forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / .
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.04.08 18:02
 citēt
ASV drošības iestāžu (arī specdienestu) darbinieki (izmeklētāji utt) bildē pārsvarā ar Pentax. ;) No tā, ka Tev būs Nikons vai Canons, nevis Pentax vai Olympus, neviens Tevi nevērtēs augstāk un Tavas bildes diez vai kļūs labākas! ;)

Ja tā palasa forumu, interesants iespaids rodas- vieni profi un Bondi nolasījušies- visu zin. Laikam jau Holivudas filmām noticējuši...:)))
Publicēts: 08.04.08 18:03
 citēt
Es zinu ka nopietnas sporta lietas ar canoniem fotogrāfē un kas no tā ? :) . Jautājums bija cits.
Publicēts: 08.04.08 18:05
 citēt
sportam noteicošais ir kadru daudzums sekundē, nevis brends. :)
Publicēts: 08.04.08 18:11
 citēt
ASV drošības iestāžu (arī specdienestu) darbinieki (izmeklētāji utt) bildē pārsvarā ar Pentax. ;) No tā, ka Tev būs Nikons vai Canons, nevis Pentax vai Olympus, neviens Tevi nevērtēs augstāk un Tavas bildes diez vai kļūs labākas! ;)

Ja tā palasa forumu, interesants iespaids rodas- vieni profi un Bondi nolasījušies- visu zin. Laikam jau Holivudas filmām noticējuši...:)))

Nav jau tā, ka Holivudas filmās viss tiek melots. Tomēr par to kulturu daudz ko viņi pasaka tā kā ir, pat pie tā nepiedomājot. Sabveis un Starbaks ir Savbeis un Starbaks - kā tos redz holivudas filmās, tā pat arī braukājot apkārt pa ASV no štata uz štatu. :) Cita lieta ir par lietām, ko holivudā uztaisa par citām valstīm, piemēram, krieviju - tur jau jeb kura nopietnākā drāma vai grāvējs kļūst par komēdiju. :twisted:

Bet nu jā, es nepretendēju uz to, ka manis teiktais (par Pentax) ir 100% patiess. Atmiņā ir, ka esmu ko tādu lasījis, bet kur tieši un kādā sakarā - vairs neatceros. Kā jau teicu, filmā redzētais radīja emocijas, bet tas nav atskaites punkts patiesības meklējumiem. :)
Publicēts: 08.04.08 21:45
 citēt
phe, ta nu gan brāļi amatieri, aparātam uz pikseļiem skatās :)

p.s. Sigmai laikam bija 3Mpix kaut kāds verķis.... pārspēj tos tavus 12 un cik tur, ka smieties....
Publicēts: 08.04.08 22:54
 citēt

tas tak bija, joks, protams ka nekļūs, tehnika ir tikai instruments un es to ļoti labi saprotu, bet ja ir iespēja nopirkt labāku instrumentu es to izmantošu.
.... vienkārši es uzskatu, ka kanons ir popsa (sorry, es varbūt arī kļūdos, neesmu pētījusi), nikons man liekas simpātiskāks tieši intuitīvi.

Spirit, aizej uz nopietniem sporta mačiem un paskaties ar ko īstie profi (nevis vietējie gudrinieki) bildē- nu pārsvarā ar to pašu "popsu" Canoniem...;)))
Publicēts: 08.04.08 23:01
 citēt

tas tak bija, joks, protams ka nekļūs, tehnika ir tikai instruments un es to ļoti labi saprotu, bet ja ir iespēja nopirkt labāku instrumentu es to izmantošu. man maza roka un arī pentax pat ļoti ērti turās :)
bet parādījās vajadzība pēc labākiem stikliem, lielākas izvēles un labākas kvalitātes, pielietojot mazākas pūles. vienkārši es uzskatu, ka kanons ir popsa (sorry, es varbūt arī kļūdos, neesmu pētījusi), nikons man liekas simpātiskāks tieši intuitīvi. bet es tiešām nezinu kādu ņemt. bet noteikti kādu arī nepaņemtu būs labi, jo vienas cenas fotoaparāti tā pat +/- būs līdzīgi, pieradīšu utt. bet gribēju pakojnsultēties, ko jūsuprāt vērts ņemt, jo pieredzē un viedokļos tomēr izkristalizējas taisnība.
Iešu uz veikalu un izchamdīšu 5D un D300. paldies :) !!!

p.s. kadru skaits sekundē/min man gan liekas muļķība, jo ciest nevaru, kad 1000 kadri, no kuriem 70% vienādi. Domāju un tikai tad spiežu. tā lūk :P

Nu, ja jau Tu, būdama sieviete (ar attiecīgo intuīciju) intuitīvi jūti, ja jāpērk Nikons, tad dari tā! :) Un, ja budžets Tev ir paredzēts ap 1000 latiem, tad droši vien ņem D300! Ja man tagad būtu 1000 latu budžets paredzēts jaunai kamerai, es pats ļoti labprāt nopirktu D300.
Publicēts: 08.04.08 23:07
 citēt
Un kādu stobru tam 300. tajam kabinātu virsū?
Publicēts: 08.04.08 23:09
 citēt
bet es sportu nebildēšu. ir tak atšķirība reportāžas/sporta fochuks vai fotoaparāts mierīgākam dzīvesveidam, vai ne?
Re tai manis pieminētajā rakstā fotogrāfs teātrī bildē ar Nikon D80 un labi bildē... arī ar pentax k10 var labi bildēt, bet ilgi fokusējas, gan pietiekami precīzi, bet ilgi. un tumsā slikti uzvedas, bet te jau stikls pie vainas. gribu vienkārši attīstīties, iespēju ziņā, iet mazliet tālāk. varbūt canons. papētīšu stuklus, to es darīšu, bet man nepatīk kanona lielie, baltie objektīvi... (sieviešu skatījums - gribu skaistu, rozā mašīnu)! un man šķiet, ka kanons baigi nejēgā paceļ cenas, ne?

Man paziņa teātrī fočē un divus gadus lamājās par Pentax kaprīziem. Nomainīja nesen pret 40D un baigā sajūsmātagad :).
Publicēts: 08.04.08 23:17
 citēt
bet es sportu nebildēšu. ir tak atšķirība reportāžas/sporta fochuks vai fotoaparāts mierīgākam dzīvesveidam, vai ne?
Re tai manis pieminētajā rakstā fotogrāfs teātrī bildē ar Nikon D80 un labi bildē... arī ar pentax k10 var labi bildēt, bet ilgi fokusējas, gan pietiekami precīzi, bet ilgi. un tumsā slikti uzvedas, bet te jau stikls pie vainas. gribu vienkārši attīstīties, iespēju ziņā, iet mazliet tālāk. varbūt canons. papētīšu stuklus, to es darīšu, bet man nepatīk kanona lielie, baltie objektīvi... (sieviešu skatījums - gribu skaistu, rozā mašīnu)! un man šķiet, ka kanons baigi nejēgā paceļ cenas, ne?

Spirit, visi šie reliģiskie kari ir vnk smieklīgi. Fotoaparāts ir tikai instruments un katram jāmeklē tāds, ar kuru vislabāk paveikt vajadzīgo uzdevumu.
Un no reālo profu pieredzes redzam, ka visbiežāk izmanto Canon un Nikon. Laikam jau ir par ko.
Publicēts: 08.04.08 23:25
 citēt
Un kādu stobru tam 300. tajam kabinātu virsū?

Tokina 50-135/2.8 :D

18-200VR...:)
Publicēts: 08.04.08 23:50
 citēt
Publicēts: 09.04.08 12:43
 citēt
p.s. ne pa tēmu, kāds ir mēģinājis SMC Pentax DA 50-135мм f/2. 8 ED ?
man nepatīk sigmas stikli uz pentax :(

pats mēģinājis neesmu bet atsauksmes esmu dzirdejis diezgan labas
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas