Es gan būšu stagnāts šajā kompānijā, jo nupat papriecājos par bišku pazāģētas CCR (bij tāda populāra grupa manā jaunībā) plates čerkstoņu . Beidzot savedu kārtībā ebay nopirkto jaunības laiku sapni -Akai GX260 D (20 kG smagu lenšu "mp3 motoru" pleijeri...), saštepselēju viņu ar pārējām spēļmantiņu kastēm un pārliecinājos, ka, neskatoties uz saviem 35 gadiem, raksta un skan gana labi.
CCR - Creedance Clearwater Rivival o ja šitie man ar patik.Grupas nosaukums tapies no ta ka šamejiem bijis draugs vārdā Krīdenss clearwater ir bijis tāds aliņš tajos laikos a rivival ir atdzimšana tad nu sanak kopā krīdensa alus atdzimšana.dziesmas baigi labas sanākušas šim ansamblim. Vispār pašam patik vecie gabali. no jaunākiem klausos: Inokentijs Mārpls Oranžās Brīvdienas Fatboy Slim RADIO LĀGAS repertuārs lielisks. Portishead - Third albums ar tāds tiri neko.. Nina simone - aint got no i got life (groovefinder remix) šis pēdēja laika favorīts no remixu sērijas.tāds dzīvespriecīgs, ka nu tik, gribas uzreiz lekt kājas un tīrīt māju
arturso:CCR - Creedance Clearwater Rivival o ja šitie man ar patik.Grupas nosaukums tapies no ta ka šamejiem bijis draugs vārdā Krīdenss clearwater ir bijis tāds aliņš tajos laikos a rivival ir atdzimšana tad nu sanak kopā krīdensa alus atdzimšana.dziesmas baigi labas sanākušas šim ansamblim.
jā )))) vispār šito stāstiņu par to draugu Krīdensu un aliņu tik pirms kāda gada dzirdēju pa SWH, kad viņiem bija kkāds speciāls raidijums veltīts krīdensiem a iepriekš lauziju galvu un domaju ko tad tas CCR pa īstam nozīmē
hmmmmm.... Man iedvesmu rada alternatīvā mūzika. Kaut notikumiem ir vēl leilāka nozīme .... Bet mūzika un vārdi ,tas kopā rada milzu enerģiju un speku pieplūdumu ,ka pati dziesma man pasaka ko darīt un kā būtu labāk