Paskaties iepriekšējo rakstu par peļļupirti ko forumā liku, tur viss aprakstīts Ja tev neiet satikšana ar Haidukpiršpasākumiem, varbūt vari uz Ventspili pirtēties ierasties!
saku vēlreiz - kad nāks tuvāk, zināšu skaidrāk. varu savākt ne pārāk resnus 2-3-4 kantētājus. auto kaut kas ļoti līdzīgs šim, tik vajadzētu nedaudz uzpimpot :wink:
Lasu šo diskusiju un iedomājos, ka drošs paliek drošs jāpainformē "potenciālos lidoņus"( lai gan neuztveru to pārāk nopietni, bet tomēr...), ka tā lidmašīna no Rīgas uz Ventspili ir tikai darbadienās un biļete Rīgas-Ventspils virzienā maksā LS 12,70, bet atpakaļ Ls 4.70 . Tā kā esiet draudzīgi un mīlīgāk saspiežaties cita veida jums pieejamos transporta līdzekļos , lai nokļūtu mūsu, visnotaļ jaukajā, pilsētā.
Lasu šo diskusiju un iedomājos, ka drošs paliek drošs jāpainformē "potenciālos lidoņus"( lai gan neuztveru to pārāk nopietni, bet tomēr...), ka tā lidmašīna no Rīgas uz Ventspili ir tikai darbadienās un biļete Rīgas-Ventspils virzienā maksā LS 12,70, bet atpakaļ Ls 4.70 . Tā kā esiet draudzīgi un mīlīgāk saspiežaties cita veida jums pieejamos transporta līdzekļos , lai nokļūtu mūsu, visnotaļ jaukajā, pilsētā.
domāju, ka gan jau kaut kā varēs iztikt ar autobusu, ja ne kā savādāk neizdodas sarunāt
'Pelle, vai nu tu esi slinka papildinot sarakstu pirmajā lapā, vai arī tauta palikusi skopa??? Kad bija tikai jārunā, bija daudzi, tagad , kad jāmaksā , klusums.
ko var ņaudēt...ne visi strādā formētu darba laiku un tici man, ne visiem ''peļupirts'' ir prioritāte :wink: tā ka gaidam-domājam-analizējam-rakstam :twisted:
bro-tip (tipiņš)...ko tu esi noorganizējis??? Pelle ne no šā , ne no tā, sāka organizēt blogeru saietu Ventspilī, un lai cik bēdīgi tas skan, ja regulāri nepielies eļļu ugunij, tā nodzisīs. Jo aizrunājot telpas iestājās materiālā atbildība. Te tas neder-tā ka gaidam-domājam-analizējam-rakstam , jābūt konkrētībai. Ja tev peļļupirts naf prioritāte, tad tu esi apmaldījies te ienākot. Dod reālu palīdzību organizēšanā.
Ko jūs te visi `mokaties`! kā būs tā būs! Ja nebūs to braucēju pietiekami, nāksies atcelt to pasākumu Bet nu..ļoti ceru ka TIK traki nebūs! negribētu likt vilties tiem, kas tiešām ir jau braucēju sarakstā. Es nevaru par varu kādu piespiest braukt, varu piedāvāt saorganizēt pasākumu, tas vai citiem - jums blogeriem, tas vajadzīgs, atkarīgs no jums pašiem
pelle:Ko jūs te visi `mokaties`! kā būs tā būs! Ja nebūs to braucēju pietiekami, nāksies atcelt to pasākumu Bet nu..ļoti ceru ka TIK traki nebūs! negribētu likt vilties tiem, kas tiešām ir jau braucēju sarakstā. Es nevaru par varu kādu piespiest braukt, varu piedāvāt saorganizēt pasākumu, tas vai citiem - jums blogeriem, tas vajadzīgs, atkarīgs no jums pašiem
pelle:Ko jūs te visi `mokaties`! kā būs tā būs! Ja nebūs to braucēju pietiekami, nāksies atcelt to pasākumu Bet nu..ļoti ceru ka TIK traki nebūs! negribētu likt vilties tiem, kas tiešām ir jau braucēju sarakstā. Es nevaru par varu kādu piespiest braukt, varu piedāvāt saorganizēt pasākumu, tas vai citiem - jums blogeriem, tas vajadzīgs, atkarīgs no jums pašiem
pelle: Nerauj stressu , PASĀKUMS BŪS , beigās nebūs kur ļaužus gukdīt TICI MAN Bišķus par TĀLU datumu uzlikāt , man te lielai daļai bij pārliecība ka ŠITAIS būs Taga garajās brīvdienās Bet nekas vienkrši vaizdēs BIEŽĀK atgādināt ka `TĀDS BŪS un beigās TAUTAS BŪS PILNS!
Piekrītu Lunim, ka biki par tālu datums lai es varētu garantēti pateikt, ka nu lūk piedalos 100%, patlaban sanāk tā ka interese ir, bet kā nu tur laiks iekritīs i nazinu