Iemetot acis šīsdienas Izklaidē, redzu pazīstamu cilvēku
[url=www.fotoblog.lv... izstāde "Rīgas Raganas" Mencendorfa namā būs skatāma līdz 9.maijam!
Citējot Izklaidi: Fotogrāfi, literāti, kādreiz sabiedrisko attiecību frontes darbinieci Kristu Burāni satiekam iekārtojot ekspozīciju. Viņas palīgs dodas uz veikalu iegādāties piecas slotas, bet Krista Burāne pēc fotosesijas pie senā pavarda, kur tapuši arī viņas izstādes galveno varoņu - piecu Rīgas sētnieču - portretējumi, ir gatava stāstīt par izstādi... Sākotnēji Kristai Burānei radusies ideja atspoguļot sētnieču darbu, arī kārtību un nekārtību Rīgā, jo viņai šķitis svarīgi saprast, kas tas vispār īr - kārtība. "No rītiem, ejot uz darbu, skatījos - rau, nu te tās sievietes, kas ievieš kārtību! Mani fascinēja fakts, ka lielākā daļa sētnieču ir sievietes pusmūžā vai vecākas. Arī tas, ka viņas tiek galā ar fiziski smago darbu - īpaši jau rudenī ar lapu kaudzēm un ziemā ar sniega kupenām."
Kopsj Parizes serija kur man pat butu bijusi iespeja nemt dalibu bet del lielajiem darbiem nacas palikt netalaja Brisele un Kristu piecakaret , vina pacietikgi katru vakaru pec bildesjanas sutija man bildes apskatei , SEDEJU UN ŠAUSMINĀJOS jo REDZOT kurā vietā tas vai cits kadrs bildēts reizem bij velme nakamaja vakara braukt tos 300km un meginat pasargat autori no "Slikto kvartalu publikas" bet katreiz aaturēja doma "Ja jau tur neviens neaptirija tad nakamais caurums nebus tik briesmigs" un nakama vakara VEL KRUTAKA CUHNJA Ieraudziju rezultatu no SUPULDZIESMAM / PASAKAM un sapratu Sjitais skuķis naturāli velk uz exstēmu PASAKU STASTIEM Ot domāju ka šito sētnieču sēriju nebūs savādāk JAIET UN JĀSKATĀS!!