es jau neko, bet vai 12 nav par vēlu lai kaut ko bildētu. 12 saules gaisma ir tik spoža, ka grūti bildēt.
Pie tam tie kas brauc no rīgas varētu sagrupēties un braukt grupiņās un kaut ko bildēt pa ceļam, nevis tukši braukt līdz Ventspilij. Bet nu tas ir tikai ieteikums un nav jāuztver nopietni.
Par tām mašīnām un vietām, izskatās, ka ir vairāk šoferu, nekā pasažieru (kas nemaz nav slikti, jo katrs šoferis var pārklasificēties par pasažieri, bet reti kurš pasažieris spēj darīt pretējo). Tāpēc varbūt būtu labi, ja kāds uzņemtos uz sevi savākt info no VISIEM, kā plāno braukt un to, vai ir šoferis vai pasažieris, lai pēc tam samenedžētu maksimāli erganomiski pa mašīnām?! Šeit forumā diez vai šo lietu izdosies atrisināt.... Pelle, Tev ir to, kas pieteikušies, telefona numuri vai e-pasti?
Mjā, visi, kas ir šoferi, varētu uzrakstīt, ka ir šoferi un kas pie viņiem jau brauc un cik vietas ir brīvas. Tad beigās kāds varētu uztaisīt kopsavilkuma sarakstu, pēc kā tad arī tie, kam vēl nav idejas pie kā metīsies, var izpētīt un pieteikties.
Un man liekas ok ideja, ka 12:00 visi savācas V-pilī. Līdz tam pa ceļam katrs var darīt ko un kā grib. Kaut vai celties 6:00 no rīta un barā bildēt miglas, rasas aizRīgas lauciņos, bet jābūt 12:00 Ventiņos Jo, savādāk visiem jāceļas 6:00 un fiksi jāmizo uz V-pili, lai tur būtu 8-9:00 un bildēt tur esošo rīta skaistumu. Vai vispār, iepriekšējās dienas vakarā bet nu, diezvai kāds uz to parakstīsies
Uhh, tikko uzmetu aci tam atpuutas kopleksam "Ķīvītes" - vai tai uudens kraatuvee blakus ir iespeejamas ar kaadas motorizeetaas uudens sporta aktivitaates ?
Imka:Uhh, tikko uzmetu aci tam atpuutas kopleksam "Ķīvītes" - vai tai uudens kraatuvee blakus ir iespeejamas ar kaadas motorizeetaas uudens sporta aktivitaates ?
Nu tad tie kuri grib lai viņus liek šoferētāju un pavedēju pie konkrēta šofera sarakstā, piesakās šeit pat forumā, ar nevis - `es varbūt varētu`, bet `es daru tā un šitā un mani lūgtum var likt sarakstā`, un es tur pat pie šī foruma sākumdaļas, kur dalībnieku saraksts, klāt pielikšu sarakstu ar šoferiem, viņu pavedējiem, un vietām no kuras viņi sāk kursēt, a jā un kaut kādus pulksteņlaikus arī vajadzētu.
!!!!!!!!!! ŠĪ FORUMRAKSTA SĀKUMĀ IELIKU PARAUGU (paraugs ir tikai noformējums, ja tur parādās konkrēti cilvēku vārdi, tad tie jau ir īstie) LAI VISIEM SKAIDRS!!!!! ... ja ir vajadzība tur protams var pievienot vēl auto marku, modeli, reģ.nr., gadu, krāsu, riteņu skaitu ... , īpašas pazīmes.. visu ko vēlaties , lai nesanāk tā, ka kāds paliek krustcelēs gaidot limuzīnu, kamēr gar degunu aiziet viņa `īstais` auto.
2. šoferētājs (Oskarz, 26347981) ; brīvas vietas 0; pavedinās - aigarsa, arkly , Ance, Elis ; no (Rīga) , pl. brauksim laicīgi, bet visu norunāsim savā starpā gan jau .
SL:Mjā, visi, kas ir šoferi, varētu uzrakstīt, ka ir šoferi un kas pie viņiem jau brauc un cik vietas ir brīvas. Tad beigās kāds varētu uztaisīt kopsavilkuma sarakstu, pēc kā tad arī tie, kam vēl nav idejas pie kā metīsies, var izpētīt un pieteikties.
Un man liekas ok ideja, ka 12:00 visi savācas V-pilī. Līdz tam pa ceļam katrs var darīt ko un kā grib. Kaut vai celties 6:00 no rīta un barā bildēt miglas, rasas aizRīgas lauciņos, bet jābūt 12:00 Ventiņos Jo, savādāk visiem jāceļas 6:00 un fiksi jāmizo uz V-pili, lai tur būtu 8-9:00 un bildēt tur esošo rīta skaistumu. Vai vispār, iepriekšējās dienas vakarā bet nu, diezvai kāds uz to parakstīsies
Līdz Venspilij ir 19 stundu garšs ceļš, es tā izrēķināju, un jāizbrauc piektdien
SL:Mjā, visi, kas ir šoferi, varētu uzrakstīt, ka ir šoferi un kas pie viņiem jau brauc un cik vietas ir brīvas. Tad beigās kāds varētu uztaisīt kopsavilkuma sarakstu, pēc kā tad arī tie, kam vēl nav idejas pie kā metīsies, var izpētīt un pieteikties.
Līdz Venspilij ir 19 stundu garšs ceļš, es tā izrēķināju, un jāizbrauc piektdien
zviedzha:No Kolkas uz Ventspili reali atrumposms sanak tikai pa grantjirofku. Pa asfaltu nav aršana!
Man tur ļoti patīk...manējais ceļ lielus putekļus, un ir laba noturība uz tiem apaļajiem olīšiem... līdz Ventspilij neviens neapdzen ;;;un pirtī savā vietā mašīnu
zviedzha:No Kolkas uz Ventspili reali atrumposms sanak tikai pa grantjirofku. Pa asfaltu nav aršana!
Man tur ļoti patīk...manējais ceļ lielus putekļus, un ir laba noturība uz tiem apaļajiem olīšiem... līdz Ventspilij neviens neapdzen ;;;un pirtī savā vietā mašīnu
Ne visi tie olīši tik apaļi un nekaitīgi, gadās arī mašīnai krāsu nosist, ja ar kādu trāpa :face-plain:
Ne visi tie olīši tik apaļi un nekaitīgi, gadās arī mašīnai krāsu nosist, ja ar kādu trāpa :face-plain:
...man mašina ir tikai dzelzis- darba instruments, kas mani nogādā turp , kur gribu. Mašina nekad nebūs mans elks!!!
dalības maksu Ls5 ieskaitīt kontā LV11HABA0551017866540 (maksājot laikam jānorāda arī mani dati, nu ja kas es i Maija Balode, pk.011081-10805). Norādiet savu blogā esošo vārdu, lai zinu kurš ir kurš