forum.gif
PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS(31.05.-01.06.) konts un braucēji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. ...
  13. 26
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.05.08 20:17
 citēt
pelle:no hansabankas uz hansabanku 15 minūtēs ! :) a te vismaz 95% visi maksātāji no hansabankas :)

viens pats babusheks nevar visas transakcijas paarakstiit tik aatri....
Publicēts: 01.05.08 22:03
 citēt
edzjus:
pelle:no hansabankas uz hansabanku 15 minūtēs ! :) a te vismaz 95% visi maksātāji no hansabankas :)

viens pats babusheks nevar visas transakcijas paarakstiit tik aatri....

kas ir `babusheks`??
Publicēts: 02.05.08 14:40
 citēt
pelle:kas ir `babusheks`??

tantuks
Publicēts: 02.05.08 18:01
 citēt
a par pārskatījumiem biju dzirdējis, ka Lv esot viens no ātrākajiem servisiem visā Eiropā, tipa šis kautko tur atjaunojot šķiet divreiz dienā sālīdzinot ar lielākoties Eiropā esošo reizi dienā.
Publicēts: 02.05.08 20:52
 citēt
Kāda nozīme, kad ieiet naudiņš, galvenais , lai ieiet.
PELLE RAKSTA:- pie Haiduka taču arī ir limits kad visas robežas pilnas un vairāk tiešām neietilpst!
...BET TAD ES LIEKU UZ TREPĪTĒM...
domāsim labāk ko darīsim piektdienas vakaru un sestdienu
Publicēts: 03.05.08 00:27
 citēt
Haiduks:Kāda nozīme, kad ieiet naudiņš, galvenais , lai ieiet.
PELLE RAKSTA:- pie Haiduka taču arī ir limits kad visas robežas pilnas un vairāk tiešām neietilpst!

Aha.. tad tāpēc mēs ar Luni "dzīvojām" uz trepītēm! ..mums vienkārši nepietika vietas :D
Publicēts: 03.05.08 00:35
 citēt
Latvjia, Latvija!
Vēl 1,5 stundas līdz HOKEJAM :)
Publicēts: 03.05.08 00:40
 citēt
PS. Kur netā var pačolēt?
Publicēts: 03.05.08 01:03
 citēt
Nezinu gan kāds sakars pirtij ar hokeju :D
sasar: a tev TV nav?
Publicēts: 03.05.08 01:04
 citēt
sasar: TV3 lapā varēs redzēt:)
Publicēts: 03.05.08 01:11
 citēt
laukos TV signālu neķer, paldies, pačolēšu tv3
Publicēts: 03.05.08 08:55
 citēt
pelle:
Haiduks:Kāda nozīme, kad ieiet naudiņš, galvenais , lai ieiet.

Aha.. tad tāpēc mēs ar Luni "dzīvojām" uz trepītēm! ..mums vienkārši nepietika vietas :D

:D
Publicēts: 03.05.08 10:45
 citēt
Haiduks:
pelle:tdienu

:D

Haiduk, Haiduk, vai ta tā var ...svētos izlikt uz trepītēm !? :D :D :D :D
Publicēts: 03.05.08 11:39
 citēt
pelle : Ha ha nju tu ar laid:):) Trepītes un pieliekamais tur PAŠAS KRUTĀKĀS VIETAS!:) Es piemēram neko sakarīgi nevarētu iedomāties tais mazajos skabūžos uzveidot a uz TREPĪTĒM un PIELIEKAMAJĀ tādi arti tika taisīti ar tavu piedalīšanis ilai!!:) Taka MAN TREPĪTES @ Noliktava . Citas vietas man tur NEEEEEEEE! Nu vēl Baseins protams patīk :):)
Publicēts: 03.05.08 13:13
 citēt
Lunis:pelle : Ha ha nju tu ar laid:):) Trepītes un pieliekamais tur PAŠAS KRUTĀKĀS VIETAS!:) Es piemēram neko sakarīgi nevarētu iedomāties tais mazajos skabūžos uzveidot a uz TREPĪTĒM un PIELIEKAMAJĀ tādi arti tika taisīti ar tavu piedalīšanis ilai!!:) Taka MAN TREPĪTES @ Noliktava . Citas vietas man tur NEEEEEEEE! Nu vēl Baseins protams patīk :):)

Nu to jau arī pati iedomājos ..ka tās labākās vietas!:) es tak pa jokam Haiduku mēģinu norāt:D
Publicēts: 04.05.08 20:34
 citēt
:face-glasses:
Publicēts: 08.05.08 17:47
 citēt
nuuuuuu, kas notiek? :face-grin:
Publicēts: 08.05.08 22:14
 citēt
Vēl ir laiks! Piemēram, līdzbraucēju vai pavedēju meklēšanai :)
Publicēts: 08.05.08 22:55
 citēt
Bizarre:Vēl ir laiks! Piemēram, līdzbraucēju vai pavedēju meklēšanai :)

Tieši tas ir tas, kas ir nākošais kārtojamais. Nav racionāli braukt pa vienam, ja mašīnā var ietilpināties 4 vai 5 cilvēki, samesties par benzīnu, pa ceļam jau satusēt, sabildēt visu ko un tā. Lētāk un jautrāk.

Man ir vecs opelis, varu braukt. Bet es jau labprātāk pievienotos kādam citam šoferācijas speciālistam, lai var droši tukšot visādas dziras un tā... :)
Publicēts: 08.05.08 22:56
 citēt
Varbūt pamazām sākam aktualizēt šo jautājumu?! Piesakās pavedēji! :)
Publicēts: 08.05.08 23:28
 citēt
iespējams nākamajā dienā pēc Pelles pirts ap 12-iet maukšu uz Rīgu, tā kā būs kādas 3-4-as brīvas vietas iekš kār!
bet tas iespējams... :)
Publicēts: 09.05.08 00:18 labots
 citēt
Vajadzētu domāt arī par pirts kaut kādām aktivitātēm :) atrakcijām,spēlēm,priekiem,niekiem ... :) utt. :)
Publicēts: 09.05.08 00:55
 citēt
zviedzha:iespējams nākamajā dienā pēc Pelles pirts ap 12-iet maukšu uz Rīgu, tā kā būs kādas 3-4-as brīvas vietas iekš kār!
bet tas iespējams... :)

un kā uz turieni? es labprāt pieteiktos pie kāda kāra, bet labāk gan pie tāda, kas brauc gan uz turieni, gan atpakaļ, nevis tikai vienā no virzieniem... :)
Publicēts: 09.05.08 06:07
 citēt
... es braucu gan uz turieni, gan atpakaļ, un atpakaļ pa nakti (vai agri no rīta) !
Publicēts: 09.05.08 10:42
 citēt
glazers:... es braucu gan uz turieni, gan atpakaļ, un atpakaļ pa nakti (vai agri no rīta) !

es varu pieteikties braukt ar Tevi? :)
Publicēts: 09.05.08 12:37
 citēt
Palasat ar to iepriekšējo forumrakstu par peļļpirti! cik atceros arī tur bija kādi, kas par pavedējiem pieteicās brīvas gribas vadīti :face-wink: Jūs tak lielākā daļa no Rīgas vai tās apkārtnes, kur tad jums problēma sakopoties ar pavedējiem?:face-smile: Vajadzētu jau savlaicīgi saštukot kurš kuru pavedinās, lai pēdējā brīdī kāds nepaliek viens ceļa malā :face-surprise: Un ja kas ...busi vienmēr kursē gan tur, gan atpakaļ:face-wink:

Ance, vislaik gaidu kādu aktivitāti no dalībnieku puses par iespējamo aktivitāšu paredzēšanu, jo ko es zin, kas jums katram sirdij tuvāks! :face-wink: Man jau svarīgi, lai JUMS - atnācējiem būtu interesanti, tāpēc izsakat tak kāds savas kvēlākās vēlmes!:face-wink:

Hellmans solīja kādu meiteni par modeli! nju būs, Hellmani??
Publicēts: 10.05.08 18:51
 citēt
HELLman:nu nez- itka piedavaju, bet tai esot bail, ka tik daudz nepazistamu cilveku- taka busim vien pasi mes modeles ;)

p.s haiduks tak ari brauc
vinjs tak pirtinjas riko visu laiku- pakonsuletejies, ko vinji tur parasti dara :? ;)

Pie Haiduka visi ir modeles:face-grin: un nav ne vainas! tiešām! :face-grin:

Varbūt es saņešos un pati par modeli pieteikšos, bet nezinu .. vai saņemšos un vai no manis ko bildējot var jēdzīgu izdabūt:face-plain:
Publicēts: 10.05.08 21:10
 citēt
Mmm! jauka ideja! :)
Publicēts: 10.05.08 23:24
 citēt
Ahtjung!!! Ogres pusei jāsaorganizējas!!! Ja nu galīgi neko, ņemam Ogres autonomā eko autiņu!
Publicēts: 10.05.08 23:29
 citēt
Labāk iznomājam šoferi :)
Publicēts: 11.05.08 00:23
 citēt
pelle:
HELLman:nu nez- itka piedavaju, bet tai esot bail, ka tik daudz nepazistamu cilveku- taka busim vien pasi mes modeles ;)

vinjs tak pirtinjas riko visu laiku- pakonsuletejies, ko vinji tur parasti dara :? ;)

Pie Haiduka visi ir modeles:face-grin: un nav ne vainas! tiešām! :face-grin:

Varbūt es saņešos un pati par modeli pieteikšos, bet nezinu .. vai saņemšos un vai no manis ko bildējot var jēdzīgu izdabūt:face-plain:

PAR TEVI PELLE LABĀKA MODEĻA Latvijā NAV. Ne velti Lunis labākajā vietiņā pie manis ar tevi daudzas stundas pavadīja kautrīgi objektīvu ielicis starp jums. :), vienīgi, ja nu uljens vai e...skaļi neteikšu...ar tevi var konkurēt.
Publicēts: 11.05.08 00:29
 citēt

Ar mani nekonsultējaties- nevajag pakaļdarināšanu...jūsu Ventspilī ir tik daudz, kaut ko sadomājiet (ziedojiet stundiņu un saejiet kopā)...es pat nezinot ko jūs sadomāsiet esmu PAR.
Vērtīgi būtu pagriezst organizāciju arī pa dienu pa turieni fotoMINIplenēru uztaisīt. Vēl ir laiks. Mans domā braukt laukā piektdienas vakarā , nakšnot jūras kraukļu kolonijas vietā, 6diena pa un ap Venspili, un ja izdosies vakarā artrast pirti, ieradīšos, ja ne, visu nakti meklēšu :D
Publicēts: 11.05.08 18:57
 citēt
Haiduks:

Ar mani nekonsultējaties- nevajag pakaļdarināšanu...jūsu Ventspilī ir tik daudz, kaut ko sadomājiet (ziedojiet stundiņu un saejiet kopā)...es pat nezinot ko jūs sadomāsiet esmu PAR.
Vērtīgi būtu pagriezst organizāciju arī pa dienu pa turieni fotoMINIplenēru uztaisīt. Vēl ir laiks. Mans domā braukt laukā piektdienas vakarā , nakšnot jūras kraukļu kolonijas vietā, 6diena pa un ap Venspili, un ja izdosies vakarā artrast pirti, ieradīšos, ja ne, visu nakti meklēšu :D

Plenērēšana jau būs, tas jau sen izlemts. Par pirtī iespējamām aktivitātēm .. nu tur gan neviens tā ar neko konkrētu neiesaka.
Publicēts: 11.05.08 18:59
 citēt
Bizarre:Mmm! jauka ideja! :)

mmm.... un tevi ar par modeli varētu iecelt! :)
Publicēts: 11.05.08 23:55
 citēt
Ups! Laikam tomēr labāk mēli aiz zobiem reizēm paturēt :face-glasses:
Publicēts: 12.05.08 11:14
 citēt
Bizarre:Ups! Laikam tomēr labāk mēli aiz zobiem reizēm paturēt :face-glasses:

Nu jau par vēlu, uzskatīsim tevi par neoficiāli pieņemtu :face-smile:
Publicēts: 12.05.08 17:10
 citēt
take me take me :face-devil-grin:
Publicēts: 13.05.08 09:29
 citēt
HELLman:ta nu tatad atrakcijas
viss sakas ar pleneru cik noprotu- nu tur jau lunis bus par so to cerams padomajis
pirtinja- hhmmmm ka spaliek laba pasedesana, ja man paversies sluzas tad bus tada andelesanas :D:D:D:D

viss atkarigs no uznjemta vitaminu daudzuma :D

focesanas, desu cepsana- vispar jau sitadus pasakumus ipasi neplano vnk viss rit savu gaitu un parasti ir baigi labi ;)

Man jau ar šķiet ka viss rit savu gaitu un tad ar sanāk visforšāk, a viens mani te sabaidīja sakot: `Tu ko!!! pasākumu organizē un nav konkrēts izklaižu plāns!!?? visi būs nogarlaikoti!`
Publicēts: 13.05.08 10:27 labots
 citēt
pelle:
HELLman:ta nu tatad atrakcijas
viss sakas ar pleneru cik noprotu- nu tur jau lunis bus par so to cerams padomajis
pirtinja- hhmmmm ka spaliek laba pasedesana, ja man paversies sluzas tad bus tada andelesanas :D:D:D:D

viss atkarigs no uznjemta vitaminu daudzuma :D

focesanas, desu cepsana- vispar jau sitadus pasakumus ipasi neplano vnk viss rit savu gaitu un parasti ir baigi labi ;)

Man jau ar šķiet ka viss rit savu gaitu un tad ar sanāk visforšāk, a viens mani te sabaidīja sakot: `Tu ko!!! pasākumu organizē un nav konkrēts izklaižu plāns!!?? visi būs nogarlaikoti!`

Kā tad!!! :D Fotoblogiešiem vislabākās idejas dzimst pēdējā brīdī! :):face-devil-grin::face-monkey::face-wink:
Publicēts: 14.05.08 12:27
 citēt
:face-crying: kā man gribētos ar jums pie jums.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9