es arī ieskaitīju piečuku norādītajā kontā. respektīvi, es braukšu! ) ja ar mani brauks Anda (15 no 100 procenti, ka viņa varētu braukt), par viņu tiks samaksāts uz vietas. vai tas ir o.k.?
HELLman: tie 30 cilvēki varētu būt kā maxsimums cik tajās telpās ietilpināt, ja būs mazāk braucēju arī nekas! galvenais lai neviens nebūtu vīlies un katram kāds prieciņš tiktu no visa tā pasākuma
pesix, HELLman ???jūsu rakstītais garais penteris. neredzu neko tāda, par ko būtu jāpriecājās. Pasākums BŪSS...un līdz pasākumam vēl ir 31 diena!!! Tie , kas ie samaksājuši parādīja, ka pasākums būss, un vēl visu mēnesi varēs kāds piebiedroties. Vienīgi, kad paliks par biezu, tad tiem būs problēma.
Haiduks:pesix, HELLman ???jūsu rakstītais garais penteris. neredzu neko tāda, par ko būtu jāpriecājās. Pasākums BŪSS...un līdz pasākumam vēl ir 31 diena!!! Tie , kas ie samaksājuši parādīja, ka pasākums būss, un vēl visu mēnesi varēs kāds piebiedroties. Vienīgi, kad paliks par biezu, tad tiem būs problēma.
alvils: man jau ir mans canon400D, es tik līdzi neņemšu Es kā galīgs nekānezinātājs nevaru saņemties kaut ko bildēt kad visapkārt tāds zinošu fotoblogistu bariņš.
Haiduk, varbūt ka 800ajā bija arī tuksnesis Lai nu kurš, bet es nu tiešām neesmu Ventspils eksperts tāpēc nezinu kādas lielāka izmēra celtnes te vēl būtu pieminēšanas vērtas!
pelle, es esmu pārliecināts, ka Tev ir normāls spoguļaparāts. es tikai izvirzu ultimātu, ka Tev viņš jāņem līdz, jo pretējā gadījumā Tev nāksies bildēt ar manu Kodak 3 MPix (laikam) ziepi! te viņu var apskatīt (bildes labajā augšē stūrī): www.fotoblog.lv...
alvils: man jau nav nekas pret savas tehnikas kvalitāti, bet, mana NE-prasme fotogrāfēt ir tik liela, ka to labāk publiskās vietās nemaz neizrādīt Es protams gribētu ko iemācīties no fotogrāfēšanas, diemžēl pagaidām tam būtībā vispār neatliek laika
dziidzii: es jau tā arī ņēmu līdz uz Haidukpirti .. ..tā arī arā neizvilku Nu ja! ..paskata pēc varbūt jāņem, lai plenērojot pa Ventspili es īpaši neatšķirtos no pārējā bariņa
pelle : Gan jau ka nav sajauskusi tik PAREX slavens ar to ka no vinā uz jebkuru citu LV banku nauda reizem celjo 2-3 dienas Labaksi ka PAREX izmantoju USA parskaitijumiem tad PIKJIS ienak burtiski REALA LAIKA . Bet uz LV citam bankam vismaz 2 dienas DROSJI
Lunis:pelle : Gan jau ka nav sajauskusi tik PAREX slavens ar to ka no vinā uz jebkuru citu LV banku nauda reizem celjo 2-3 dienas Labaksi ka PAREX izmantoju USA parskaitijumiem tad PIKJIS ienak burtiski REALA LAIKA . Bet uz LV citam bankam vismaz 2 dienas DROSJI
Pārskaitījumus sanāk veikt katru dienu un man vienmēr saņēmējs naudu savā kontā saņem vēlaākais pāris stundu laikā, ne tikai Latvijā, arī Ķīnā, Amsterdamā. Tiešām nezināju ka parex bankai tas tik bezgala ilgi velkas, bet nu, ja jau tā ...nju tad gaidīšu kādu aktivītāti no parex puses
kambariite : Tiem buss viens butisks problems , REALI gulaesjana ir 30 cilvekiem kas PIESAKAS IEPRIEKSJ UN SAMAKSA tiem kas NEPASPES pati saproti tikai tad ja KADS PLĪTĒS VIJU NAKTI vai pirti sedes vai brauxs nakti prom.