Kaut kā sāk šķist, ka varētu būt labs tusišh.. V pils smuka, vieta smukas, ļauži arī.. Vienīgais, ka vakarā gan gribētos uz Reigu nūbraukt Frīdi, bet ja uz pakaļējā beņķa Tavā avantā klusi rukšķ un tusnī – tad var ???
Kaut kā sāk šķist, ka varētu būt labs tusišh.. V pils smuka, vieta smukas, ļauži arī.. Vienīgais, ka vakarā gan gribētos uz Reigu nūbraukt Frīdi, bet ja uz pakaļējā beņķa Tavā avantā klusi rukšķ un tusnī – tad var ???
Protams ka Lunis toč būs!!! Viņš kā nekā daļai pasākuma kā galvenā persona - gids pa Ventspili
Vēl nesen teici, ka neesi vairs tik labā exsemplārā saglabājies! ..nu jau - pašā labākā! Tas priecē! Tu būsi kā pavedējs vai pavestais? ...es domāju - ne tikai ceļā, bet arī tad, kad būsi galamērķī un līdz prombraukšanas laikam
jautājums: A kāds (a) 30. datumā vakarā nebrauks mājup uz Rīgu? Mani diktiņ interesē pats tas PELLE un LUNIS pasāciens V pilī, bet ira tā, ka 1 maijā no rīta līdz 10iem jābūt Rīgā .. nākamais pasākums, kuru arī gribu Vot.. Kā tur ira? Nebrauc kāds mājā vakarā vai nākamo dienu agri no rīta? Varu braukt pie stūres – māku un ir tiesības.. Varu arī nadzert neko alko Nu vispār – ir varianti! Ko saka tauta?
Dindin. Publicēts: 29.04.08 11:32 Pelle, nupat Tev skanēdama-žvadzēdama kontā ieripoja arī mana dalības naudiņa! ) BŪŠU! Dzimšanas dienu tak jānosvin fotogrāfiskā garā
Wow, arvien lielāks tas ķirsītis aug, kurā uzkāpt.