forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24
  11. 25
  12. 26
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.06.08 23:31
 citēt
Latgale ir skaista, bet pasākums noteikti jāorganizē vietējam tajā vietā kuru viņš pārzina. Daudz reizes ir brauks un lielākās pilsētas tur izbraukātas, bet kad parunā ar kādu vetējo, tad viņš vienmēr nosauc 10-20 vietas, kurās obligāti jābūt, jo ir skaisti, bet braukājot tāpat vien vai pēc ceļvežiem šīs vietas nav iespējams apskatīt.
ArchAngel ideja par alūksni ir lieliska, ceru, ka beidzot viņs pateiks datumus.

P.S. 12-15 augusts latgales vidū - Aglonā ir lieli katoļticīgo svētki, kad daudz cilvēku un var portretus bildēt.
Publicēts: 08.06.08 23:35
 citēt
100 bildes ar portretiem, kurus rotā rožkroņi - dienas maratona uzdevums. :)
Publicēts: 08.06.08 23:36
 citēt
Andreass:Latgale ir skaista, bet pasākums noteikti jāorganizē vietējam tajā vietā kuru viņš pārzina. Daudz reizes ir brauks un lielākās pilsētas tur izbraukātas, bet kad parunā ar kādu vetējo, tad viņš vienmēr nosauc 10-20 vietas, kurās obligāti jābūt, jo ir skaisti, bet braukājot tāpat vien vai pēc ceļvežiem šīs vietas nav iespējams apskatīt.
ArchAngel ideja par alūksni ir lieliska, ceru, ka beidzot viņs pateiks datumus.

P.S. 12-15 augusts latgales vidū - Aglonā ir lieli katoļticīgo svētki, kad daudz cilvēku un var portretus bildēt.

Jāāā, un tajās dienās visi Latvijas ticīgie ir tai Latvijas galā, un tur ir tik biezs ka kāju nav kur nolikt, kur nu vēl kādu telti uzsliet.
Aglonu apciemot man liekas ir patīkamāk, kad tur nenorisinās nekādi ticīgo pasākumi, ir plašs, kluss un mierīgi:face-wink:
Publicēts: 08.06.08 23:38
 citēt
alvils:100 bildes ar portretiem, kurus rotā rožkroņi - dienas maratona uzdevums. :)

Nu ja no tāda viedokļa tad var skriet tai pūlī iekšā un no katra pa vienam portretam:face-grin: varētu sanākt pāris tūkstoši :face-grin:
Publicēts: 09.06.08 00:12
 citēt
pelle, no saviem 34 tikai 5 gadus esmu Krievijā nodzīvojis , pārējais viss Liepājā :) . Bet ar to institūtu mani saista tik tas ka braukāju šim katru dienu garām. :)
Publicēts: 09.06.08 00:26
 citēt
un pa visiem tiem gadiem ne reizi neesi apstaigājis pilsētas centru un apskatījis kas ir kas. tiešām jocīgi!!!!!
Publicēts: 09.06.08 01:00
 citēt
Tak skaidroju, ka ar abreviatūru LPA nebiju saistīts :) , tagad redz zināšu ka LPA nozīmē pedagoģiskais! :face-wink:
Publicēts: 09.06.08 11:56
 citēt
nevaru vien sagaidīt, kad Eliks ieliks tēmu par bloga vasaras plenēru! :)
Publicēts: 12.06.08 05:57 labots
 citēt
Paldies alvil, šitā vieglāk apskatīt:face-smile:
Visas nepārskatīju, bet varbūt savējās esi izlaidis?:face-wink:

Vispār diezgan daudz to reportāžu no viena pasākuma:face-smile:
Publicēts: 12.06.08 06:47
 citēt
neesmu savas izlaidis, manas pašās saraksta beigās :)
Publicēts: 21.06.08 15:52
 citēt
alvils:neesmu savas izlaidis, manas pašās saraksta beigās :)

gudrs, zin, ka visi no lejas skata :D
Publicēts: 21.06.08 19:48 labots
 citēt
tik pat kā neviens kam bildes prasiju, neatsutija:face-sad: Laikam visi ļoti privātnieciski uztver savus darbus:face-smile: Bet nu ...gribēju, tiešām gribēju :face-sad: Bija doma apkopot no visiem labākos darbus, SEV tikai SEV, personīgam mājas fotoalbumiņam, jo ne katru dienu pasākumus organizēju.Un uz nākamo peļupirti būtu to relikviju ņēmusi līdz, tā teikt - visiem kur iemest aci atskatam pagātnē. Nebūtu jau neviena darbu piesavinājusies komerciāliem nolūkiem. Žēl ka nesanāca, nepatīk atkāpties no savām iecerēm un vēlmēm. Bet lai vai kā, jūs visus tomēr uztveru kā FORŠOS CILVĒKUS !! kuri patīk un kuras gribas satik atkal :face-wink:
Publicēts: 21.06.08 20:25
 citēt
Vai es arī tai sarakstā :) , atgadini individuāli, pēc Jāņiem būs vairāk laika.
Publicēts: 21.06.08 20:31
 citēt
Jaa ta godigi es pat tai mape neesmu ieskatijies kur saladeju bildes tik cik izkekseju dazjas kas iekrita aciss:) Kadreiz garajos ziemas vakaross papetisju un izdalisju ka feisiem:):)
Publicēts: 22.06.08 00:36 labots
 citēt
jūs visi tai sarakstā:face-smile: katram taču kas foršs sanācis :face-wink:

Man jau nevajag tādas bildes kur mans ģīmis, bet gribu vispār visas foršās bildes apkopot.
Publicēts: 22.06.08 00:46
 citēt
Neko nesolu sjaule , sobrid mans citads filinfs un uztadijums sneka Ventspili nevaresju vienkarsji attiecigi izskirot biuldes ka VAJAZDETU par to temu. Sobrid tas viss man liekas mazsvarigss sudss un isteniba jau tikpat ka nebildeju TIKAI PILSETU bet pec kada laika manans domas un funktiers mainisies tad ARI ATLASISJU un kautko aizsutisju tev:):)
Publicēts: 23.06.08 03:01
 citēt
Haiduks:
alvils:neesmu savas izlaidis, manas pašās saraksta beigās :)

gudrs, zin, ka visi no lejas skata :D

Tas bija gluži netīši. Vienkārši es pats tos reportus pieliku pēdējais, tāpēc sanāca sarakstā - apakšā... :)
Publicēts: 23.06.08 15:03
 citēt
... ausis nekustējās rakstot :D
Priecīgus Jāņus!!!
Publicēts: 23.06.08 16:24
 citēt
nekustējās :)

paldies! (man gan nebūs jāņu, jo būšu maskavā (jau šovakar), tur nav jāņu) pārējiem visiem gan novēlu nosvinēt saulgriežus kā (latviešiem) nākas! ;)
Publicēts: 23.06.08 16:40
 citēt
alvils:nekustējās :)

paldies! (man gan nebūs jāņu, jo būšu maskavā (jau šovakar), tur nav jāņu) pārējiem visiem gan novēlu nosvinēt saulgriežus kā (latviešiem) nākas! ;)

Kāda nozīme kur esi.. un Ljubjankā superīgi LĪGOT!!!
Publicēts: 11.07.08 12:56
 citēt
Uz vasaras beigām-rudens sākumu otru pasākuma versiju vajadzētu?????
Publicēts: 12.07.08 17:59
 citēt
Kaut nekāda vēlme nav jūtama, tomēr es naiva būdama pieturēšos neatkāpšos no tā kas man patīk un mēģināšu vēl.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 18
  5. 19
  6. 20
  7. 21
  8. 22
  9. 23
  10. 24