forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24
  11. 25
  12. 26
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.06.08 14:10
 citēt
laabi, man jābrauc preces jāpiegādā... tad jau vakarā gribēšu vairākuma verdiktu, vai taisīt vai nea...
Publicēts: 03.06.08 14:15
 citēt
Alūksne

Alūsknes ezers un cepurītes sala, (ja būs entziasti varēs noīrēt laivas)

īsāk sakot te var visu apskatīties:
www.banitis.lv...
Publicēts: 03.06.08 14:31
 citēt
alvils:es domāju, ka mēs maksimums 10% no tā, ko ventspilī var visu ko sabildēt, apstaigājām. un nav jau obligāti jābildē ainavas. viens otru, garāmejošus suņus, da jebko, vienmēr un visur ir kaut kas jauns un vēl nenobildēts. turklāt... ja jau vienu akordu uz ģitāras var nospēlēt miljons dažādos veidos, tad cik dažādos veidos var nobildēt kaut vai vienu un to pašu seju?! :)

miljoniem veidos :face-wink:
Publicēts: 03.06.08 14:36
 citēt
edzjus:nākamā pirte varētu tiešām būt dziļākā Latgalē, jo daba tur vienkārši burvīga :)

Tad arī nākamais organizators varētu būt kaut kur no tās puses un veidot ko pa savam, ne peļļuvariantā. Mans lauciņš vēl ir Liepāja, tur 26 gadus nodzīvoju. Es jau te reiz ieminējos par Liepāju, bet neviens nekādu interesi neizrādija. ot `daba` tur gan nav forša un Liepāja kā tāda, personīgi man nepatīk, bet nu tas nav šķērslis kādreiz tur aizbraukt paciemoties:) es pat varbūt ka gribētu.
Publicēts: 03.06.08 14:39
 citēt
pelle:
edzjus:nākamā pirte varētu tiešām būt dziļākā Latgalē, jo daba tur vienkārši burvīga :)

Tad arī nākamais organizators varētu būt kaut kur no tās puses un veidot ko pa savam, ne peļļuvariantā. Mans lauciņš vēl ir Liepāja, tur 26 gadus nodzīvoju. Es jau te reiz ieminējos par Liepāju, bet neviens nekādu interesi neizrādija. ot `daba` tur gan nav forša un Liepāja kā tāda, personīgi man nepatīk, bet nu tas nav šķērslis kādreiz tur aizbraukt paciemoties:) es pat varbūt ka gribētu.

Es neesmu pret Liepāju. :)
Publicēts: 03.06.08 14:53
 citēt
man atkal vienam pazīstamajam pieder zeme d-pils rajonā pie ezeriem..riktīgi smuki tur!
Publicēts: 03.06.08 14:57
 citēt
D-pilī ir tramvaji ar veco ledusskapju durvīm (vismaz, kad pēdējo reizi tur biju, tādu brīnumu redzēju). :D
Publicēts: 03.06.08 15:28
 citēt
Laižam uz Latgali, es par!!!
Publicēts: 03.06.08 15:30
 citēt
Vēl dažas lapas varat spamot tad gan labāk taisiet jaunu topiku, lai nebojātu dizainu :D:D:D
Publicēts: 03.06.08 15:35 labots
 citēt
vispirms jāvienojas, kas būs head organizātors un kad (vai kur) notiks tas, par ko tagad spamojam, lai būtu zināms, kādu nosaukumu likt nākošajam topikam (kurš arī droši vien sniegsies n-tajās lapās un stāvēs foruma augšpusē vairākus mēnešus). :)
Publicēts: 03.06.08 16:38
 citēt
uljens:es ar par jebko..tikai jāzina konkrēts datums, vieta domājams nebūtu šķērslis (LV robežās) :D
a ikaunijas ūdenskritumi?!
Publicēts: 03.06.08 17:20
 citēt
...vot aizdomaajos....ekhh, Aljaska.
Publicēts: 03.06.08 18:36
 citēt
ziemeļlāči un ziemeļblāzmas, polārais loks un polārā zvaigzne... slikti jau nebūtu, ja tik tas prieks maksātu tik pat, cik aizbraukt līdz Lotgoļai. :)
Publicēts: 03.06.08 20:12
 citēt
alvil, tu gan tālu aizsapņojies!:face-smile:
Es augustā gribētu līdz Liepājais aizbraukt, apstaigāt sen neredzētas vietas :face-smile:
Publicēts: 03.06.08 21:12
 citēt
pelle:alvil, tu gan tālu aizsapņojies!:face-smile:
Es augustā gribētu līdz Liepājais aizbraukt, apstaigāt sen neredzētas vietas :face-smile:

var arī bildēs paskatīties :D Lotgoļa būs smukāka par Liepāju :)
Publicēts: 03.06.08 21:42 labots
 citēt
Neatrodu Liepājas pusē nevienu tādu vietu, kur gribētos palikt. Laprāt vēl pabūtu Ķīvītēs, man tur patika. Ļoti gribēju ar suņuku labāk sapazīties, kaut kā nesanāca. Arī mazo Rūdi gribēju labāk iepazīt, bet arī to neizdevās īsti uzspēt, Rūdis īslaicīgais ciemiņš.
Publicēts: 04.06.08 10:08
 citēt
Es par Latgali - ArchAngel piedāvāto!!!!!
Publicēts: 04.06.08 21:48
 citēt
es par latgali, un būtu forši, ja n_g arī piedalītos - sagūstīsim viņu un apkaunosim, ieliekot kopbildē!!! :)
Publicēts: 04.06.08 21:56
 citēt
Labprāt arī piedalītos kādā pāris dienu pasākumā. Lanāk šķiet būtu augustā, jūlijs pilns ar citiem pasākumiem. Es par Latgali! Var arī ar teltīm :)

P.S. Ķīvītēs noteikti jāatgriežas, lieliska vieta! :)
Publicēts: 04.06.08 22:00
 citēt
MrKey, ievish, skatās tepat forumā ArchAngela jaunatvērto tēmu ;) par fototussu
Publicēts: 05.06.08 10:54
 citēt
SL:MrKey, ievish, skatās tepat forumā ArchAngela jaunatvērto tēmu ;) par fototussu

tb ar šo arī slēdzam peļļu pirts diskusiju? :)
Publicēts: 05.06.08 11:13
 citēt
edzjus:
SL:MrKey, ievish, skatās tepat forumā ArchAngela jaunatvērto tēmu ;) par fototussu

tb ar šo arī slēdzam peļļu pirts diskusiju? :)

Šo - jā, bet šovasar vēl otru gribētu uztaisīt, tur pat, augustā. Cerams tu būsi un neaizmuksi tik ātri kā pagaišreiz.:face-wink:
Publicēts: 05.06.08 17:48
 citēt
Lai nepiemēslotu vidi, tas ir Peļupirts organizēšānas un sumināšanas vietu, ieliku diskusijās www.fotoblog.lv...
ja godīgi, gandrīz vai veltījums n_g

Dodamies uz turieni... necūkosim jauki notikušu pasākumu... n_g uz priekšu!
Publicēts: 06.06.08 21:01
 citēt
Vienīgais cilvēks (siev. dz. un smukiņa), kas bija bez fotoaparāta no manis bildes ir saņēmusi, es sūtīšu tikai tiem, kas atsūtīs man manējās. Ja kāds saka , ka naf bijis aparāts- bija mobilajā :D
Pats esmu parādā Zviedzham,kurš jaf atsūtīja, bet pirmdien sūtu.
Paldies par bildēm Zviedzha!!!

Gaidu bildes.
Publicēts: 06.06.08 21:08
 citēt
Haiduk, es biju ar fotoaparātu, tu tik nepamanīji, man telefonā tas bija noslēpts :face-grin: Es pat nobildēju kā tu mokies un mēģini piparus tomātu sulā iebērt :face-grin:
Publicēts: 06.06.08 22:35
 citēt
WOW! Tad vismaz man būs viena superīga piparbilde. SuperPaparaci
Publicēts: 06.06.08 23:34
 citēt
pelle:

Ja kas Liepājā plānojās tad paziņojiet man ar :) , tagad nav tik daudz laika lai visam šeit notiekošam sekot līdz. Pašā Liepājā kā jau jebkurā kautk cik idustriālā pilsētā nav ko darīt bet ja sāk pa kaktiem ložņāt tad visur var interesantas lietas atrast :) .
Publicēts: 07.06.08 17:16
 citēt
JRJ:
pelle:

Ja kas Liepājā plānojās tad paziņojiet man ar :) , tagad nav tik daudz laika lai visam šeit notiekošam sekot līdz. Pašā Liepājā kā jau jebkurā kautk cik idustriālā pilsētā nav ko darīt bet ja sāk pa kaktiem ložņāt tad visur var interesantas lietas atrast :) .

Par to es nešaubos ka Liepājā nav ko darīt, kā nekā esmu tur visu mūžu līdz šim dzīvojusi, bet nu kādreiz iegriezties tur jau var :face-smile:
šovasar, personīgi es, neko vairs neorganizēšu:face-sad: Atkāpšos fotobloga plenēra priekšā!:face-wink:
Publicēts: 08.06.08 10:15
 citēt
pelle : Liepaja nemaz naf tik slikti , nupatas vokar ar diviem zakjisjiem biju CISJI LABI BIJA seviskji pa karaostas betoniem un aizaugusjajiem zalajiem kanaliem SUPER skaukji bij sajusma terpi kurpes lupatas!!:):) Tu sjita nesaki SOGAD NEKO , jus tur Ventinjos var uztasit kadu lokalu pleneru / pirtinju uz ko gan ka atvilksies ari pa kadam Ridzniekam:) Ne jau visji var atlauties vilkt pari visai Latvijai uz Vidzemi.
Publicēts: 08.06.08 10:28
 citēt
Ko nu kurš uzskata par interesantu! Da lai nu kas, bet tie Karostas grausti ir nožēlojami. Apbrīnoju, ka cilvēkiem tādi gruveši var šķist kas interesants. Peļupirtī man viens no dalībniekiem teica, ka Ventspils esot par sterilu dzīvošanai, nu nav, nav nemaz tik sterila, fiksi izejot cauri pilsētai nepamana visus tos trūkumu. Tas ka Ventspils līdz bezgaumībai `sapušķota` ar visiem tiem it kā izskaistināšanas objektiem, nu to neapstrīdu, pašai man nepatīk. Bet nesaprotu kā var patikt pilsētas, kur apkārtējā vide ir zem normāla cilvēcīgu apstākļu līmeņa. kaut gan, droši vien par to ar varētu strīdēties ...ko kurš uzskata par cilvēcīgu. Tieši tāpēc emigrēju prom no liepājas, man nav pieņemama ne tā sabiedrība, ne vide kāda tur ir. Sabiedriskais transports vien Liepajā ir zem katras kritikas robežas. Vietējie iedzīvotāji ... man pat trūkst vārdu, lai raksturotu turienes sabiedrības attieksmi pret pilsētu kurā viņi dzīvo.
Publicēts: 08.06.08 11:28
 citēt
pelle, kur ilgāk dzīvo - tā vieta ar vairāk pierasta un viss liekās tāds elementārs :) . Tās pašas karostas graustas ir interesantas iebraucējiem. Pilsētas kā tādas man vispār neviena nav interesanta. Pat Venēcijā 1x biju un nekādas sajūsminošas atmiņas nav palikušas. Kur ta nu vēl par pārējām vietām runāt :) . Pilsētas ir un paliks tāda vieta kuru uzcēluši cilvēki lai dzīvot tur un strādāt. Arhitektūras principi var būt dažādi bet cilvēciskais kritērijas ta paliek :).
Publicēts: 08.06.08 11:58 labots
 citēt
es jau ne par arhitektūru, bet iedzīvotāju attieksmi pret pilsētu kurā dzīvo. Liepajā cik atceros vienmēr bijis tā - tiklīdz kur tiek kas jauns uzstādīts, uzcelts, sakārtots vai labiekārtots, mometā atrodas stulbeņi kas saplēš, `apglezo ar jaukām frāzēm`, nu kā pie mežoņiem. Nesaku ka Ventspils būtu ideāla, ideāls nav nekas, bet, cilvēkiem attieksme te pavisam cita, to nevar nejust. Ventspilī vietējie novērtē to, ja pilsētā tiek veikti kādi uzlabojumi, kas labiekārtots vai no jauna radīts, tas viss arī tāds paliek, nevienam neienāk prātā tāda stulba doma ka varētu ko plēst, lauzt, jo cilvēki saprot ka tas tiek radīts priekš viņiem. Liepājai nebūtu ne vainas, ja turienes iedzīvotājiem būtu cilvēcīgāka attieksme pret pilsētu kurā viņi dzīvo.

P.S.
JRJ, tu izskaties ļoti līdzīgs manam kaimiņam pirms 100 gadiem no Ugāles ielas, Liepājā :face-wink:
Publicēts: 08.06.08 12:17 labots
 citēt
pelle:
P.S.
JRJ, tu izskaties ļoti līdzīgs manam kaimiņam pirms 100 gadiem no Ugāles ielas, Liepājā :face-wink:

Labi esat saglabājušies! :) Atklāsiet pārējiem savu simtgadnieku noslēpumu?
Publicēts: 08.06.08 12:28
 citēt
:) nekad nēsmu dzīvojis ezekrastā un nedzīvošu. Tā manā galvā kā otrā Tosmare sēž :) , tikai otrā pilsētas pusē. Par tām laušanām un "gleznošanām" man liekas tas notiekās visur un Liepājā pēdējos gados tas krietni mazām palicis. Un kārtība te ar savedās pamazām. Ja jar netīrību runā tad piegružotākās vietas ir tieši ezerkrasta puse un Klaipēdas ielas jūrmala līdz pavaviņam pagaišgad bija drūmi piegružota. Karosta šijā lietā ir 10x tīrāka tagad :) . Tā kā plānojiet gan šija pusē ar kāds kādu "pirti" :).
Publicēts: 08.06.08 19:36
 citēt
JRJ: Nu tu man vēl kam līdzīgs sāc šķist ... no LPA datoristiem arī pirms 100 gadiem. Tā varētu būt? :face-smile:
Publicēts: 08.06.08 19:44 labots
 citēt
Visur nē, es taču tev saku ka tur ir tā atšķirība ka Ventspilī tā nav. Kamēr pati te nepārcēlos dzīvot, neticēju, jo šķita cilvēki ir cilvēki un visur viņi vienlīdz vienādi, bet nav! ventspilniekiem pavisam cita attieksme, man sākumā pat jocīgi šķita ko viņi tik tīri, apzinīgi un kārtīgi, līdz pieradu pie tā un tad tas ir kā norma. Pēdējo reizi Liepājā biju pirms pāris mēnešiem, nu ceļs no stacijas līdz centram pa Rīgas ielu ir tik pat atbaidošs kā vienmēr bijis. Tas tāds `labais` priekšstats piemēram kādiem tūristiem, kas ar sabiedrisko transportu ierodas pilsētā.
Man gan šķiet ka Ezerkrastā nav tik traki, kā Karostā, Jaunliepājā, Zaļajā birzī, Laumas rajonā. Man laikam vieglāk būtu bijis nosaukt rajonus, kas Liepājā šķirt kaut cik pieņemami, jo tādu manā uztverē praktiski nav!:face-wink:
JRJ, neņem ļaunā, es tik savas domas izsaku. Katram savādākas prasības pret vidi kur dzīvo:face-wink:
Publicēts: 08.06.08 22:01
 citēt
Es jau neņem :) , es tik konkretizēju faktus kas te notiekās . Tomēr ne 1x divos mēnešos te esmu :face-grin: . Būs jāsafotogrāfē pilsēta un jāparāda kas te notiekās :) . Par Rīgas ielu no stacijas tā ir bijis vienmēr - tāda veca pilsēta :D . Par rajoniem ir tā ka visi slavē savus rajonus un pārējie šiem liekas slikti :) . A "pirtis" jau nevaig pilsētā organizēt bet apkārtienē kautkur.
Ventspilī biju aizbraucis pagaišgad vasarā aiz garlaicības , bet izbraucot pa pilsētu pārgāja interese un nemaz neapstājos nekur :).

Ar datoriem ņēmos kādreiz gan :) , bet kas ir LPA?
Publicēts: 08.06.08 22:48
 citēt
JRJ: Tu gan jocīgs liepājnieks!!! LPA ir Liepājas pedagoģiskā akadēmija :face-wink:
Publicēts: 08.06.08 23:21
 citēt
:face-grin: nekad nēsmu tur bijis. Kautkur centrā liekas bij tāda liela māja :face-glasses: . Manā atmiņā tas ir kā pedagoģiskais institūts - liekas tā to sauca padomj laikos :) .
Publicēts: 08.06.08 23:28
 citēt
JRJ::face-grin: nekad nēsmu tur bijis. Kautkur centrā liekas bij tāda liela māja :face-glasses: . Manā atmiņā tas ir kā pedagoģiskais institūts - liekas tā to sauca padomj laikos :) .

Jā, un pēc tam mainījās uz akadēmiju, tad kādu gadu atkal bija institūts, un tagad ir akadēmija.
Cik tad tu ilgi dzīvo Liepājā, ja jau pat akadēmiju nezini? nu galīgi nešķieti pēc vietējā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24