forum.gif
WB pārslēgšana, ieslēdzot zibeni.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / WB pārslēgšana, ieslēdzot zibeni.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.04.08 20:09
 citēt
Vai var panākt, lai WB mainās (Canon) ieslēdzot vai izslēdzot zibeni? Piemēram, ja bildē ar zibeni, tad vajag lai iestādas AWB, ja zibene izslēgta- tad Fluorescentais WB. Tas ir vajadzīgs telpās, kur brīžiem var ar zibeni, brīžiem nē.
Publicēts: 09.04.08 20:17
 citēt
Nu ja nepamierina auto baltā balanss, tad regulē pats. Bet ja tā arī nepatīk, tad izmanto RAW. (es parasti izmantoju RAW + jpeg un par baltā balansu jau biju aizmirsis)
Publicēts: 09.04.08 20:21
 citēt
Nē, ideja tāda- fotoaparāta iestatījumi mainās atkarībā no tā, vai zibene ieslēgta vai nē. Zibene- 430, formāts jpg.
Publicēts: 09.04.08 20:24
 citēt
Nē, ideja tāda- fotoaparāta iestatījumi mainās atkarībā no tā, vai zibene ieslēgta vai nē. Zibene- 430, formāts jpg.

Tas NAV ziepiitis! Attieciigi - taada fiicha nespiid.
Publicēts: 09.04.08 20:25
 citēt

man liekas ka tu gribi lai mašīna mainoties ātrumam automātiski maina spiedienu riepās!
Publicēts: 09.04.08 20:39
 citēt
Psihais- a kāda problēma? Kad spidometra bulta sasniedz 200, saslēdzas kontakti un atveras ventilis... Par to ko pats prasīju, skaidrs, jāatrod un jāsāk pētīt manuālis :)
Publicēts: 09.04.08 21:02
 citēt
40D var taa uztasiiit....
un augstaakiem nezinu kaa ir.
5D neesmu testeejis.
400D taadas fiichas nav cik es zinu
Publicēts: 09.04.08 21:15
 citēt
Pentaksim K10d var ieksh Menu to iesleegt.
Publicēts: 09.04.08 21:48
 citēt
nez kaa citi, bet es lielaakoties ar zibeni spiezju zibens WB.
tad suliigaakas kraasas. uz awb nav tik patiikamas.
Publicēts: 09.04.08 22:10
 citēt
un vispār - tas ir tik grūti pārslēg ar pirkstu? cik laika šī darbība aizņem - no 1 līdz 1.5 sekundēm :roll:
Publicēts: 10.04.08 14:34
 citēt
Jautājums vispār ir par sporta bildēšanu, pa kreisi tribīnes, tur var bliezt zibeni, pa labi laukums, nevar. Skaidrs, ka ar pirkstu var, ko tik nevar ar pirkstu, 1,5 sekundes ir gan daudz, gan maz, bet protams, ka labāk būtu, ja varētu tikai slēgt zibeni. Ieslēgt zibeni, pārlikt WB, nu tur aiziet sekundes 3. Kurš gan nav slinks uz šīs pasaules...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):