forum.gif
A.Lapina graamatas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / A.Lapina graamatas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.05.08 12:12
 citēt
Neesmu Adamsa fans, bet skatos arī darbus, kuri man nepatīk, vai ir neitrāli...Tu ieteici šo autoru. Šoreiz šos darbus lūkoju kā materiālu analīzei nākošajā seminārā. Domāju, ka tie būs dažādu autoru darbi- neatkarīgi no tā, ko saka Lapins. Patreiz domāju, ka līdz nākošajai reizei centīšos izlasīt otru Lapina grāmatu, lai gan runāsim par tām pašām kvadrāta grāmatas idejām.
Publicēts: 19.05.08 17:21
 citēt
Vēl jau nākoša reize nav zināma, kad būs, bet cerams, ka ne jūnijā un ne sestdienās/svētdienās. Jūnijs ir kāzu un izlaidumu mēnesis. Nav tik būtiski, katrs izvēlas savu darāmo, jo pārāk liela saskaņošana ir laikietilpīga. Izlasīt grāmatu par sliktu nenāks nevienam. Vai un cik daudz katrs sapratīs, atkarīgs no paša lasītāja, bet šādās diskusijās droši vien var izdzirdēt kādas atbildes uz jautājumiem, ko mēģini noskaidrot vai saprast. :)
Publicēts: 19.05.08 21:38 labots
 citēt
Patreiz tēmējam kautkur jūnija otrajā sestdienā- bet apstiprināts šis datums nav.
Publicēts: 19.05.08 22:22
 citēt
Pērku. Kurš piedāvā? Var mazlasītu.
Publicēts: 19.05.08 23:37
 citēt
Eltons - skat iepriekš, ja nemaldos bija arī links uz Lapina grāmatu. Var lasīt arī nepērkot. ;)
Publicēts: 19.05.08 23:47
 citēt
Nesaprotu, kāpēc gan nevarētu pamēgināt analizēt kādu bildi šeit... kaut vai šo www.fotoblog.lv...
- jāsāk no k/k vieglāka, nevis uzreiz kerties pie metru buldēm... :face-smile:
Publicēts: 20.05.08 00:48
 citēt
Alloxa:Nesaprotu, kāpēc gan nevarētu pamēgināt analizēt kādu bildi šeit... kaut vai šo www.fotoblog.lv...

Neesmu skaudīgs, bet tev Alloxa piekrītu!!! Kukainīšu sex ir brīnišķigs, kaut arī ne visai veiksmīgi iekadrēts... bet tas ir neredzēts ikdienā un tāpēc oriģināls. Bieži domāju, ja ielikšu tādu pašu, tādā paša plaknē uzņemtu homo sapients sex, mani droši vien bez sāls NOĒDĪS...
... bet lai mani vārdi nenoņem bildei kokaiņu erotiku, un to kaifu skatot.
Atceros, kad admini lūdza izņemt no topa vardarbīgu bildi, kur puntns saņēmis savu pārtikas devu... nu jā aizmirsu ,...šito ir ZEKSIS
Publicēts: 20.05.08 07:40
 citēt
Par neta un reālu grāmatu- seminārā nepalika tam laika, lai salīdzinātu, bet man šķita, ka neta grāmatā nav visu bilžu, tomēr, domāju, es netiku sevi apdalījis lasot neta grāmatu- ideju sapratu.
Publicēts: 20.05.08 13:00 labots
 citēt
Haiduk - vai Tu domāji šo te nezvēru? www.shutter.lv...
Publicēts: 21.05.08 10:49
 citēt
Alloxa:Nesaprotu, kāpēc gan nevarētu pamēgināt analizēt kādu bildi šeit... kaut vai šo www.fotoblog.lv...

Elementāri, Vatson! Tāpēc, ka ir daudz lielāka iespēja, ka atzīts fotogrāfs, radot savus darbus, apzināti lietojids vienu vai otru izteiksmes līdzekli, nevis tas sanācis nejauši.
Publicēts: 21.05.08 10:58
 citēt
H_Zemitis:Par neta un reālu grāmatu- seminārā nepalika tam laika, lai salīdzinātu, bet man šķita, ka neta grāmatā nav visu bilžu, tomēr, domāju, es netiku sevi apdalījis lasot neta grāmatu- ideju sapratu.

2006.gadā izdotajā stāv rakstīts, ka tas ir otrais, pārstrādātais un papildinātais izdevums. Iespējams, ka internetā pieejamais variants ir noskanēts pirmais izdevums. Stipri šaubos vai Lapins laikaposmā starp diviem izdevumiem būs veicis kādus fundamentālus atklājums, varbūt noslīpējis kādu formulējumu vai piemeklējis veiksmīgāku ilustrāciju tēzei. Tā ka droši var lasīt arī internetā pieejamo variantu.
Man gan labāk patīt lasīt kā esmu ieradis kopš seniem laikiem - no grāmatas, nevis datora ekrāna. :)
Publicēts: 21.05.08 22:10
 citēt
+Antuuns. Grāmata ir grāmata. Sentimentāla klasika. :)
Publicēts: 25.05.08 09:50
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info: