Tuvojas rudens. Fotogrfam tas nozm laiku ar interesantm gaismm un gatavoanos ziemas studijas darbam. Turpinot msu tradcijas reizi ceturksn rkot lielos mcbu plenrus esam sarpjui interesantu programmu RUDENS plenram.
oreiz pievrssimies kompozcijas un portretu fotografanas tmm, k ar gaismas savaldanai dados veidos. Lektori oreiz: H.Zemtis G.Dee S.Klve
Plenrs notiks gleznainaj Siguldas apkrtn no 20. - 21.09.2008, viesu nam Brveri. K parasti 2 dienu paskums, nakoana telts, tomr ir pieejamas 80 gultasvietas, ja teltij nejties pietiekoi izturgs
K parasti konkurss ar balvm no [url=www.laptop.lv,]www.laptop.lv,[/url] diskusijas, pirts, vakarias, sarunas, modeles, utt.
Bet ko nu par skumiem, vairk vari izlast eit: www.portals-ar-ipasam-vajadziba.lv/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4139
Ja neesi pazstams ar msu tradicionlajiem plenriem - nebaidies jautt forum, atbildsim uz visiem jautjumiem.
Nepalaid garm, piesakies, atbrauc, piedalies!
Ak j, vl divi jaunumi: Esam palielinjui Rados darbncas "pieemanas" laikus, tagad 2 reizes mnes. Ieskaties: www.portals-ar-ipasam-vajadziba.lv/index.php?name=Forums&file=viewforum&f=29
Un otra svarg lieta: no 15.08.2008 ikviens var iestties Fotoklub shutter.lv, piedalties biedru sapulcs, atbalstt klubu finansili, morli, piedalties ar savm idejm, saemt atlaides kluba paskumiem. Vairk eit: www.portals-ar-ipasam-vajadziba.lv/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4165
Tavs portals-ar-ipasam-vajadziba
**************************************************************** Tu saem o e-pastu, jo esi reistrjies vortl shutter.lv ar lietotja vrdu ****
virtuālais Veidenbaums rullē, tik tās viņa rupjības. Ja viņš izdomātu labu alternatīvu... savādāk, kkā tāds iekšējs "fuj" pēc katra izlasītā mātesvalodasvārda
Iet Jānītis gar Gaujas krastu un skatās, ka kāds jaunietis ar plaukstu smeļ ūdeni no Gaujas un dzer... Jānītis: Ko Jūs darāt, tas ūdens taču ir netīrs! Jaunietis: "Što ti skazal?" Jānītis: Es saku - ar abām rokām smel, ar abām rokām!
Imant, mums piedzimusi meitiņa! Liels tev paldies. Visu labu! Juris. # Tēti, piezvani uz mājām. Es nevaru atrast kāmja skaidas. # Esmu kapos pie vecmāmiņas, šodien viņas miršanas piektā gadadiena. Drīz būšu mājās. Atvedīšu daudz kā garšīga. Skūpstu, mamma. # Uldi, paldies tev un tētim, ka bijāt kapos pie vecmāmiņas. Skūpstu,vecmāmiņa. # Andrej, mēs nopirkām smalku uzpurni, atbrauc. # Nopērc tualetes papīru un kaut ko dzeramu. # Dārgais, uz vasarnīcu es neaizbraucu, tāpēc, ka nevarēju sagriezt stūri. # Pēteri, vai tu esi dzīvs? Mani māc nemierpilnas bažas. # Oskar, tā ir mamma. Man tev ir liels lūgums - atņem Jānim gāzmasku, viņš var iet tajā peldēties un noslīkt. To man pateica Jāzeps. Piezvani man un izmet to pa ceļam. # Tu, ko, atkal esi novilcis bikses un nedzirdi tālruņa zvanu? # Es pat apsēsties nevaru. Paldies par jaukajiem svētkiem. Sandra. # Induli, gaidu tevi pie aizmugures izejas. # Nāciet ar kājām. Brauksim ar mani. # Kases aparāts ir salauzts. Čeks pīkst un nelien. Laura. # Mīļais, steidzami izņem Anitiņu no bērnudārza. Brauc mājās, vārīsim auksto gaļu! # Mīļā, es eju ārā, mani neskūpsti, būšu ar sievu. # Inga, paņem no vecmāmiņas sarkanās somas BENZĪNZĀĢA ATSLĒGAS… # Nopērc TUALETES PAPĪRU un brauc ĀTRI mājās! # Atved desu, olas, tualetes papīru, šampūnu un kaut ko desertam. # Normund, uzsit man kaut ko. Dace. # Dārgais, pa ceļam uz mājām nopērc vienu cīsiņu, mums šodien ciemiņi. Dārgā. # Ar lamām tevi lūdzu, brauc ātrāk!
šī bilde var padarīt cilvēkus trakus stundām ilgi. Izlasiet minēto informāciju.
Ja Jūs redzat, ka sieviete griežas pulksteņrādītāja virzienā, Jūs izmantojat labo smadzeņu puslodi. Ja Jūs redzat, ka sieviete griežas pretēji pulksteņrādītāja virzienam, Jūs izmantojat kreiso smadzeņu puslodi. Daži cilvēki var redzēt abus virzienus, bet lielākā daļa tomēr redz tikai vienu virzienu.
Paskatieties, vai varat kontrolēt redzēt abus virzienus trenējot abas puslodes. ABI VIRZIENI IR REDZAMI
Var mēģināt novērst skatienu uz mirkli un iespējams tad tiks mainīts virziens.
ir atklāts, ka sieviete maina griešanās virzienu biežāk, ja skatītājs ir atpūties un jūtas labi.