Diena apmaakusies, notikumi risinaajaas aatri, kur apstaaties iisti nav kur... Domaaju, attaisnojami Bet kaadam pat video kamera bijusi liidzi, taada nu ir musdienu tehnologjiskaa sabiedriiba
Diena apmaakusies, notikumi risinaajaas aatri, kur apstaaties iisti nav kur... Domaaju, attaisnojami Bet kaadam pat video kamera bijusi liidzi, taada nu ir musdienu tehnologjiskaa sabiedriiba
iespējams, ka telefons
Nu tas jau tas pats, kas fotoaparaats, tikai rezhiims nepareizi izveeleets
Viena no mūžseniem strīdiem, kā dēļ pupplikņu uzbaļķa, zembaļķa, aizbaļķa fotografētāji dažbrīd pat sakaujas - NIKON vs CANON - saknes meklējamas XVII gs. (1654. g.), Krievijas caristē. Kad patriarhs Nikons ar cara Alekseja I Romanova atbalstu īstenoja pareizticīgās Baznīcas reformu, tā sašķēla ticīgos divās daļās: Nikona piekritējos (t.s. nikonistos - Никонисты, un vecticībniekos, jeb vecā Kanona piekritējos (t.s. kanonistos - Канонисты. Vēl vēsturniekiem tikai atliek noskaidrot, kopš kura laika ikonogrāfiju izspieda fotografēšana
briedi, par spīti skaistumam, mums to nevajag, tici man.
es saprotu, tā ir diezgan liela katastrofa, bet tomēr.. tādos dziļos laukos, kur tas īpašu skādi nenodarītu.. uz kādu dienu, tad varētu silta saulīte visu nokausēt )
="omeprazols"briedi, par spīti skaistumam, mums to nevajag, tici man.
es saprotu, tā ir diezgan liela katastrofa, bet tomēr.. tādos dziļos laukos, kur tas īpašu skādi nenodarītu.. uz kādu dienu, tad varētu silta saulīte visu nokausēt )
Tev, Briedi, nenaaktu par sliktu kaadreiz arii uz tiem piejuuras laukiem aizbraukt photo2.poga.lv...
mosh vispar jutubi izbanot? kaut gan nee, pashu uznemtais video ir ok kaut ari hostets jutubee. mani gan 1000000000000x vairak piedur FOTOGRAFIJAS prikoli nevis video kam jatere 10min lai saprastu ka suuds