forum.gif
LCD ekrāna aizsargs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / LCD ekrāna aizsargs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.08 12:23
 citēt
Gribēju zināt, vai Latvijā esat kādā veikalā manījuši fočika displeja aizsargu.. nu ķip:

un

It kā pilns ebays ar tādiem, bet gribētos zināt vai un par kādu summu var dabūt Latvijā.

Un vispār.. vai ir jēgas no viņa?
Publicēts: 09.04.08 12:47
 citēt
nu jā. man jau ar liekas, ka vajadzētu būt izturīgam..
Publicēts: 09.04.08 12:56
 citēt
dvai es tev varu uzdavinaat taadu pleviiti kuru uzlimee virsuu un aizsargaa! :D :D nopirku bet ne reizi neesmu neko limeejis virsuu! :D ja nespeee futbolu ar to kameru buus ok!
Publicēts: 09.04.08 13:02
 citēt
manc canons jau pirmajaa nedeeljaa dabuja smagu shviiku ekraanaa, taga jaunajam uzliimeeju to pleeviiti un ir baigi ok..
Publicēts: 09.04.08 13:03
 citēt
Es savējo, kad paņēmu man dāvanā deva plēvīti - tā arī uzlīmēju - neizjūtu nekādu baigo atšķirību, bet skrambas liekas ir mazāk nekā bez - loģiski. Bet nu atšķirība nav kritiska :)
Publicēts: 09.04.08 13:06
 citēt
patiesībā.. var pats mēģināt tādu uzmeistarot.. :]
Publicēts: 09.04.08 13:37
 citēt

iepirku savam šito - iisti parociigs nav, bet vismaz neskraapee - ja jau, kaa viens teica - nespeelee futboolu, tad ar vinju viss buus ok.
Publicēts: 09.04.08 13:52
 citēt

iepirku savam šito - iisti parociigs nav, bet vismaz neskraapee - ja jau, kaa viens teica - nespeelee futboolu, tad ar vinju viss buus ok.

nopietni tev shitaads ir? :D

pats liki virsuu?
Publicēts: 09.04.08 14:16
 citēt
Labi, ka nikonam ir aisargstikliņš un nav nekādu problēmu :)

Ja nu vienīgi pēc laika nomainīt uz jaunu un aidā tālāk.
Publicēts: 09.04.08 14:55
 citēt
tev noteikti ir d80-jo savam d40 taadu nevaru uzlikt:)

Laikam amatieru kamērām tādi nav, bet pus-pro ir. Nav man D80 :)
Publicēts: 09.04.08 17:37
 citēt

nopietni tev shitaads ir? :D

pats liki virsuu?

ir. pats liku. a kas?
Publicēts: 10.04.08 18:56
 citēt
spamu nelasiju, un spogulenem no shiem aizsargiem jegu neredzu, tapat izturigi.
a vot uz ixusiem taa gan ir manta, shiem ekrani leili un vaariigi, no US pasutot pa 5ls aizsargu kljust teju necaurshaujami :D
esmu seutijis sev un n-tajiem pazinjaam - un visi sajusma. reali tas aizsargs ir vienigais glabinjsh, ja fotoaparats nonak berna rokas, vai kabata ieliekas atslegas.
spogulenem gan jegas nav.
Publicēts: 10.04.08 18:58
 citēt
spamu nelasiju, un spogulenem no shiem aizsargiem jegu neredzu, tapat izturigi.
a vot uz ixusiem taa gan ir manta, shiem ekrani leili un vaariigi, no US pasutot pa 5ls aizsargu kljust teju necaurshaujami :D
esmu seutijis sev un n-tajiem pazinjaam - un visi sajusma. reali tas aizsargs ir vienigais glabinjsh, ja fotoaparats nonak berna rokas, vai kabata ieliekas atslegas.
spogulenem gan jegas nav.

Vari ieteikt kādu konkrētu modeli?
Publicēts: 10.04.08 19:05
 citēt
www.daproducts.com
vienmer esmu njemis no shiem, nedeljas laika ir klat.

pie kameras stiprinas ar tadu ka abpusejo limlenti, turas uz goda (pat siichi valja nedabu).
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):