tas noteikti ir kaut kas prātam grūti un vienlaikus viegli tverami netverams. Stilus grūti nosaukt, bet pie tiem varētu skaitīt trip hop, soulful house, labi breakbeat (bet tiešām labi, nevis strīpaino DnB), chill n lounge, broken beats, ambient, acid jazz, nu jazz, downtempo utt. tā kā mūziku netikai klausos, bet arī griežu melnos ripuļus, tad bieži vien mana mūzikas gaume nesakrīt ar to, ko vēlētos dzirdēt aplējušies jaunieši. Protams, ka viss atkarīgs no garastāvokļa, bet ar prieku spēlēju, ja zinu, ka varēšu sevi atdot savai mūzikai. Paziņas teic, ka pilnīgi nepazīst mani tādos brīžos, kad mixā iet labs grūvs, un es tur ekstāzē lidinos pie pults.
tas noteikti ir kaut kas prātam grūti un vienlaikus viegli tverami netverams. Stilus grūti nosaukt, bet pie tiem varētu skaitīt trip hop, soulful house, labi breakbeat (bet tiešām labi, nevis strīpaino DnB), chill n lounge, broken beats, ambient, acid jazz, nu jazz, downtempo utt. tā kā mūziku netikai klausos, bet arī griežu melnos ripuļus, tad bieži vien mana mūzikas gaume nesakrīt ar to, ko vēlētos dzirdēt aplējušies jaunieši. Protams, ka viss atkarīgs no garastāvokļa, bet ar prieku spēlēju, ja zinu, ka varēšu sevi atdot savai mūzikai. Paziņas teic, ka pilnīgi nepazīst mani tādos brīžos, kad mixā iet labs grūvs, un es tur ekstāzē lidinos pie pults.
Skaists HC vienmēr iedvesmo darīt labākus darbus. Un arī pārējie māklinieki, kuriem nav žēl savas rīkles, lai uztaisītu skaņas, kuras ir grūti atdarināt. (ne ta gaļu)
Skaists HC vienmēr iedvesmo darīt labākus darbus. Un arī pārējie māklinieki, kuriem nav žēl savas rīkles, lai uztaisītu skaņas, kuras ir grūti atdarināt. (ne ta gaļu)
Kādas muzikālās apvienības Tu saproti ar "labu HC"?
Katra dzīves periodā ir sava mūzika, kas iedvesmo visvairāk. Pērn vasar gandrīz pusgada ilgumā tā bija Sarah Brighman, pēc tam - Moby, Bjork. Tagad savukārt vecās grupas no laikiem, kad vēl pati nemaz nebiju [vai pavisam maza] - 80-to zelta gabali - Depech mode, duran duran, Queen, ac/dc, Guns n'Roses, etc. Bet par gaumi - patīk viss, izņemot ļoti smagu roku. Arī šlāgeri, indie, ambient, jazz, klasiskā [Ž.Bizē, F. Šuberts, A. Vivaldi, uc.] utt.
iedvesmojos no lv hiphop - Wiesturz un Būšs , citreiz no kkaa cita. Staigājot apkārt klausos visadus tuc tuc Kad braukāju ar ripuli tad Ac/Dc un kko tamlidzigu Kad nogurums tad parasti Mumi Trolj
Skiet ka man reiz bija tas koncis, bet īpaši nepatikās, interesantaks likās Merzugā. Tagad šams ir sācis taisīt mūziku DTS un Dolby 5.1 vo ta ir ŠTELLE!!
Es webā biju novilcis HD JEAN MICHEL JARRE pie arābiem. Kvalitāte super un visas vecās labās lietas šis spēlēja. Kaut gan ja koncetrus salīdzināt tad Mike Oldfield koncerti grandiozāk izskatās.
vispār lieliski iedvesmotāji ir LV ražojuma grupa SMELDZE, hoķ ar sarājošo gabalu "Rakstura nav". Jā un vēl ansamblis REGĪNA, tik es nezinu, kur var iegūt tādus ierakstus, ja kādam ir, es būtu dziļsirdīgi pateicīga par kādu PM.
a ja tā, tad iedvesmo vispār kkas tāds gruzīgs-fifīgs aļa Prefuse73, Minotaur Shock, Death by Panda, Savath&Savalas, The National, Pascal Comelade, Hot Chip, Daft Punk, Digitalism, The Knife, Daedelus, Mogwai un visādi citi avangardi un eļektroņikas.
daudz kas no šitajiem tā viegli iekš stiliem nedefinējas.... cik novērots....
Teo&Teo bija visnotalj interesantrs, būtībā kaukas jauns Žāra stilā, tads modernāks. Ethnicolor I vispār ir ūber alles!!! Viens no labakajiem gabaliem, tiešām iedvesmojošs un fantaziju rosinošs. Rendez-Vous 2 nu tā.. labāks šķiet pēdējais- Ron`s piece un pirmais. Sessions gan nebija pārāk baudāms, tāds visai vienveidīgs un bez satura. Totalā starā esmu par Chronologie un Oxygene visam daljam
Līdz rūts viņi bija trash, roots ir kaut kas pavisam dīvains (bet ļoti smuks), pēc roots un pēc maksa kavaleras aiziešanas tas drīzāk velk uz hc (ar melnādaino pie mikrofona), nekā trash, bet man tāpat patīk.