Tā kā fotogrāfs, vismaz Latvijā, ir arī stilists un idejas ģenerators, man radās doma apgūt vizāžas jeb make-up kursus. Varbūt kāds jau ir izgājis līdzīgu pieredzi un var kaut ko ieteikt. Tā pat labprāt uzzinātu kādas vizāžistes numuru un to cik tas maksā, kamēr pati neesmu apguvusi šo jauko mākslu
Agnese Ivanova (Agnešels) ieej draugos un paprasi viņai. Meitenes mācās pašlaik un uz bloga 2 gadi jubileju bija.
Es jau kādus pāris gadus krāsoju pats un joprojām vēl mācos. Tas NAV vienkārši. Ne tāpēc, ka principi sarežģīti, bet gan tāpēc, ka katram ražotājam viens un tas pats produkts uzvedas pilnīgi atšķirīgi. Plus tas ir darbietilpīgi, tāpēc parasti klientus krāso vizāžiste.
Ot pankūka , tipisks amatieru piegājiens VISJU PAŠAM un tad vēl pat bildē un pats tirgo un pats gūsta modeļus uj PATS KAUC ka nav darba Jo visju māk NU TA PA BISKLAM net neko ta labi Zinu tikai VIENU Riktīgu Krutu FOTOGRĀFI kas pēc būtība ir Grimētāja STILISTE Ilona Pulkstene, blogā viņa saucas "lavlada" www.photodom.com... Kruta gan stilā un grimā gan Foto. Vēl ir meitēns kas kā saprotu mācās vai kautkas tā viņai ar smukas bildes bet nu MĀCĀS cilvēks www.photodom.com...
Citus KRUTUS kas paši gan Grimē gan bildē NEZINU , ir dažas grimētājas kas pašas bildē BET NE TAI KRUTĀKAJĀ LĪMENĪ. Protams ka māku "Lauku duru" iepriekš nomērcējot un noskalojot "Lauku prikidu" uzkrāsot APMĒRAM CILVĒCĪGI taču ES LABĀK IZVĒLOS pārbaudītas specenes PIE VAJADZĪBAS