forum.gif
Atlase un laika pārbaude
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Atlase un laika pārbaude
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.04.08 12:15
 citēt
Atzīmēju šo Nedēļa, mēnesis - atkarībā no pārliecības par darba pabeigtību galīgajā versijā, jo reāli tā arī parasti sanāk. Un man patīk nomarinēt bildes un pēc laika uz tām paskatīties ar citām acīm. Par to arī vakar runāja M.Kundziņš Fotoakadēmijā, sakot, ka savā ziņā tā pat ir pareizi.
Sākumā, kad tiko sākuši bildēt, cilvēki liek apskatei no desmit bildēm astoņas, liecina, ka uz bildi nav paskatījies ne kā neitrāla persona bet kā bildes autors.
Publicēts: 08.04.08 12:17
 citēt
no vienas dienas līdz 2-3 gadiem - tādas atbildes nav?
Publicēts: 08.04.08 12:22
 citēt

Nedēļa, mēnesis, gads ... trešajā atbildē jau ir ietverta doma, ka tas notiek ar atlasi, nevis, kad ir laiks.

Tad precizitātei tur trūkst tikai punktiņi aiz mēnesis :) . Citādāk es saprotu kā konkrēti noteikto tur laiku. Bet nu ok!
Publicēts: 08.04.08 12:23
 citēt
patīk pamarinēt un pēc laika paskatīties ar citām acīm uz darbu..ļoti reti kad ielieku uzreiz bildi. pat laikam neesmu nevienu tā ielicis.
Publicēts: 08.04.08 12:26
 citēt
Vot principiaalisti!
Ir bildes kuras uzreiz ir raadaamas sabiedriibai, un ir bildes kuras savu gadu pagaida.. taa vismaz ir man. Nevar tak galiigi garaam bildi mest uzreiz iekshaa tautaas, un nevar arii taa, ka ja redzi ka bilde ir tiershaam laba, tad priekshkam tur vel ko marineet? :D
Publicēts: 08.04.08 12:28
 citēt

tas būtu arī mans atbildes variants! :)
Publicēts: 08.04.08 12:34
 citēt

Man ar laikam tas pats, tik tie gadi.... max 2,5 vecāku laikam nav.
Publicēts: 08.04.08 12:36
 citēt
No 2-3 dienām, līdz gadam, tāds arī mans variants.........
Publicēts: 08.04.08 12:58
 citēt
Vēl joprojām ir doma kādreiz pieķerties pie Fotobloga pārtija bilžu apstrādes... (tā, kurš notika Andrejsalā)
Publicēts: 08.04.08 14:06
 citēt
Parasti sabildēju daudz (un nesmuki) . Smukākos kadrus vienmēr piežopoju - nav nevienas bildes man galerijā bez fotošopa apstrādes. Un tad, kad tādu riktīgi smuku kadru nav, tad sāku rakties un meklēt. Un pat no nesmukiem sanāk uztaisīt kko labu. Tā man tapa labākā bilde iekš fotoblog.lv (no nesmukas pļavas uztaisīju kkādu ilūziju) Time varies...
Publicēts: 08.04.08 14:08
 citēt
negribi man iemācīt šopot?! :)
Publicēts: 08.04.08 14:14
 citēt

es nebūtu tas, kurš varētu mācīt, tici man :D
Publicēts: 08.04.08 14:16
 citēt

es nebūtu tas, kurš varētu mācīt, tici man :D

man varētu mācīt jebkurš, kas māk jebko, jo es nemāku praktiski neko. :)
Publicēts: 08.04.08 14:20
 citēt
Parasti sabildēju daudz (un nesmuki) . Smukākos kadrus vienmēr piežopoju - nav nevienas bildes man galerijā bez fotošopa apstrādes. Un tad, kad tādu riktīgi smuku kadru nav, tad sāku rakties un meklēt. Un pat no nesmukiem sanāk uztaisīt kko labu. Tā man tapa labākā bilde iekš fotoblog.lv (no nesmukas pļavas uztaisīju kkādu ilūziju) Time varies...

man nedaudz liidziigi
Publicēts: 08.04.08 19:39
 citēt
no dienas liidz gadam vai pat vairaak ...
Publicēts: 08.04.08 21:21
 citēt
Pirmo cenšos uzteisīt tūlīt- lai ir miers bildējamajam.......mēdz būt visādi, bet arī tā, ka jau reiz publicētu bildi gribas vēlreiz pārveidot- jo esi sācis savādāk uz lietām lūkot...
Publicēts: 08.04.08 21:32
 citēt
ta jau dažiem baigais foto blogs! :) neviena bilde bez apstrādes šopā! Fotogrāfi! :D
Publicēts: 08.04.08 21:35
 citēt
izņemot tos, kas vienkārši ar šopu nemāk apieties (tā kā es). :) bet tas ir mīnuss tiem, kas nemāk apieties, nevis tiem, kas to liek lietā, lai bildes no labām padarītu par perfektām!
Publicēts: 08.04.08 21:42
 citēt
ta jau dažiem baigais foto blogs! :) neviena bilde bez apstrādes šopā! Fotogrāfi! :D

Yess!!! Īsts šoferis brauc ar VAZ2101 un bez pastūriem, kondiškām un pārējām extrām! :)
Publicēts: 08.04.08 22:16
 citēt
Turpinot tēmu, īsti veči neiet vannā vai dušā, bet iekurina zem mucas, kura pielijusi ar lietus ūdeni, ugunskuru. :D
Publicēts: 08.04.08 22:18
 citēt
ir lietas, kas jāpietaisa, bet ne jau kā dk no sūda smuko bildi sataisa! :) piekrītu, ka pielabojot 1 bildi vajag kādas 5min. prieks par tiem, kas pie šopa pavada ilgāku laiku nekā ar kameru rokā! :D
Publicēts: 08.04.08 22:19
 citēt
prieks par tiem, kas pa piecām minūtēm bildi māk apstrādāt tā, ka viņa ir lieliska, nevis velk pa pilkselim, galu galā bildi sabojājot, nevis uzlabojot, stundām ilgi. ;)
Publicēts: 08.04.08 22:31
 citēt
es krāsu balansu koriģēju nikon editorā. bet tas darbojas tikai ar RAWā bildētām bildēm. :)
Publicēts: 08.04.08 22:34
 citēt
pierunājāt! tūlīt ķeros klāt grāmatām, gribu pavadīt nedēļas nogali apgūstot foto šopu!
Publicēts: 08.04.08 22:34
 citēt
Es izmantoju Lightroom , nu un ta uz PS

es pamēģināju arī to, bet man nikona editors, kas nāk līdzi kamerai, tomēr patīk labāk. :)
Publicēts: 09.04.08 12:05
 citēt
nu iisteniibaa neko nenoskaidrojosha aptauja, tapc ka jebkuram cilvekam der pilniigi visi atbilzhu varianti!
Publicēts: 09.04.08 12:29
 citēt
nu iisteniibaa neko nenoskaidrojosha aptauja, tapc ka jebkuram cilvekam der pilniigi visi atbilzhu varianti!

Man neder neviens :evil:

1. Nekad uzreiz nepārnesu bildi no aparāta uz kompi lai ieliktu. Uz fotošopa ja uztaisu un patīk, tad lieku (kas ir retu reizi un aizņem 2-3 stundas, kāmēr piņķerējos ko un kā)
2. Nav man tādas aizņemtības, taču fotoaparāts ir Cēsīs, kāmēr es -Rīgā un bildēt nav ko, tāpēc meklēju vecās bildes. arī atkrīt.
3. Nav man arī par gadu vecākas bildes pagaidām. Kā arī nekad neuzsāku fotožopēt darbu, lai to nomestu malā. Ja nesanāk - dzēšu... Un man tādas puspabeigtības stadijas nav. Pabeigts ir tad, kad še ir iekšā un joprojām stāv un priecē visus.

Visas bildes taisu ar objektīvā un subjektīvā attiecību 35/65 , tāpēc visi piedāvātie varianti man vienmēr ieskrien prātā (kā plāns, ko vajadzētu izpildīt) , taču neviens nav izpildījies tādā veidā, kādā n_g man piedāvā. Viss ir subjektīvi. Jā un - everybody lies :D
Publicēts: 09.04.08 12:31
 citēt
Nu kā tad ne?

Pirmais - kā ir, tā ir labi. JPG rullē.
Otrais - kad ir, tad ir labi. Svārstās starp apstrādi kamerā un pašrocīgu cīņu ar kurvām.
Trešais - tikai RAW. Kas lēni nāk, tas labi nāk.
(Ceturtais - esmu filozofs. Vai ar gadu ir domāts īsais un garais gads, vai tikai īsais :D)

Fotogalerijas klientu vairums forumā nebalso, vai arī kautrējas to darīt. Tas ir otrs secinājums.

starp otro un trešo
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas