meitene no dr.lvčau. :] man viens jautājiens saistībā ar fotogrāfēšanu. no tiem vecajiem večiem nekā nesaprotu. tjipa man ir canon 400D un es gribu zināt, kā Lai uztaisa normāLas bLdes kustībā. dažreiz sanāk, dažrez atkaL nē,, x.x tagad jūLijā jāiet fočēt kāzas - pirmais atbiLdīgais darbs, un baiLe, ka dancing mūvos viss būs izpLūdis
MaxiWars: Revenge of the Centis MaxiWars V: Centis Strikes Back
Centis barbars: Salmonelozes zobens!
Salātu pavēlnieks : Salātu brālība Salātu pavēlnieks : 2 kameras Salātu pavēlnieks : Return of the gastroenterīts
Centis Ubele un akmens salātā. Centis Ubele un noslēpumu virtuve. Centis Ubele un saldētavas gūsteknis. Centis Ubele un uguns vēderā. Centis Ubele un mazgātāju ordenis. Centis Ubele un jauktsastāvu salāts. Centis Ubele un nāves biezenis.
Centinators II: Skalošanas diena Centinators III: Mazgātāju sacelšanās
Washers of the Maxima X: The Curse of the Salmonellosis Washers of the Maxima XX: Dead Man's Meal Washers of the Maxima XXX: At Lifes's End
Maximatrix
Centis Ubele: efektologs 007 Centis Ubele: Kameras Acs Centis Ubele: Salātus Nekad Neizmet Centis Ubele: Ar salātiem ir par maz Centis Ubele: Mazgā citā dienā
Wizulis:MaxiWars: Revenge of the Centis MaxiWars V: Centis Strikes Back
Centis barbars: Salmonelozes zobens!
Salātu pavēlnieks : Salātu brālība Salātu pavēlnieks : 2 kameras Salātu pavēlnieks : Return of the gastroenterīts
Centis Ubele un akmens salātā. Centis Ubele un noslēpumu virtuve. Centis Ubele un saldētavas gūsteknis. Centis Ubele un uguns vēderā. Centis Ubele un mazgātāju ordenis. Centis Ubele un jauktsastāvu salāts. Centis Ubele un nāves biezenis.
Centinators II: Skalošanas diena Centinators III: Mazgātāju sacelšanās
Washers of the Maxima X: The Curse of the Salmonellosis Washers of the Maxima XX: Dead Man's Meal Washers of the Maxima XXX: At Lifes's End
Maximatrix
Centis Ubele: efektologs 007 Centis Ubele: Kameras Acs Centis Ubele: Salātus Nekad Neizmet Centis Ubele: Ar salātiem ir par maz Centis Ubele: Mazgā citā dienā
Latvians have been applauded for their skill in cooking. The famous book of Jānis Rītiņš, "1001 ways to cook a Lithuanian" can be found in every household.
It is believed that Latvians have two tanks only to show their youth how pathetic are enemies.
When pīrāgs or belašs.hšhss .. hits living body, it crawls under skin and eventually reaches brain, therefore taking over.