forum.gif
Jautājums na "zasipku" . Kāda mūzika iedvesmo?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jautājums na "zasipku" . Kāda mūzika iedvesmo?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.08 18:53
 citēt
Jā, vai kāda melodija uzjundī skriet ārā un bildēt?
Visa vecuma diapazona cilvēki aicināti.

Lieki piebilst, ka "zasipkas" te nekādas nav :D
Publicēts: 10.04.08 19:46
 citēt
pa pilsetu vazajoties visbiezhak depeche mode.
klusas dabas stellejot - enigma, massive attack, m83, boards of canada, utt.

a vai cilvekus bildejot nebutu pratigi likt muziku, kas vinjiem patik? lai atraisaas :)
Publicēts: 10.04.08 19:56
 citēt
kaa kuru reizi.kad uznaak dazhreiz tad paklausos classical music top 1000. iedvesmo KODEK_-_IMANTS_KALNINSH_TAKING_AMPHETAMINE_FOR_FIRST_TIME.

dex.neirothe.net
Publicēts: 10.04.08 19:56
 citēt
body & soul house music, lounge, ambient un tml mierīgie kosmiskie gabali :)
Šad tad dnb, trance, jungle, regejs.
Publicēts: 10.04.08 20:06
 citēt
Vieglāk pateikt kāda NĒ! :) Ciest nevaru RAP, neklausos praktiski nevienu latviešu un gandrīz nevienu krievu un club-jazz (to improvizāciju es vienkārši nesaprotu) . Pārējais vairak vai mazāk viss patīk un katrā ir savi labākie - Vivaldi , Sarah brightman , Steve Vai , Joe Satriani, Enigma , Manowar , Mike Oldfield ..... un saraksts ir ļoti liels un raibs .
Publicēts: 10.04.08 20:17
 citēt
Vāce šlāgeri! :D
Publicēts: 10.04.08 20:31
 citēt
-Metāls ( Trash metal - kļūda, nevis Trash (miskastes), bet Thrash - spēka, brutalitātes. ;)
Publicēts: 10.04.08 20:32
 citēt
body & soul house music, lounge, ambient un tml mierīgie kosmiskie gabali :)
Šad tad dnb, trance, jungle, regejs.

iznjeema vardus no mutes, vieniigas trance gan nu nekaa nesadziivo ar manu ieksheejo ES. 8)

kruder&Dorfmeister, thievery corporation, K7 Records izdotaa DJ-Kicks kompilaaciju seerija ir absoluuta peerle, muuza, dievs jeb veel kautkas. peedeja laikaa saak patikt arii tads labs roks. ljoti labs CD ir saundtraks no filmas Lock, Stock ands two smoking barrels. Ljoti laba elektroniska ksomosa muuzika ir Zviedriem, tikai ljoti gruuti ir shamos atrast. Ir tads PLAY un POLE. Iesaku pameklet mieriga, skaista un dzilja kosmosa piekritejiem.
Publicēts: 10.04.08 20:47
 citēt
blues, rock, simfoniskā, jazz, rockandroll, spirituāļi, gospeļi, jazzrock.
Publicēts: 10.04.08 22:00
 citēt
Tādas īpašas mūzikas, kas iedvesmo, nav. Būtībā jau šitais polls ir vairāk par mūzikas gaumi, ne? Es klausos pilnīgi visu, atkarīgs no noskaņojuma. Tagad klausos kko uz metalcore, nu-metal pusi. Vakar klausījos kkādu repu. Rīt varbūt būs klasiskā mūzika, kas zin. Mūzikas ziņā aprobežoties ir muļķīgi. Katrā ziņā vairāk jau sanāk klasīties tādu mūziku, kas pašam jāspēlē - hc utml.
Bet vispār, ja tā padomā, fočējot parasti klausos kko mierīgu, instrumentālu.
Publicēts: 10.04.08 22:00
 citēt
Super HArd Core Rock-Metal
NEzinu iisti ko uzrastiiju, bet nu klausos saakot no retiem klasiskaas muuzikas mikshljiem ar muusdienu elektro savienojumu Piemeram, Edward Shearmur....
Visiem iesaku.
popu un visaadus rep un taadus murgus izlaidiisim. NEesam tak eiropas piiii raadio studijaa. BEidzot ar hard metal :):)
bet to edwardu noteikti novelciet ja nav vel...
Saakumaa iespeejams ne iipashi, bet ja divas reizes noklausaas, tad ir... UN ja vel filmu noskatas. Uh.... Panjem... :)
Publicēts: 10.04.08 22:17
 citēt
Pink Floyd, Queen, U2, Dead Can Dance, Peter Gabriel, Buena Vista Social Club, šad un tad Philip Glass :) Rah II un Rah III
Publicēts: 10.04.08 22:22
 citēt
nu labi es vari varu sarakstu uztaisit.
the sounds, the verve, the strokes, the beatles, pienvedeja piedzivojumi, roxette, ratm, turbonegro, borata skanjucelinsh, benii benasssiii uttt
Publicēts: 10.04.08 22:50
 citēt
zini kura dziesma chist iedvesmo Lamb - I can fly , bet tikai vakaros
Publicēts: 10.04.08 23:12
 citēt
zini kura dziesma chist iedvesmo Lamb - I can fly , bet tikai vakaros

:) a man Angel Gabriel tīk :) un Lullaby
Publicēts: 10.04.08 23:13
 citēt
kāds zin tādu grupu kā Vroom?! :)
Publicēts: 10.04.08 23:43
 citēt
man patīk Creed - Wash Away Those Years

un vēlam vakaram Grant Lee Buffalo - Happiness

citādāk klausos - Bullet for mY Valentine, Disturbed, Dry Kill Logic, Alter Bridge, Godsmack, Black Label Society. Reps apnicis...

un vēl ir viens izcili ekskluzīvs artists - Tom Vek... iesaku ... ļoti oriģinālas dzismas un nepakļaujas popkultūrai
Publicēts: 11.04.08 00:08
 citēt
man patīk Creed - Wash Away Those Years

un vēlam vakaram Grant Lee Buffalo - Happiness

citādāk klausos - Bullet for mY Valentine, Disturbed, Dry Kill Logic, Alter Bridge, Godsmack, Black Label Society. Reps apnicis...

un vēl ir viens izcili ekskluzīvs artists - Tom Vek... iesaku ... ļoti oriģinālas dzismas un nepakļaujas popkultūrai

Bullet for mY Valentine - es arī! :) Un vēl no tās šņites: Senses Fail, Taking Back Sunday, As I Lie Dying, Finch, Aiden (es biju viņu koncertā Skotijā, Glāzgovā), A Day To Remember (LIELISKI!), Life In Your Way u.c. (gan jau kādu svarīgu piemirsu pieminēt). :)
Publicēts: 11.04.08 00:48
 citēt
Jazz un visi no tā izrietošie (blues, Acid Jazz, Funky u.t.t.) un D'n'b... vēl Prāta Vētra :)
Publicēts: 11.04.08 00:52
 citēt
Pret Prāta Vētru laikam neviens latvietis nav absolūti vienaldzīgs. :) Man arī patīk. Bet vecā Prāta Vētra, pēdējie albūmi ne visai...
Publicēts: 11.04.08 01:03
 citēt
Radio - radio!!!! Radio vilņi! :mrgreen: jamaikieši un visi pārējie gruzoni - muzoni! :D
Publicēts: 11.04.08 01:21
 citēt
Pret Prāta Vētru laikam neviens latvietis nav absolūti vienaldzīgs. :) Man arī patīk. Bet vecā Prāta Vētra, pēdējie albūmi ne visai...

Pilnīgi pareizi ka nav vienaldzīgs :) , es viņu mūziku un viņa balsi ciest nevaru :)
Publicēts: 11.04.08 09:47
 citēt
Roks un tikai !
Publicēts: 11.04.08 09:57
 citēt
roks ir TIK plašs jēdziens, ka piebilde "un tikai" tā jocīgi izskatās tam klāt. :)
Publicēts: 11.04.08 10:13
 citēt
Neredzu Jazz.
Publicēts: 11.04.08 11:06
 citēt
Un kādas domas par islandiešiem Sigur Ros? :)
Publicēts: 11.04.08 11:14
 citēt
Un kādas domas par islandiešiem Sigur Ros? :)

TAADS CHIILS
Publicēts: 11.04.08 11:15
 citēt
Es viņus laiku pa laikam šad tad paklausos jau kādu trīs vai četru gadu garumā. Bet pēdējā laikā sāk arvien vairāk "piedurt". :)
Publicēts: 11.04.08 11:15
 citēt
veel iesaku
Coldplay - Fix You (bet concerta versiju + video)
DJ Tiesto - Walking on Clouds
Publicēts: 11.04.08 11:16
 citēt
veel iesaku

Vot Coldplay gan man ne visai. Tad jau labāk U2 (īpaši vecie, sunday bloody sunday), Damien Rise un kaut vai tas pats James Blunt. :)
Publicēts: 11.04.08 11:19
 citēt
veel iesaku

Vot Coldplay gan man ne visai. Tad jau labāk U2 (īpaši vecie, sunday bloody sunday), Damien Rise un kaut vai tas pats James Blunt. :)

jaa James Blunt ir labais
Publicēts: 11.04.08 12:21
 citēt
ja ros tad

Deep purple - child in time
Publicēts: 11.04.08 12:25
 citēt

Tauta! lasiet tak tekstus. Autora jautājums ir nevis -Kāda mūzika Jums patīk bildējot ,
bet gan-
pie kādas mūzikas Jums ir...jāskrien ārā un jābildē!!!

Man piemēram nav tādas pie kuras būtu jāaun kājas un jāiet :)
Publicēts: 11.04.08 12:52
 citēt
chill, downtempo, idm, deep house, ambient - citiem vārdiem pilnīgs fantāziju kosmoss :)
Publicēts: 11.04.08 12:59
 citēt

Tauta! lasiet tak tekstus. Autora jautājums ir nevis -Kāda mūzika Jums patīk bildējot ,
bet gan-
pie kādas mūzikas Jums ir...jāskrien ārā un jābildē!!!

Man piemēram nav tādas pie kuras būtu jāaun kājas un jāiet :)

Man telefonā uz darba izsaukumiem viens trauksmains gabals uzlikts, vot no tā gan man paniskas bailes, it sevišķi naktī, kad jāaun kājas un jābrauc kautkādas negācijas bildēt. Bildēšna savam priekam gan ar mūziku neasociējas.
Bet par citām mūzikām- ienāca prātā prieciņš, ko izjutu, uz sava "patafona" uzliekot un kārtīgu klapi uzgriežot beidzot personīgās "Machine Head" un "Dark Side..." plates, par kurām studenta laikos varēju tikai siekaloties jebšu uz Jupitera un krievu lentas ierakstus klausīties...:)
Bet tagad jebajā pērc, ko gribi un ne pārak dārgi- vienīgi risks uz nodrillētu plati uzrauties.
Publicēts: 11.04.08 13:06
 citēt
chill, downtempo, idm, deep house, ambient - citiem vārdiem pilnīgs fantāziju kosmoss :)

jee, man ir kāds "sabiedrotais" :)
Publicēts: 11.04.08 13:18
 citēt
Da tēmas autors ir tuparilijs
15% [ 6 ]

man patīk šis
Publicēts: 11.04.08 13:20
 citēt
Jā, SL, pamanīju Tavu postu.. Prieks to dzirdēt :)
Un nezkāpēc pabrīnījos, ka šada stila mūzika pat aptaujā neparādījās... un šiet retais ko tādu klausās.

PS: vakar atradu labu dziesmiņu "Sie - breathe me"... neliels sakars ar foto arī.. youtube var noskatīties.. :)
Publicēts: 11.04.08 13:25
 citēt
Jā, SL, pamanīju Tavu postu.. Prieks to dzirdēt :)
Un nezkāpēc pabrīnījos, ka šada stila mūzika pat aptaujā neparādījās... un šiet retais ko tādu klausās.

PS: vakar atradu labu dziesmiņu "Sie - breathe me"... neliels sakars ar foto arī.. youtube var noskatīties.. :)

Mhm, es arī nobrīnījos, kāpēc nav tādi mūzikas stili ;) iespējams, ka nepārzin.
p.s. Sia zinu ;) pasens gabals un baigi sirdi skaroš ;)
Publicēts: 11.04.08 13:27
 citēt
sirdi skarošs (visnotaļ) ir Something Corporate - Konstantine ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas