forum.gif
Jautājums na "zasipku" . Kāda mūzika iedvesmo?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jautājums na "zasipku" . Kāda mūzika iedvesmo?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.08 13:32
 citēt
iedvesmojoshaakais gabals man (jebkuraa radoshajaa jomaa) ir Peace Orchestra - Who Am I

Soundtreks no Animatrix
Publicēts: 11.04.08 13:51
 citēt
tas noteikti ir kaut kas prātam grūti un vienlaikus viegli tverami netverams. Stilus grūti nosaukt, bet pie tiem varētu skaitīt trip hop, soulful house, labi breakbeat (bet tiešām labi, nevis strīpaino DnB), chill n lounge, broken beats, ambient, acid jazz, nu jazz, downtempo utt.
tā kā mūziku netikai klausos, bet arī griežu melnos ripuļus, tad bieži vien mana mūzikas gaume nesakrīt ar to, ko vēlētos dzirdēt aplējušies jaunieši. Protams, ka viss atkarīgs no garastāvokļa, bet ar prieku spēlēju, ja zinu, ka varēšu sevi atdot savai mūzikai. Paziņas teic, ka pilnīgi nepazīst mani tādos brīžos, kad mixā iet labs grūvs, un es tur ekstāzē lidinos pie pults.
Publicēts: 11.04.08 13:59
 citēt
tas noteikti ir kaut kas prātam grūti un vienlaikus viegli tverami netverams. Stilus grūti nosaukt, bet pie tiem varētu skaitīt trip hop, soulful house, labi breakbeat (bet tiešām labi, nevis strīpaino DnB), chill n lounge, broken beats, ambient, acid jazz, nu jazz, downtempo utt.
tā kā mūziku netikai klausos, bet arī griežu melnos ripuļus, tad bieži vien mana mūzikas gaume nesakrīt ar to, ko vēlētos dzirdēt aplējušies jaunieši. Protams, ka viss atkarīgs no garastāvokļa, bet ar prieku spēlēju, ja zinu, ka varēšu sevi atdot savai mūzikai. Paziņas teic, ka pilnīgi nepazīst mani tādos brīžos, kad mixā iet labs grūvs, un es tur ekstāzē lidinos pie pults.

kur griez plates? : :?:
Publicēts: 11.04.08 17:11
 citēt
pēdējā laikā pārsvarā privātos pasākumos.
Publicēts: 11.04.08 17:31
 citēt
roks ir TIK plašs jēdziens, ka piebilde "un tikai" tā jocīgi izskatās tam klāt. :)

Tā arī domāts, bet patīk arī nepārmudrīts džezs
Publicēts: 11.04.08 17:55
 citēt
The Queen
Publicēts: 11.04.08 18:28
 citēt
Skaists HC vienmēr iedvesmo darīt labākus darbus. Un arī pārējie māklinieki, kuriem nav žēl savas rīkles, lai uztaisītu skaņas, kuras ir grūti atdarināt. (ne ta gaļu)
Publicēts: 11.04.08 18:41
 citēt
Skaists HC vienmēr iedvesmo darīt labākus darbus. Un arī pārējie māklinieki, kuriem nav žēl savas rīkles, lai uztaisītu skaņas, kuras ir grūti atdarināt. (ne ta gaļu)

Kādas muzikālās apvienības Tu saproti ar "labu HC"? :)
Publicēts: 11.04.08 18:48
 citēt
AC/DC
Publicēts: 11.04.08 19:39
 citēt
AC/DC

HC/DC
Publicēts: 11.04.08 19:55
 citēt
AC/DC

HC/DC

C2 H5 OH...:)))
Publicēts: 11.04.08 20:03
 citēt
H2O + CO2 + ~7% C2H6O
:roll:
Publicēts: 11.04.08 20:06
 citēt
Ethno- pop, electronica.
Publicēts: 12.04.08 09:58
 citēt
Vivaldi gabali iekš Vanesas vijoles
un tad šis tas no roka
Publicēts: 12.04.08 20:27
 citēt
Katra dzīves periodā ir sava mūzika, kas iedvesmo visvairāk. Pērn vasar gandrīz pusgada ilgumā tā bija Sarah Brighman, pēc tam - Moby, Bjork. Tagad savukārt vecās grupas no laikiem, kad vēl pati nemaz nebiju [vai pavisam maza] - 80-to zelta gabali - Depech mode, duran duran, Queen, ac/dc, Guns n'Roses, etc.
Bet par gaumi - patīk viss, izņemot ļoti smagu roku. Arī šlāgeri, indie, ambient, jazz, klasiskā [Ž.Bizē, F. Šuberts, A. Vivaldi, uc.] utt.
Publicēts: 12.04.08 21:32
 citēt
iedvesmojos no lv hiphop - Wiesturz un Būšs , citreiz no kkaa cita.
Staigājot apkārt klausos visadus tuc tuc
Kad braukāju ar ripuli tad Ac/Dc un kko tamlidzigu
Kad nogurums tad parasti Mumi Trolj

Uttttt.......
Publicēts: 13.04.08 11:20
 citēt
RADIO NABA
Publicēts: 13.04.08 11:51
 citēt
PINK FLOYD
MIKE OLDFIELD
JEAN MICHEL JARRE
MARK KNOPFLER
Publicēts: 13.04.08 12:15
 citēt

JEAN MICHEL JARRE

man shitas arii patiiik.. klau moshka shautra TEv ir dvd ar koncertu parīzes centraa 91 gadaa? vai vismaz zini kur var novikt?
Publicēts: 13.04.08 16:57
 citēt
Skiet ka man reiz bija tas koncis, bet īpaši nepatikās, interesantaks likās Merzugā. Tagad šams ir sācis taisīt mūziku DTS un Dolby 5.1 :) vo ta ir ŠTELLE!!
Publicēts: 13.04.08 17:11
 citēt
Es webā biju novilcis HD JEAN MICHEL JARRE pie arābiem. Kvalitāte super un visas vecās labās lietas šis spēlēja. Kaut gan ja koncetrus salīdzināt tad Mike Oldfield koncerti grandiozāk izskatās.
Publicēts: 13.04.08 17:17
 citēt
Nu, Oldfiilds ir gjeenijs, tapat ka Kolinss...
Publicēts: 13.04.08 18:59
 citēt
Jā, jā, tas Merzoga bij pie tiem arabiem, arī HD skatījos! Uhhh!!!
Publicēts: 13.04.08 19:04
 citēt
Iedvesmo visa mūzika, kuru klausoties var just, ka autors arī bijis iedvesmots :)
Publicēts: 13.04.08 21:17
 citēt
Iedvesmo visa mūzika, kuru klausoties var just, ka autors arī bijis iedvesmots :)

tad jau kipiju laki.. tur visi bija apgaroti.. man patiik tas laiks muuzikaa..
Publicēts: 13.04.08 22:05
 citēt
H2O + CO2 + ~7% C2H6O
:roll:

sasar sasar, Tu gāzētu šķaidītu šnabi ražo?
Publicēts: 13.04.08 22:23
 citēt
vispār lieliski iedvesmotāji ir LV ražojuma grupa SMELDZE, hoķ ar sarājošo gabalu "Rakstura nav".
Jā un vēl ansamblis REGĪNA, tik es nezinu, kur var iegūt tādus ierakstus, ja kādam ir, es būtu dziļsirdīgi pateicīga par kādu PM.

a ja tā, tad iedvesmo vispār kkas tāds gruzīgs-fifīgs aļa Prefuse73, Minotaur Shock, Death by Panda, Savath&Savalas, The National, Pascal Comelade, Hot Chip, Daft Punk, Digitalism, The Knife, Daedelus, Mogwai un visādi citi avangardi un eļektroņikas.

daudz kas no šitajiem tā viegli iekš stiliem nedefinējas.... cik novērots.... :)
Publicēts: 13.04.08 23:58
 citēt

tad jau kipiju laki.. tur visi bija apgaroti.. man patiik tas laiks muuzikaa..

nu tas (iedvesmošanās) nebija domāts tādā nozīmē :) klasiskā, arī džezs..

ne visai patīk elektroniskais tuc tuc bums bums seksī jē.
Publicēts: 14.04.08 19:26
 citēt
Teo&Teo bija visnotalj interesantrs, būtībā kaukas jauns Žāra stilā, tads modernāks. Ethnicolor I vispār ir ūber alles!!! Viens no labakajiem gabaliem, tiešām iedvesmojošs un fantaziju rosinošs. Rendez-Vous 2 nu tā.. labāks šķiet pēdējais- Ron`s piece un pirmais. Sessions gan nebija pārāk baudāms, tāds visai vienveidīgs un bez satura. Totalā starā esmu par Chronologie un Oxygene visam daljam :)
Publicēts: 15.04.08 13:31
 citēt
amerikāņu grupa Dropkick Murphys, kas apvieno pankroku ar skotu/īru folkmūziku :!: :twisted:
Publicēts: 15.04.08 21:10
 citēt
body & soul house music, lounge, ambient un tml mierīgie kosmiskie gabali :)
Šad tad dnb, trance, jungle, regejs.

apmeram the same :D :roll:
Publicēts: 27.04.08 02:45
 citēt
My Dying Bride
Publicēts: 27.04.08 15:33
 citēt
mylo-destroy rock`n`roll un ta grupa ko minerva piemineja smeldze-gagarins labaa dziesma :)
Publicēts: 27.04.08 15:42
 citēt
Sigur Ros
Publicēts: 28.04.08 14:19
 citēt
Heavy Metal is The Law!
ar to laikam viss izteikts.
Publicēts: 28.04.08 14:41
 citēt
nav vis! smagais metāls ir ļoti dažāds. man, piemēram, patīk iron maiden, bet kretinē black sabath :)
Publicēts: 28.04.08 16:06
 citēt
jautājums uz aizbēršanu? man gan "Iron Maiden", gan "Black Sabath" šķiet OK, bet "Nathareth" ne visai.
Publicēts: 28.04.08 16:13
 citēt
sepultura ir jauka, bet death ir pilnīgs... :) seven seas un running wild ir jauki, bet monowar no 200 varbūt 3 dziesmas klausāmas. :)
Publicēts: 29.04.08 00:27
 citēt
Sepultura ir thrash,vispār jau... nu labi,pēc "Roots" tas vispār nav nekas.
un vēl precīzāk: last.fm/user/tolx
tur visu var uzskatāmi redzēt.
Publicēts: 29.04.08 09:29
 citēt
Līdz rūts viņi bija trash, roots ir kaut kas pavisam dīvains (bet ļoti smuks), pēc roots un pēc maksa kavaleras aiziešanas tas drīzāk velk uz hc (ar melnādaino pie mikrofona), nekā trash, bet man tāpat patīk. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas