pārslēgšanās ir atkarīga no tā, kā darbinam acu zīlītes (līdzīgi kā fragmu, ciet vai vaļā), tikai un vienīgi prātā notiek idejas par to, vai kāja tuvojas mums vai attālinās, jo patiesībā tā ir vienā plaknē. attiecīgi arī jāskatās - ar domu, ka attālinās. vai - ar domu, ka tuvojas. tā arī var bez problēmām likt griezties vienā vai otrā virzienā. man sanāk bez problēmām.
nu labi, labi, ja noskrollē tā, ka tikai kājas (pēdas) redz, mainās pavisam viegli, pēc tam lēnām skrollējot uz augšu, var noturēt.
Cik ātri atradīsi vīrieti?
Doctors have concluded that, if you find the man in 3 seconds, then the Right half of your brain is better developed than most people.
If you find the man between 3 seconds and one minute, then your right Half of the brain is developed normally.
If you find the man between one minute and 3 minutes, then the right Half of your brain is functioning slowly and you need to Eat more protein. If you have not found the man after 3 minutes, the right half of your Brain is a mess, and the only advice is to look for more of these types of exercises to make that part of the brain stronger. The man is really there. Keep looking!
Par to dāmu: interesanti ir tas, ka kājas ēna veidojas priekšpusē tikai pa pulksteni griezhoties. Un izmainot griešanās virzienu (galvā), kāja vienmēr nogriežas pa priekšpusi
Bija gadījums, kad vienam skeitbiedram (pirms daudziem gadiem tas bija, tagad konkrētais vīrs ir tautā plaši pazīstams, tāpēc vārdu neminēšu) uz ielas piesējās mormoņi un prasīja, vai šis pazīst Kristu, uz ko viņš atbildēja: "Jā, "ai karambā" viena tāda strādā".
Nu es nez -man tā sieviete griežas tikai vienā virzienā - pulksteņvirzienā Izskatījos tā un šitā, lūrot uz kāju pirktiem, lūrot ar pauzēm.. nu negriežas uz citu pusi man
alvils:Bija gadījums, kad vienam skeitbiedram (pirms daudziem gadiem tas bija, tagad konkrētais vīrs ir tautā plaši pazīstams, tāpēc vārdu neminēšu) uz ielas piesējās mormoņi un prasīja, vai šis pazīst Kristu, uz ko viņš atbildēja: "Jā, "ai karambā" viena tāda strādā".
par to kas te ir siiks,,un nieciigs mees atri varam noskaidrot to,,, saskrieties kautvai shodien pat un vis taptu pilniigi atrisinaats... jo tu man besiii ... man besii tadi nepoziitiivie cilveeki kaa tu,,, nu un kas ka teu te ahuuna vieta blogaa,, un? tu doma ka visu vari? shat ja fak ap miisli,,,
ir darbadienas dienas vidus, a onlaina 60 cilveki..psc... latvija laikam neviens nestrada.. vasara varetu vel norakstit uz skolniekiem un studentiem ;p... bet nu.. back to work tauta ;D
Wizulis:ir darbadienas dienas vidus, a onlaina 60 cilveki..psc... latvija laikam neviens nestrada.. vasara varetu vel norakstit uz skolniekiem un studentiem ;p... bet nu.. back to work tauta ;D
Runā, ka Šveicē bankas strādā no 10 līdz 14 ... think about it!