Mūsu fotgrāfs savu vardu publiucēt forumos man nav devis atļauj, bet es domāju ka viņš neļaunosies. sauc viņu Agris Krauze, nedomāju ka fotogrāfu un fotomākslinieku aprindās viņš ir plaši pazistams jo cik zinu viņš tur neapgrozās, ka ari izstādes ar saviem darbiem nerīko. Kas attiecas uz smagu somu staipīšanu ta es neesmu pamanījusi ka tādas lielas nastas viņi staipītu, parasti paņem tikai to kas vajadzīgs.
Ja gribi strādāt par asistentu, tad ir jāiet pie fotogrāfiem un jālūdzas. Latvijā naudu asistentam reti kad maksā un ja maksā, tad baigi maz. Negaidi, ka ar tevim fotogrāfs nodarbosies, tevi apmācot. Nekā. Skaties pati un mācies. Paveiksies, ja fotogrāfs atbildēs uz taviem jautājumiem (jo cik esmu novērojis, viņi ir ļoti atturīgi no padomu došanas un skopi ar dalīšanos ar pieredzes ). Piedalīties radošajajā procesā prof.fotogrāfs arī īpaši neļaus. Darbs nav nekāda haļava, nāksies nesāt gaismas turp-šurp, ielādēt filmiņas, turēt atstarotāju un tml. Sievieti, visticamāk, neņems dēļ tā, ka smagumi jānesā. Piedod, tā nav diskriminācija. Kad jānesā divas lielās somas ar gaismām, statīviem un citām mantām nekāds baigais prieks nav. Viens no variantiem ir iet par mācekli pie prof.fotogrāfa. Ja interesē vairāk modes industrijas fotogrāfija, tad labākais ir iet par mācekli pie Kleina.
jā, daži meitenes neņem, jo nevar tak skuķim uzkraut smago somu es esmu "pachtaljons" studijas gados. vienmēr nokrauta ar somām kā mazs ezītis... īsāk sakot, ja tie nav lielie prožektori, tad no smaguma nebaidos, jānoliek tiesības un tad jāpiedāvā šoferes pakalpojumi...