Pārdod man labi pazīstams cilvēks, kurš nav blogā. Varat rakstīt man, vai zvanīt 29473629, vai arī konkrētiem interesentiem varu iedot pārdevēja tel. runāšanai pa tiešo.
Dureix, ok, par cenu domāsim, jebkurā gadījumā, konkrētam pircējam ir visas iespējas runāt!
Vot sito man laikam nesparst... vai mes Egipte dzivojam? kapec vajadzigi visi sitie par cenu var runat... kapec nevar ielikt konkretu ciparu - vot sitik un negribi nevajag? par cenu var runat - cik? 10-15-20-30% pilnigi uzprasas uz smapu...
Labi, lai būtu - izvērtējot objektīvo realitāti, cena ir 350 Ls
p.s. Vish, par visu var kaulēties!
Es jau nesaku ka nevar un tapat kaulesies un es ari vienmer kaulejos, tik, ja cilveks ieliek sludinajumu (ne tu tiesi, bet globali) un raxta cena runajama... tad ir jaraksta par cik runajama... es saku runat no 20% tu runa par 5% un tad beigas esam lieki runajusi un neko neesam sarunajusi...
Labi, lai būtu - izvērtējot objektīvo realitāti, cena ir 350 Ls
p.s. Vish, par visu var kaulēties!
Es jau nesaku ka nevar un tapat kaulesies un es ari vienmer kaulejos, tik, ja cilveks ieliek sludinajumu (ne tu tiesi, bet globali) un raxta cena runajama... tad ir jaraksta par cik runajama... es saku runat no 20% tu runa par 5% un tad beigas esam lieki runajusi un neko neesam sarunajusi...
Tas, ka par kaut ko tiek runāts, nenozīmē, ka vienošanās garantēta, tāpēc jau tiek vēl runāts. Ja uzreiz zinātu, ka 5%, tad uzreiz arī uzrakstītu par tiem 5% mazāku cenu - ko tur vēl runāt?! Vai tad ne tā?
Es saprotu, ka tas kaitina, bet nu redzi, kā runāšana sākas, tā 12,5% nost! Ar runāšanu saprot to, ka cilvēks spēj izteikt pamatotus argumentus, piemēram, norādot uz jauna aparāta cenu. Vai izrāda vispār interesi par priekšmetu un vēlmi iegādāties, apspriežot cenu. Sludinājuma ielikšanas brīdī jau nevar pateikt, cik būs interesentu. Ja cena augsta, saruna var beigties ar cenas samazināšanu vai atteikšanos no pārdošanas, ja cena zema, saruna var beigties ar preces nonākšanu pie nākamā, kurš seko rindas kārtībā, utt., utjpr. Bet tas viss ir ar tiem, kuriem ir skaidra vēlme un naudiņa, jo tas arī kaitina - tērēt stundām laika, bet beigās izrādās, ka otrai pusei ir tikai ziņkāre un naudas nemaz nav.
...ka otrai pusei ir tikai ziņkāre un naudas nemaz nav.
tiesi sii iemesla del butu noradit cenu par kuru esi gatavs skirties no sev tik tuvas lietas un piezimi zemak neee! Un tas atkratitu dazus tadus eksemlarus... lai ka visiem tapat nebus labi... :wink:
Ja uzreiz zinātu, ka 5%, tad uzreiz arī uzrakstītu par tiem 5% mazāku cenu - ko tur vēl runāt?! Vai tad ne tā?
Es tevi nesapratu... ka tu vari nezinat pa cik tu tirgo, pa cik esi gatavs atdot? Tirgojot ir 2 pozicijas vai nu tu pardod vai nepardod un nav nekadi jautajumi... te runa par terminu - cena runajam! tas ir lieki... jo ja raxti ka cena runajama tas jau nozime ka nepardod pa xxx Ls un tad uzreiz rodas jautajums pa cik un visadi tirlini zvana un prasa un dala no tiem pat nevelas neko...