Bormans:Piekrītu Lunim, ka biki par tālu datums lai es varētu garantēti pateikt, ka nu lūk piedalos 100%, patlaban sanāk tā ka interese ir, bet kā nu tur laiks iekritīs i nazinu
var jau ari stingri ieplanot un tad nekas nespej samainit datumus viss atkarigs no prioritatem
nu tieši tāpēc es ar nesaprotu - a kur ir problēma ar datumu!? vai tad tiešām katram pašam tik grūti noteikt savas prioritātes? Nav tā - nezinu, varēšu vai nevarēšu tikt, bet gan - nezinu gribu vai negribu!
Es parasti uz pasākumiem, kurus vēlos apmeklēt, piesakos, samaksāju, ja varu, tad aizbraucu, ja nevaru, tad neaizbraucu, naudu atpakaļ neprasu un arī ja prasītu, diez vai dotu
Cilvēki ir dažādi... Priekš manis tas datums ir pārāk tāls, lai 100% savu klātbūtni apsolīt... Interese ir, bet ne prioritāte... Noteikti pasākums būs (piekrītu Lunim)... P.S. Man ir vājība maksāt pēdējā brīdī, līdz aprīļa beigām paspēšu to izdarīt! Beidziet stresot!
par shutteri kapec teicu, uz vinju tusiem braukaa ari blogeri, tapec ari mineju, ka nav labi viena datuma rikot gan shuttera , gan bloga pasakumu...shutterim uz pleneeri ir uzaicinats un fotopleneeri araa vadiis Brauns un Binde uzstaasies ar priekshlasiijumu ....nekaadu paarmetumu blogam, vnk secinaaju faktu, ka 2 foto klubiem vienlaiciigi pasakums...
bambucha: nu paldies par shutterpasaakuma reklaamu! taa tik veel te truuka Kam interesees aizies taapat uz shuterpasaakumu, diez vai nepieciešams te vēl iztirzāt kas tur būs un nebūs viņu pasākumu grafikā.
pelle:nu tieši tāpēc es ar nesaprotu - a kur ir problēma ar datumu!? vai tad tiešām katram pašam tik grūti noteikt savas prioritātes? Nav tā - nezinu, varēšu vai nevarēšu tikt, bet gan - nezinu gribu vai negribu!
Prioritāt tur jau ir tā lieta, ka noteikt nav nemaz tik grūt, jo ir pāris lietas, kas uz noteikto datumu ieņemtu augstāku plauktiņu (nekā personiska), bet info par to būs tik uz maija vidu...
Vairāk bambuchai, bet der visiem. Ja ir jaizvēlās starp bloga un shutter pasākumiem, vienozīmīgi izvēlos bloga pasākumus. FOTOBLOGA TAUTA SAIETOS IR SIRSNĪGA. Bloga saieti ir perfekti izplānoti un netiek balstīti uz dieviem.
pellei, neuztraucies, un nenolaid rokas. Vienkārši info par šo pasākumu ir visu laiku jātur topā. PEĻĻUPIRTIJ BŪT!!!
pelle : Ko tu stresso , tavs pasākumjs nekādā veidā nekonkurē ar kautkādu "Cilvēku ar īašām vajadzībām" pasākumu , Bindi un Braunu var paklausīties arī normālās vietās nebaudot dažu psihiski nelidzsvarotu indivīdu sabiedrību. Taka Tev ir PIRTS--VENTSPILS un bambuchai ir citi plāni kas tur liels , tā teikt Katram savss Tie kas grib dzīvo šajā projektā tie kas negrib dzīvo citur tiem kas nevar sadzivot ne ar vienu citu dibina savau kopiņu "Cilvēkiem ar īpašām vajadzībām" ko tur satraukties katram savs
oi, ja riit jaaiemet peles kontā naudiņš.... taa par braukshanu, viens ar te zinams frukc no ogres teica, ka it ka 1a vieta shim briiva, bet nav garantijas vai brauks... man mashinsh i pusdziivs, bet, ja tiks sataisiits, tad buus 2-3as vietas briivas salonaa, un bagazniekaa alum saslikam konjakiem, ak jaa, laikam fototehnikai ar kadai, ja ne, tad tiek mekleta vieta vienai pakaljai manai)
bambuchai : Neredzu iemeslu kāpēc mums kautkas būtu jāsaskaņo ar kautkādu daudzreiz mzāku un šauram publikas lokam domātu projektu. Ar ERfoto mēs saskaņojam jo tas ir populārs un atvērts projekts vēl ar dažiem , kāpēc mums Ventspilnieku pasākums būtu jāskaņo ar vēl kādu šauru cilvēku kopiņu ar uzkacātu pašvertējumu un totalitātām tieksmēm Ventspilī būs gan plenērs pa pilsētu Vecpilsēta , Ventmala, Ordeņa Pils , Mols , Piejūras parks un Zvejniecības muzejs ja paveiksies arī Bānītis , gan vakarā būs foto un Kīno veltīts pasākums ar Projektoru katrs varēs rādīt arī savas svaigākās bildes uz lielā ektāna vēlāk pirts gan visdaas citādas atrakcijas. Tik šauri ieviržits pasākums kā Binde un Brauns priekš Blogeriem nav tik aktuāls kā tiem kas neko citu nejēdz kā tikai "Skuķus šķilt" un bļaut par "meitenes piesakities" , būs gan tie kas brauks uz Ventspils pirti un Pleneriem un Kinīšiem gan tie kas brauks pie teviss Taka tie kas grib ko plašāk un demokrātiskāk tie drosj var braukt uz Ventspili. Pietam Ventspils maksā tikai 5Ls a cik maksā tavs pasākums?
Puuuuu, ja kas, tam garajam un sirmajam "fruktam" brīvas vismaz 2 vietas, autiņš kaut ne pārāk jauns, bet ņiprs un dzīvs un, galvenais gana liels (Avant-Pikaps), lai štata guļamvietu trūkuma gadījumā atlocītu beņķus un ar komfortu pat divatā gulētu. Vienīgi ar čali gan negribētos, bet jauni meitieši pie sirma onkas gulēt nenāks (vismaz skaidrā un labā prātā)...)) To piecīti gan laikam būs jāpārskaita- ja neaizbrauks, nabagos bez tā nepaliks, bet vieta būs "rezervēta". Un diez vai tik traki būs,ka tās dežūras nevarēšu samainīt.
frii-dii, hmmm kursh teica vecs, sirms???? tas kaa, ceļa cenu lai paceltu?)) kā jau teicu, ja manu zumm zumm, sataisiis, tad man nav problemu tikt.... ok, laika veel tik daudz,...nāks tuvāk tad arī jasaorganizējas... p.s. ko tu zini kas, un kā, varbūt jaunie būs aizņemti ar kura karte labāka, un cīņa ar putekļiem no matricas bet tev jau aiz meeles nav jarausta, un daiļrunība pietiek, izmanto to...))
Puu & Co! Mūsdienās jau ne tik daudz autiņš ir problēma, cik stūrētājs, sevišķi braucienā uz tusiņu. Par cik man pašlaik tāds kā atturības (alko) periods, laikam esmu optimālais variants. Bez sevišķas vajadzības jau nav jēgas to gaisa gabalu vairākus autiņus dzenāt. Es pēdējo ER Foto tusu arī "uz astes uzkāpu" kolēģa autiņam...bet nevajadzēja- pa daudz atslābinājos... Par daiļrunību un tās sekām- būs jāpadomā..
hmm, pag tas "tāds kā atturiibas periods" ir, ja beidzas alko, tad kamēr kāds iet tam pakļ ir tā atturiiba??? mjā, ilgi gan) klau, tev nepajokam tad tas gribasspeeks) man, ja braucu pie stūres, tad alko ni ni, bet... citada gadiijumaa no serijas....karstaa varas dienā, siltu snjabi, no kaklinja- Nekad.....neatteišos man jau labak patiik variants , tu pie stūres, bet ka jau teicu, ja līdz tam laikam ritošo, un motorīti parjauks, tad var ar mani vizinaties....
bambucha: a kas tev skaidrs? vai man būtu jābūt informētai par visiem foto guru? tas ka esmu te, vēl neko neizsaka. a ko tu vispār par mani zini, ja reiz izdari kādus secinājumus?
Es ar nesatraucos, es tik jautāju. Ja visi sāk mierināt ... nesatraucies, nestreso! Es sāku domāt .. vai tad man vispār būtu par ko jāstraucas, jāstreso???
Kāda ir motivācija mani uztvert kā plīstošu glāzi?
Lunis:Jūs kā divas blondīnes , viena ar nadzinjiem vilslaik bungo pa galdu lai liktos ka brauc vilcienā otra iedomājās ka glāze un rezonē līdz
Es tik mēģinu saprast, kur ir iemesls, tai izmisīgai mierināšanai Tu jau pats Luni vislaik man saki ..lai nestresoju, nesatraucos, viss būšot labi. A es tak mierīgs, es tik informāciju ievācu par apkārt pasaulē notiekošo
Jonatans:Ui, es jau domaaju ka nu tik valjaa ies, kad meitenes saaks pleesties..
Tas ka sveetie ir blogaa, tas skaidrs. Vai preteejaas puses paarstaavji arii buus? (Ne-Sveetie)
Nesaprotu, kuri te tiek domāti tie svētie!? ..ko Eliks teica ... sundew? vai Haiduka svēto kārtā ieceltie? a galu galā... kāda tam visam nozīme, tā jau nav mēraukla pēc kā iedalīt