- Name? - Abdul Al-Rhazib - Sex? - Three to five times a week. - No, no.... I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn't that hostile? - Horse style, doggystyle, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast.....!
Dureix:Šad tad man Operai uznāk gļuks, ka galerijās nerāda nevienu bildi, tad es vienkārši izdzēšu visus fotoblog cepumiņus un viss atkal ir bumbās. Šodien arī bija tas gļuks uznācis, kā jau parasti gāju dzēst, sameklēju visus attiecīgos un:
a te hujaks pa durviim kautkas nenormaali saak bombiit, nu, domaaju, tvaju makj
Taisu valjaa, a tur man - saldumus vai izjokosim
Hujase, es ta pljavniekos 2 gadus nodziivoju un visus razvodus zinu, karoche, pishu tuvaakajam kjirbim pa taafeli, tas aizripo, pagriezhos - na blja vampiiram uzsmelju pa pauri, hajaa, traapiit ta viegli, jo visi augumaa taa liidz kulej.
Karoche banda saak raut koferi, es protams pakalj, veel paspeeju pa dirsu uzraut mikipelej un te pretii pa kaapneem nesaas ragana ar slotu, blje manaa augumaa, nu te es njeahujel, bet ar ieskreejienu pishu ar celi pa pieri - ragana gar zemi
Nu karoch visi pazudushi, esmu rajonaa autoritaati nostiprinaajis, eju atpakalj uz dziivokli, tik taa ragana kaut ko burkshkj, ka pirmo reizi apkopeejas karjeraa vinjai kaads ar kaaju pa galvu iepisis
Esiet modri karaviiri, taa banda var ierasties arii pie jums
Citāti: Jaunais Olympus E-30 var lepoties ne tikai ar ... , bet arī ar daudzām mākslinieciskās jaunrades funkcijām, kas līdz šim netika iekļautas digitālajās spoguļkamerās. Fotokameras mākslinieciskās jaunrades funkcijas ļaus izpausties ikviena radošajam talantam un iegūt attēlus ar dažādiem mākslinieciskiem efektiem jau to uzņemšanas brīdī – vai tā būtu popmāksla, sapņu tēli, vai senlaicīga izskata attēli.
... E-30 aizpilda tukšumu starp digitālo spoguļkameru sākuma līmeņa modeļiem un visaugstākā līmeņa profesionālajām fotokamerām.
...Jaunākās tehnoloģijas ļauj uzkrāt ārkārtīgi lielu daudzumu attēlu informācijas ierobežota izmēra ierīcē. Fizisko izmēru nozīme tagad pieder pagātnei un attiecas uz vecajām tehnoloģijām. Atcerēsimies kaut vai vecās paaudzes mobilos telefonus. Jaunās tehnoloģijas ļauj samazināt izmērus un uzlabot kvalitāti.
Radošām personībām nepietiek tikai ar tehniski perfektu attēlu. Mūsdienās daudz laika tiek tērēts fotoattēlu pēcapstrādei ar datoru. Savukārt Olympus E-30 ļaus izmantot dažādus fotografēšanas efektus jau attēla uzņemšanas brīdī. Fotokamera ir aprīkota ar vairākiem mākslinieciskiem filtriem – popmākslas filtrs sniegs piesātinātas krāsas un sirreālu efektu, miglainā attēla filtrs nodrošinās dūmakaina attēla un kontrasta efektu, blāvo krāsu filtrs radīs sapņainu atmosfēru, gaišo toņu filtrs ļaus iegūt elegantus attēlus ar mazāku kontrastu, graudainais filtrs ļaus atgriezties melnbalto fotoattēlu pasaulē, fotoplašu filtrs ļaus atcerēties fotoaparātu bērnību un sajust pagātnes elpu. Tas viss būs redzams Live View režīmā uz 6,9 cm lielā, spilgtā Hypercrystal LCD displeja. Lai vēl vairāk izceltu šīs jaunrades izpausmes, iespējams izvēlēties kādu no 9 vispiemērotākajiem attēlu formātiem – no 16:9 līdz 6:6. Tas ļauj iegūt pilnīgu radošo brīvību un visperfektākos attēlus.
Olympus E-30 fotokamera vairs neliks šaubīties, jo tajā ir apvienotas pilnīgi visas funkcijas!
Aizbrauc Latvijas satiksmes ministrs pieredzes apmaiņas braucienā pie Beļģijas satiksmes ministra. Beļģis uzaicina Latvijas ministru pie sevis uz mājām. Skatās mūsējais uz māju un prasa: - Kā tu tādu labu māju uzbūvēji? - Redzi automaģistrāli? - Jā. - Nu, re, uzrakstīju projektā 21 miljonu, pa 20 uzbūvēju maģistrāli, par vienu - savu māju.
Pēc laika atbrauc beļģis atbildes braucienā uz Latviju. LR satiksmes ministrs uzaicina pie sevis. Beļģis kā ierauga LR satiksmes ministra pili tā mēms no pārsteiguma. Jautā:
Yellow Blue Bus = "я люблю Вас" Horror Show = "хорошо" Near Bird = "не ебёт" My On Ass = "Майонез" Chess Knock = "Чеснок" True Bar = "Труба" Our device is Korea = "Одевайся скорее" Pale Man = "Пельмень" Blue Water = "Блевота" Tall chalk = "толчок" Peace Duke = "Пиздюк" Peace Death = "пиздец". Chop is dish - "Чо пиздишь Your Bunny Wrote - Ёбаный в рот