem ar ko kopā gāju, mēs šķiet visiem bijā gabalu pa priekšu, jo dažus posmus izlaidām ...nebija vairs spēka:face-smile:
Publicēts: 03.06.08 09:25
 citēt
es domāju, ka mēs maksimums 10% no tā, ko ventspilī var visu ko sabildēt, apstaigājām. un nav jau obligāti jābildē ainavas. viens otru, garāmejošus suņus, da jebko, vienmēr un visur ir kaut kas jauns un vēl nenobildēts. turklāt... ja jau vienu akordu uz ģitāras var nospēlēt miljons dažādos veidos, tad cik dažādos veidos var nobildēt kaut vai vienu un to pašu seju?! :)
Publicēts: 03.06.08 10:37
 citēt
nākamā pirte varētu tiešām būt dziļākā Latgalē, jo daba tur vienkārši burvīga :)
Publicēts: 03.06.08 10:56
 citēt
Uz kuru mēnesi? :)
Publicēts: 03.06.08 11:06
 citēt
kaut kad jau vajag gan atkārtot, lai neaizmirstam, kā katrs izskatās :)
bet nu, kaut kad taču būs arī fotobloga lielais plenērs..vismaz man šķiet, ka būtu jābūt, kaut kā līdzīgi kā pērn..vai ne?
Publicēts: 03.06.08 11:10
 citēt
Jānoskaidro, kādos datumos ir tas,l ai zinātu, kad rīkot Lotgoļu plenērpirtstusu :)
Publicēts: 03.06.08 11:10
 citēt
aigarsa:kaut kad jau vajag gan atkārtot, lai neaizmirstam, kā katrs izskatās :)
bet nu, kaut kad taču būs arī fotobloga lielais plenērs..vismaz man šķiet, ka būtu jābūt, kaut kā līdzīgi kā pērn..vai ne?

ja administrācija nenolažosies un mēs iesim tai palīgā, tad var notikt viss ko vēlamies ;)
Publicēts: 03.06.08 11:13
 citēt
var jau uztaisīt Lotgoļā plenēru bez pirts. piemēram, uz piektdienas vakaru, sestdienu un svētdienas rītu - ar teltīm (vai kādā kempingā). :)
Publicēts: 03.06.08 11:17
 citēt
Jā, var, ar teltīm būtu pa feino. Pie kāda ezera, vakarā ugunskurs :) forši.
Vai kempingā. Tur dažreiz gadās, ka ir arī pirts. Tas atkarībā, vai cilvēki gatavi maksāt :)
Publicēts: 03.06.08 11:32
 citēt
kā būtu ar jūlija beigām (kad beigsies jāņuīgās lietavas, kas ir 2/3 gadījumu un nav paredzams, kad būs tā 1/3)? :)
Publicēts: 03.06.08 11:36
 citēt
alvils:kā būtu ar jūlija beigām (kad beigsies jāņuīgās lietavas, kas ir 2/3 gadījumu un nav paredzams, kad būs tā 1/3)? :)

patiesībā par to jau jāsāk laicīgi domāt, ja vēlamies kempingus. tādu skaitu kurš katrs nevar uzņemt un vasaras periods ir ziedu laiks tādiem iestādījumiem...
Publicēts: 03.06.08 11:42
 citēt
tieši tā! jāsāk domāt un plānot kaut kad jau tagad. :)
Publicēts: 03.06.08 11:46
 citēt
alvil, uzgaidi čuču, jo jāuzzin par fotobloga plenēru.
Negribētos, ka sakrīt vienā dienā.
Publicēts: 03.06.08 11:53
 citēt
SL:Jā, var, ar teltīm būtu pa feino. Pie kāda ezera, vakarā ugunskurs :) forši.
Vai kempingā. Tur dažreiz gadās, ka ir arī pirts. Tas atkarībā, vai cilvēki gatavi maksāt :)

+ ērces, odi, dunduri, čūskas, vēlreiz ērces un ērču papildporcija... :face-surprise: īsāk sakot: welcome to Lotgola :face-devil-grin:
Publicēts: 03.06.08 11:54
 citēt
fotogrāfi pret šitādiem pigoriem ir imūni! ;)
Publicēts: 03.06.08 12:13
 citēt
kautrīgi infurmierēju, ka, ja gadienā ieplānosiet pasākumu vēlāk - teiksim, uz 15.-17.augustu un kkur Gulbenes pusē, kas ir uz Latgales pusi, piedevām būs iespēja tikt pie modelēm austrumu dejotāju tērpos. es tur taisīšu koncertu un tā. arī kkas savādāks un tanī pusē ir gana daudz interesantu vietu :)
Publicēts: 03.06.08 12:15
 citēt
juuuu, latgolas zilajaas aarees buutu feini.
Buutu kaa maajaas :)
Publicēts: 03.06.08 12:27
 citēt
Dambis, Tu kā tās vietas iedzīvotājs, varētu izveidot maršrutu, pa kuru mēs kopistiski varētu pastaigāt :)
Viesu māju jau itkā nebūtu grūti atrast, vai kempinga vietu.
Publicēts: 03.06.08 12:58
 citēt
es ar esmu no tā kraja :)
Publicēts: 03.06.08 14:00
 citēt
Alūksnē arī var baigi labo uztaisīt, tur ir riktīgi labais, varētu jums tur sataisīt exkuržon... :) kānekā tur 12 gadus nodzīvoju... vienīgi tur ceļi ir pilnīgā pa***ā bet bildēt tur būtu kaifā... vairākas pilsdrupas, parki, dīķi, 3 ezeri (dajebkur var iekempingoties), biatlona trase ar šautuvi... fantastiski meži, da vispār manuprāt labākā vieta ku mēs varētu aizlaist... īsāk sakot kamēr rakstīju šito pentaru man te entuziasms saskrēja galvā, ja ļoti gribat mēs ar Laini saorganizēsim braucienu uz turieni, ar visu pirti... :) plenēra programmu utt... Es vienīgais vēl īsti neko nezinu par tur esošajiem viesu namiem, bet ja kas tad manai ģimenei tur pieder zeme ar 2 mājām + 2 dzīvokļi pilsētā kur neviens nedzīvo jau gadus 5 vismaz... :D tik ik pa laikam mēs tur iegriežamies... viena māja starp citu ir upes krastā, tur tajā upē ir vēžu ļoti daudz. Bet es jau labāk viesu namā gribētu kādā... tā lai no rīta nebūtu visi tie mēsli jātīra... :D
Publicēts: 03.06.08 14:06
 citēt
man jau lieks, ka vajag stipri dziljaak tajaa latgalee nekaa manaas aarees.
Tur uz zilajiem ezeriem... vai kaa taa
Publicēts: 03.06.08 14:07 labots
 citēt
atradu šitādu adresi: www.banitis.lv tur visāda informācija par Alūksni un bildes, tiem kas tur nav bijuši un interesē...
Publicēts: 03.06.08 14:08
 citēt
O, Arch.... Izklausaas labs.
Shito jebkuraa gadiijumaa jaaiisteno. Lielaa vai mazaa grupaa, ja tauta negribees, bet ir jaauztaisa taads....
 citēt
ArchAngel:Alūksnē arī var baigi labo uztaisīt, tur ir riktīgi labais, varētu jums tur sataisīt exkuržon... :) kānekā tur 12 gadus nodzīvoju... vienīgi tur ceļi ir pilnīgā pa***ā bet bildēt tur būtu kaifā... vairākas pilsdrupas, parki, dīķi, 3 ezeri (dajebkur var iekempingoties), biatlona trase ar šautuvi... fantastiski meži, da vispār manuprāt labākā vieta ku mēs varētu aizlaist... īsāk sakot kamēr rakstīju šito pentaru man te entuziasms saskrēja galvā, ja ļoti gribat mēs ar Laini saorganizēsim braucienu uz turieni, ar visu pirti... :) plenēra programmu utt... Es vienīgais vēl īsti neko nezinu par tur esošajiem viesu namiem, bet ja kas tad manai ģimenei tur pieder zeme ar 2 mājām + 2 dzīvokļi pilsētā kur neviens nedzīvo jau gadus 5 vismaz... :D tik ik pa laikam mēs tur iegriežamies... viena māja starp citu ir upes krastā, tur tajā upē ir vēžu ļoti daudz. Bet es jau labāk viesu namā gribētu kādā... tā lai no rīta nebūtu visi tie mēsli jātīra... :D

es būtu ļoti par. ko saka citi?
 citēt
kuaa datumaa buus shis pleneers?
Publicēts: 03.06.08 14:09
 citēt
nuuu, man vajag meenesi lai visu saorganizētu, 2 nedēļas ja būs palīgi tai galā... Alūksnē... pāris jau ir padomā...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 19
  5. 20
  6. 21
  7. 22
  8. 23
  9. 24
  10. 25