Nu bet , PR dara savu Portreti, man personiigi neliekas izteiksmiigs stils, nu visada zinja , ne tads lai uz visu muuzhu paliktu pieminjaa satriecoshas kazu bildes
Nu bet , PR dara savu Portreti, man personiigi neliekas izteiksmiigs stils, nu visada zinja , ne tads lai uz visu muuzhu paliktu pieminjaa satriecoshas kazu bildes
kaadu visu muuzju? Cik tad tagad tadas LV lauliibas vidusmeeraa ilgst?
kaadu visu muuzju? Cik tad tagad tadas LV lauliibas vidusmeeraa ilgst?
Bambuchai taisnība...kāzu bildes ir uz mūžu!!! Lauliba tā gan - tik ilgi, cik to var paciest
Ja neatpazini, tad labi, bagaats buushu! Zjeel par vegasu, bet gan tur aizbrauksi! Andrejam kaazas saakaas no 700Ls. Lauliibaam jeega muusdienaas jau ir zudusi, kam tas vairs vajadziigs.. lieka kjeepa un peecaak tikai lieki krenjkji utt..
Heh..nolasījušies vien vienīgi skeptiķi...nu ļoti iedvesmojoši pie tādas attieksmes ļaužiem iet bildēties savā kāzu dienā... Ir kāds fotogrāfs šeit, kas laulībā vēl saskata jēgu un tic tajai? Atsaucās...
Esmu laulībā kopš 1991 gada , par jēgu gan nezinu neko teikt bet ja kas tad otrreiz uz grābekļiem nekāpšu .
veel ir laba kaazu fotograafe Linda Ratuta (salons "Linda" uz artileerijas un kr.barnoa stuura). Bet nu ... zinot pieprasiijumu peec vinjas, vai taa diena jau nav aiznjemta.
Heh..nolasījušies vien vienīgi skeptiķi...nu ļoti iedvesmojoši pie tādas attieksmes ļaužiem iet bildēties savā kāzu dienā... Ir kāds fotogrāfs šeit, kas laulībā vēl saskata jēgu un tic tajai? Atsaucās...
Statistika jau liecina, ka lielākā daļa pašķirās, bet man tomēr gribās būt labticīgam un cerēt, ka kāds pāris tak varētu arī palikt kopā........
Statistika jau liecina, ka lielākā daļa pašķirās, bet man tomēr gribās būt labticīgam un cerēt, ka kāds pāris tak varētu arī palikt kopā........
veel ir laba kaazu fotograafe Linda Ratuta (salons "Linda" uz artileerijas un kr.barnoa stuura). Bet nu ... zinot pieprasiijumu peec vinjas, vai taa diena jau nav aiznjemta.
Nezinu, ka kāzu fotogrāfe- neesmu redzējis. Bet kā "parastā" fotogrāfe- kādreiz ER Foto bija liela viņas darbu galerija skatāma un neteikšu, ka man visas dikti patika, dažas pat galīgi prastas likās.
Bet teikts taču, ka vajag salonbildes, tas nozīmē attiecīgos fonus un gaismas. Fabrika šeit nederēs...
Kas traucē fabrikā salikt atiecīgās gaismas? Foni tur jau ir , tikai pēc manām domām kautkā nesapas kāzas ar tādām vietām .
Vecās fabrikās ir pieejama elektrība? Vai arī vazāt līdz ģenerātorus vai spēcīgus akumulātorus? Šāds serviss jaunajam pārim pārāk daudz varētu izmaksāt. Diez vai viņi uz to ir gatavi, ja cenšās sarunāt kādu pus pazīstamu fotogrāfu divas nedēļas pirms notikuma...
... es esmu laulībā kopš 1987. gada ! Un jo ilgāku laiku esam kopā, jo biežāk gribās skatīties kāzu bildes ! ... lai arī tās ir pilnīgs 'sviesc', bet tāpat jaukas ! ... kā rāda pieredze, tās fiksās idejas & štelles bieži vien ir pat labākas par tām, uz kurām ilgi briestam, bet ...., uz tādiem pasākumiem fotogāfam jābūt gataviem gan tehniski, gan psiholoģiski !
Lūk... cilvēks...) kolosāli, paldies Glazer...savādāk...vieni kāzufobi vien apkārt....un rezultāts uz delnas....it kā laulība ir vissliktākais, kas ar cilvēku var notikt...murgs...
Tas nav murgs bet dzīves realitāte. Lai kā mums sākumā negribētos lai viss būtu ideāli un labi bet ar laiku lielākai daļai jūtas mainās. Ne velti krievi saka "Horoshoe delo BRAKom ne nazovut" . p.s. Es pagaidām nežēlojos bet spriežu pēc tā kas notiek apkārt.
... es esmu laulībā kopš 1987. gada ! Un jo ilgāku laiku esam kopā, jo biežāk gribās skatīties kāzu bildes ! ... lai arī tās ir pilnīgs 'sviesc', bet tāpat jaukas ! ... kā rāda pieredze, tās fiksās idejas & štelles bieži vien ir pat labākas par tām, uz kurām ilgi briestam, bet ...., uz tādiem pasākumiem fotogāfam jābūt gataviem gan tehniski, gan psiholoģiski !
Lūk... cilvēks...) kolosāli, paldies Glazer...savādāk...vieni kāzufobi vien apkārt....un rezultāts uz delnas....it kā laulība ir vissliktākais, kas ar cilvēku var notikt...murgs...
Pēc 36 gadiem "iemauktos" nekādas lielas sajūsmas. Bet nav arī vissliktākais, ko atcerēties- dzīve, kā dzīve, ar visu labo un slikto... Kas attiecas uz savu kāzu bildēm, labprāt apskatos "reportāžu". Bet fotosalona satēlotie stīvie ģīmji gan riebjas (es par savējiem). Tādēļ arī tagad , fotogrāfa gaitās, bildējot kāzas, man "smagākais pārbaudījums" ir tēlojamā foyosesija...
tapec es saku, ka interesantak taisiti kazu fotostastu kaut kur araa ... man pedejas kazas tieshi taa arii ir bijis, ka jaunais paris salona nebildejas bet fotkjejas araa ....a salontipa bildes var arii sataisiit arii eeshanas laikaa, japanjem tikai kada gaisma + fons lidzi un lieta dariita
visvairāk no kāzu izdarībām man nepatīk, kad notiek bildēšanās salonā, stīvi, nogurdinoši un samāksloti pašai ir savas kāzu bildes pie jūras palaimējās ar laiku- nelija ,bet tā arī sarunājām- labā laikā nekādas fotostudijas... nevajag jau uzreiz vecā fabrikā līgavu ar baltu kleitu dzīt
tur jau tā lieta, ka negrib viņi sastingušās bildes..bet kurš tad teicis, ka studijā nevar saveidot visādas performances??? :roll: Es tādas bildes emu redzējusi...un nedomāju, ka mūsdienīgi fotogrāfi salonfoto iedomājas kā: visi nolikti pie sienas un nobildēti...bet ceru, ka radošāk, bet studijā,tās plusi, gaismas, krāsas...un siltāks kā ārā...tas nav maznozīmīgi, tomēr...
Paraadi man fotosalonu kur netaisiis sastingushaas bildes? Radoshums no fotograafa atkariigs, pati labi zini ka ir fotograafi kuri taisiis garlaiciibu ar visu studiju, un ir fotograafi kuri ar minimaalaako apriikojumu uztaisiis ko ljooti radoshu! :arrow:
ciks stiivi/nestiivi buus salonbildes ir arii diezgan daudz atkariigs no jaunaa paara - uz ko vinji ir izkustinaami un vai vispaar veelas kaut ko taadu.