forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / .
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.04.08 15:15
 citēt
mana uztveree pilniigi apgustams pashmaciibas celjaa :D
Publicēts: 08.04.08 15:26
 citēt
Pilniibaa piekriitu, jo fotograafam tik cik vaig, to var pats iemaaciities..
Publicēts: 08.04.08 15:32
 citēt
Mhm, ja vien visi fotogrāfi-vīrieši piekristu paši ar to nodarboties :lol:
Publicēts: 08.04.08 15:35
 citēt
mana uztveree pilniigi apgustams pashmaciibas celjaa :D

Nu, vismaz ar kečupu tas nav grūti izdarāms...:)))
Publicēts: 08.04.08 15:42
 citēt

Es jau sen par šo lietu esmu iedomājies. Neredzu kas vīriešiem varētu būt pret to. Ja tik slēpti kompleksi :) .
Publicēts: 08.04.08 17:57
 citēt

ne tikai vīrieši, arī sievietes nedrīkst to darīt...nevis svešs ģīmis jāmālē, bet jāmēgina mūzu noķert.
Publicēts: 08.04.08 17:59
 citēt
Tā kā fotogrāfs, vismaz Latvijā, ir arī stilists un idejas ģenerators, man radās doma apgūt vizāžas jeb make-up kursus. Varbūt kāds jau ir izgājis līdzīgu pieredzi un var kaut ko ieteikt.
Tā pat labprāt uzzinātu kādas vizāžistes numuru un to cik tas maksā, kamēr pati neesmu apguvusi šo jauko mākslu :)

Agnese Ivanova (Agnešels) ieej draugos un paprasi viņai. Meitenes mācās pašlaik un uz bloga 2 gadi jubileju bija.
Publicēts: 08.04.08 19:08
 citēt
... vīriešiem - fotogrāfiem priekš šīs nodarbes ir sievas, mīļotās un mīļākās ! :D :D :D
Publicēts: 08.04.08 19:17
 citēt
... vīriešiem - fotogrāfiem priekš šīs nodarbes ir sievas, mīļotās un mīļākās ! :D :D :D

skat, kāds fantazjors :D :D
Publicēts: 08.04.08 19:54
 citēt
Es jau kādus pāris gadus krāsoju pats un joprojām vēl mācos. Tas NAV vienkārši. Ne tāpēc, ka principi sarežģīti, bet gan tāpēc, ka katram ražotājam viens un tas pats produkts uzvedas pilnīgi atšķirīgi. Plus tas ir darbietilpīgi, tāpēc parasti klientus krāso vizāžiste.
Publicēts: 09.04.08 01:01
 citēt

:D Labi pateici :)
Publicēts: 10.04.08 16:09
 citēt

Es labprāt pievērstos bodīārtam :oops:
Publicēts: 10.04.08 17:43
 citēt
Ot pankūka , tipisks amatieru piegājiens VISJU PAŠAM un tad vēl pat bildē un pats tirgo un pats gūsta modeļus uj PATS KAUC ka nav darba:):):) Jo visju māk NU TA PA BISKLAM net neko ta labi:):) Zinu tikai VIENU Riktīgu Krutu FOTOGRĀFI kas pēc būtība ir Grimētāja STILISTE Ilona Pulkstene, blogā viņa saucas "lavlada" www.photodom.com... Kruta gan stilā un grimā gan Foto. Vēl ir meitēns kas kā saprotu mācās vai kautkas tā viņai ar smukas bildes bet nu MĀCĀS cilvēks www.photodom.com...

Citus KRUTUS kas paši gan Grimē gan bildē NEZINU , ir dažas grimētājas kas pašas bildē BET NE TAI KRUTĀKAJĀ LĪMENĪ. Protams ka māku "Lauku duru" iepriekš nomērcējot un noskalojot "Lauku prikidu" uzkrāsot APMĒRAM CILVĒCĪGI taču ES LABĀK IZVĒLOS pārbaudītas specenes PIE VAJADZĪBAS :)
Publicēts: 11.04.08 09:04
 citēt
Nakamreiz paprasi man- es tev par 5-cām bučiņām parādīšu kas pamatā un kur ir jāuzklāj foto grimā, pārējais tikai pieredzes un treniņa jautājums.

Un nepievērs uzmanību tā valteruka (zaulona) komentāriem. No tādiem mēsliem nevienam nekad nekāda labuma nebūs.
Publicēts: 11.04.08 09:08
 citēt
Nakamreiz paprasi man- es tev par 5-cām bučiņām parādīšu kas pamatā un kur ir jāuzklāj foto grimā, pārējais tikai pieredzes un treniņa jautājums.

Un nepievērs uzmanību tā valteruka (zaulona) komentāriem. No tādiem mēsliem nevienam nekad nekāda labuma nebūs.

Vai nav bik pa skarbu un lecīgu teikts?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):