Nikon d300 Jauns, ir iepakojums, pāris dienas biki patestēju (146 šāvieni). Cena 900 LS. Ja pircējs būs iesācējs, iedošu komplektā arī manual focus 50mm 1.8 objektīvu un 16MB CF karti, lai uzreiz varētu bildēt. Būs labs iesācēja komplekts.
Kāpēc pārdodu? Man dators par lēnu RAWu apstrādei un cietais disks par mazu.
matrixlv:Nikon d300 Jauns, ir iepakojums, pāris dienas biki patestēju (146 šāvieni). Cena 900 LS. Ja pircējs būs iesācējs, iedošu komplektā arī manual focus 50mm 1.8 objektīvu un 16MB CF karti, lai uzreiz varētu bildēt. Būs labs iesācēja komplekts.
Kāpēc pārdodu? Man dators par lēnu RAWu apstrādei un cietais disks par mazu.
Kāds 80+ onka iziet ikgadējo ārsta apskati. - Kā jūtamies? - Labi. Drīz atkal kļūšu par tēvu. - Cik tad jūsu sievai gadi?! - (ar manāmu lepnumu balsī) Nesen 25 palika! Ko teiksiet? - Es reiz zināju vienu vīru, kurš ļoti bija iecienījis medīt dažādās pasaules malās. Reiz viņš medīja kaut kur Sibīrijā. Izgāja no rīta medīt, bet bises vietā nejauši paņēma lietussargu līdzi. Nu vīrs jau gados, ziniet. Gadās. Iet pa mežu, skatās- lācis. Paceļ lietussargu, nozpiež pogu... un ko jūs domājiet? - Lācis viņu saplosīja? - Nē, lācis nogāzās beigts. - Nevar būt! Tad jau kāds cits būs izšāvis... - Par to jau arī ir viss stāsts...
Shadow:Kāds 80+ onka iziet ikgadējo ārsta apskati. - Kā jūtamies? - Labi. Drīz atkal kļūšu par tēvu. - Cik tad jūsu sievai gadi?! - (ar manāmu lepnumu balsī) Nesen 25 palika! Ko teiksiet? - Es reiz zināju vienu vīru, kurš ļoti bija iecienījis medīt dažādās pasaules malās. Reiz viņš medīja kaut kur Sibīrijā. Izgāja no rīta medīt, bet bises vietā nejauši paņēma lietussargu līdzi. Nu vīrs jau gados, ziniet. Gadās. Iet pa mežu, skatās- lācis. Paceļ lietussargu, nozpiež pogu... un ko jūs domājiet? - Lācis viņu saplosīja? - Nē, lācis nogāzās beigts. - Nevar būt! Tad jau kāds cits būs izšāvis... - Par to jau arī ir viss stāsts...
Negribējās taisīt jaunu topiku un man liekas pietiekami interesanti... (ps. protams, tur viss ir dramatizēts, lai pārtikušas valsts iedzīvotājs lasītu un šausminātos par lietām, kas tur ir pilnīgi normālas)
edit: rūpīgāk pārlasīju aprakstu - manipulēšana ne pa jokam, patiesībā jau pasākums ne ar ko daudz neatšķiras no LV, tikai mērogi lielāki. žurnālists ietiepīgi uztiepj iespaidu kā par baigo nelaimi. Var jau saprast, audzis aprobežotā "attīstītā" sabiedrībā.
Dakter, es pa nakti nomokos. Pa dienu nav spēka, lai strādātu. -Ko tad darat pa nakti? Pa nakti miegā es vagonus stumju no Rīgas uz Cēsīm, tad atpakaļ. No rīta pamostos, riktīgi noguris. -Ok. Varu palīdzēt. Nākam nakt stum līdz Cēsīm, bet es stumšu atpakaļ.
Dakter. Es ilgāk par 8h nevaru pagulēt! -Bet tas tak normāli. Bet es gribu gulēt vismaz 16h. -Kapēc? Redziet dakter. Man pa nakti ir iespēja izmīlēt 40 sievietes, bet es spēju tikai 20 izmīlēt. Dakter, varbūt palīdzēsiet man, un izmīlēsiet atlikušās 20 sievietes? -20 nevaru, bet kādas 10 gan paņemtu. Dakter, bet kāpēc ne visas 20? -Otru pusnakti vagoni no Cēsīm jāstumj!
Virsraksts: Garie Zābaki Cena: 5 LVL Teksts: Pārdodu labus zābakus. visi trīs zābaki kopā 15 - Ls, dāvināšu līdzi krēmus un stikla trauku komplektu.
...........
Veids: Portatīvie datori Tips: Samsung Teksts: MANI SAUC IĻJA VELOS PORTATĪVO DATORU LAI MAN BŪTU JAU DZĪVOJU NESCIK GADUS BEZ PORTATIVĀ DATORA ES VELOS LAI MAN BŪTU MAN NEKAD NAV BIJIS
.............
Cena: 5 LVL Teksts: Mazlietotas 42 izmērs, ļoti ērtas, bāli dzeltenas ar dažiem defektiem vīriešu VILNAS ZEĶES
vispar esmu pret jutubes linku publiceshanas bet nu ... ja kadam patik studentu izdoma, tad shis ir labakais ko esmu reddzejis flashmobs, es pat teiktu