Vkardienas dienas citāts, kuru noķēru uz Merķeļa ielas.
Iet pa ielu džeks ar meiteni, abi saķērušies un runā. Meitene: Stasik, pomožiš mņe fotoaparat vibraķ? Džeks: Nuuu, kaņešna, kakoi ti hočeš? Meitene: Nū, ja smatrela na odnogo, tam sem etih pikseļof Džeks: Da ti čo? Sem megapikseļov - eta bļed hujova. Nada iskaķ gdģe desit, a vo tak kurčee, vsjo budet vidno. Meitene: A kak eta vsjo buģet vidno? Džeks: Nu karoče, vsje maļinkiji detaļķi, kogda ti zumoješ, i krutiji makro fotki možeš sģelaķ, pomņi - semj iļi vosemj pikseļov - eta gavno.
Tālāk pazaudēju šos pie luksafora, nedzirdēju vairs sarunu
ASV lidsabiedrības "United Airlines" amatpersonām nācās nosēdināt kādu no Denveras pacēlušos lidmašīnu, jo tajā tika pamanīta draudīga ērce, vēsta amerikāņu laikraksts "New York Post".
Lidmašīnas pasažieru vidū izcēlās panika, kad viens no viņiem pamanīja bīstamo kukaini, kas var pārnēsāt Laima slimību.
Lidaparātam nācās aizkavēties uz zemes sešas stundas, kamēr tas tika pārmeklēts.
Galu galā personāls atrada ne tikai vainīgo kukaini, bet arī trīs citas ērces, kas nelegāli bija iekļuvušas lidmašīnā.
When NASA first started sending up astronauts, they quickly discovered that ball-point pens would not work in zero gravity.
To combat this problem, NASA scientists spent a decade and $12 billion developing a pen that writes in zero gravity, upside down, underwater, on almost any surface including glass and at temperatures ranging from below freezing to over 300° C.
Es: Hmm, nez vai parejie tavi darbi ari nav zagti?
Vinsh: hmm manam draugam arī tā bij ka sāka raxtīt šitā bet ja vajag varu atsūtīt visu darbu oriģinālus tākā nerunājam to ko nezinam
Es: Tad jau tavs vards ir Marcin Stawiarz? Un kapec tad izdzesi ''savu'' bildi?
Vinsh: es gribētu lai tu vecīt par tādime vārdiem atbildi! jo ja tu vēl kautkur internetā atradīsi šadu bildi es tiešām atvainošos un izdzēsīšos no šejenes nafig,,jo ja tā var pārmest ,tad jāmāk atbildēt ...
Es: Nosutu linku...
Vinsh: man vnk looti patika taa bilde taapeec liku lai citi redz tapeec ari bij nenosaukts ,,, bet parejas ir manas gan bildes par tam to4 ta ir soree ka spiiteejos
Vinsh: tak beidz nu nopietni es tikai dzhast for fan ieliku viss ir izdzeests un vairs neatkārtosies!
Es: Kads tur fun izlikties par autora sveshai bildei. Zaglis.
Vinsh: nu diezgan gruuti ir paskaidroot kko ja nepaziisti to cilveeku ar kuru runaa es to bildi neliku iekšā ,,man ir māsa kura rakājas ja es aizeju kkur pa manu profilu ! un saliek briizhiem bildes ne maneejaas,,sasodiits ! a man peec tam jataisnojas!