forum.gif
Preses foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Preses foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.08 16:24
 citēt
- par ko ir cepiens???? Bildeem presee ir informatiivs raksturs man personiigi paj$$t kaada ir to bilzju kvalitaate, galvenais ka domu saprot, ja gribi baudiit maaakslu - ej uz izstaadi kautvai savu personaalo ja uzskati ka citi nejeedz bildeet. Attopieties!!! Skaudiiba- taa ir citra lieta... ;)

Daudziem, šķiet, vispār paj*t uz visu, ka tik piekosties, pierīties un nop*sties varētu. Maxima pilsoņi, kā es tos dēvēju.
Mani interesē domājošo viedoklis.

ja es lasu rakstu par kādu notikumu , man vis mazāk interese pievienotās bildes kompozīcija , rakurs vai kadrejums, jo tas ir tikai vizuālaisraksta pavadijums uz kureu ir ļoti maz pieveršama uzmanība.
Vai daudzi atcerās bildes kuras redzējuši pie kāda raksta pirms nedeļas vai divām?

Nu, bet par ko tad es runaaju???? :O
Publicēts: 11.04.08 16:27
 citēt
- par ko ir cepiens???? Bildeem presee ir informatiivs raksturs man personiigi paj$$t kaada ir to bilzju kvalitaate, galvenais ka domu saprot, ja gribi baudiit maaakslu - ej uz izstaadi kautvai savu personaalo ja uzskati ka citi nejeedz bildeet. Attopieties!!! Skaudiiba- taa ir citra lieta... ;)

Daudziem, šķiet, vispār paj*t uz visu, ka tik piekosties, pierīties un nop*sties varētu. Maxima pilsoņi, kā es tos dēvēju.
Mani interesē domājošo viedoklis.

piedod veci, bet kas mainiisies ja presee paraadiisies foto vislabaakajaa kvalitaatee ???? interesanti buutu noskaidrot cik cilveeki vispaar pieveersh uzmaniibu preses bilzju kvalitaatei... tikai dazji taadi niigri tipinji kaa tu. :D

Reegs, ir tāds jēdziens, ka meistara (amatnieka) sirdsapziņa- tas nozīmē, ka jebkurš darbs jāveic pēc labākās sirdsapzņas. Tā vismaz mani mācīja tēvs, bet viņu savukārt mācīja viņa tēvs. Tas notika "Ulmaņlaikos". Tevi laikam mācīja "komunisma laikos" - ka visu "piedrāzt". Nu ko- lai arī Tev dzīvē tādi "meistari" trāpās...:)
Publicēts: 11.04.08 16:30
 citēt
kas mainiisies ja presee paraadiisies foto vislabaakajaa kvalitaatee ???? interesanti buutu noskaidrot cik cilveeki vispaar pieveersh uzmaniibu preses bilzju kvalitaatei... tikai dazji taadi niigri tipinji kaa tu. :D

Jā, ja es nopērku SestDienu, bet tur pa visu lapu truli neasa bilde, pēc divām atkal, tad es kaut kur jūtos apzagts.

Sāku skatīties tālāk - izrādās, šiem tāda problēma visu laiku, arī portālā. Toties parakstus gan zem kadriem visi salikuši. Ka tik kāds nenozagtu.

Eju uz citu portālu - Apollo jau kuro nedēļu pirmajā lapā karina viena tipiņa truli neaso feisu teju lielformātā.

Lai gan, pēc analoģijas jāsaka, absolūtās dzirdes īpašnieks par Dziedi ar zvaigzni šova peripetijām neuztraucas. Viņš tādu nemaz neskatās, jo nespēj to izturēt.

Labi bisku palaboju, biju vairaak domaajis, taadus ikriita laikrakstus kaa Diena, Neatkariigaa utt, zjurnaalos - piekriitu bildeem ir jaabuut daudz maz ok, paaraak konkretizeeju terminu - prese.. :( Bet tik un taa lielaakajais daljai arii neasas bildes skjitiis labaakas nekaa ar vinju digiziepjiem uznjemtas, truukumus pamaniis tikai tie kas ar to nopietni nodarbojas, es domaaju foto. Kaa ierindas lasiitaajam man nekrata bildes kaadas ir sestdienaa utt. kas attiecas uz zjurnaalim taadiem kaa FHM Klubs Cosmopolitain un Lilit - tur jau taapat bildes ir paartjuuneetas veikalaa ka riebjas skatiities... :D
Publicēts: 11.04.08 16:32
 citēt
haltūra ir haltūra visos laikos, visādās vietās...
Publicēts: 11.04.08 16:35
 citēt
Kvalitaate ir laba lieta, un tajaa pat laikaa ljoti subjektiiva. kas vienam kvalitatiivs otram ne. Friidi paldies par laba veeleejumiem... ;)
Publicēts: 11.04.08 16:43
 citēt
Kvalitaate ir laba lieta, un tajaa pat laikaa ljoti subjektiiva. kas vienam kvalitatiivs otram ne. Friidi paldies par laba veeleejumiem... ;)

Tieši par to arī tiku ieminējies, sakot kaut kur sākumā, ka varbūt ir arī tā, ka foto amatieri nule savā centībā visu apgūt un pozitīvi izrādīties ir uzstādījuši augstu latiņu; tik augstu, kāda patiesībā fotogrāfijai nemaz nav raksturīga, ar izņēmumiem dažās foto kategorijās.

Un tā, ja fotoblogeris no manis kādu bildi nepērk, kādas ir viņa tiesības aizrādīt par kvalitāti, kas ietilpināta 800 pikseļos? :twisted:

kas ar sho bija domaats?
Publicēts: 11.04.08 16:47
 citēt
Ko ta te var ņemties, priekš parastās informatīvās presses normālas bildes, necienam tur neinterese kaut kas īpaš un neviens tur mākslu netaisa.
Atraduši pare ko šausmināties.

Mani interesē fotogrāfijas presē. Un es ar patīkami pārsteigumu pāršķirstīju pērno sestdienu, kurā bija tiešām sakarīgas Andreja bildes.....par Kambi uc drazu, kas tur publicēta, pilnīgi piekrītu ng blog. Tā tomēr ir lasītāja čakarēšana - bāzt nejēdzīgas bildes pa visu lapu......
Publicēts: 11.04.08 16:58
 citēt

Tieši par to arī tiku ieminējies, sakot kaut kur sākumā, ka varbūt ir arī tā, ka foto amatieri nule savā centībā visu apgūt un pozitīvi izrādīties ir uzstādījuši augstu latiņu; tik augstu, kāda patiesībā fotogrāfijai nemaz nav raksturīga, ar izņēmumiem dažās foto kategorijās.

Un tā, ja fotoblogeris no manis kādu bildi nepērk, kādas ir viņa tiesības aizrādīt par kvalitāti, kas ietilpināta 800 pikseļos? :twisted:

kas ar sho bija domaats?

Pateikšu savādāk - kvalitātes meklētāji dažkārt uztraucas par mazāko troksnīti vai analogo graudu tik ļoti, ka tas nomāc pašu saturu.
"Virs ISO 400 nelietojams."
Varbūt tādas amatiera prasības pēc nevainojamas kvalitātes ir neadekvāts pārspīlējums? Un, ja tā izrādītos pārcentība, tad būtu vieglāk izskaidrot, kādēļ Saeimas priekšsēdētājs, lai kāds viņš nebūtu, ir attēlots ar sarkanām acīm, ko pat parastākajās fotolaboratorijās uzskata par automātiski koriģējamu lietu.

Tā jau plašsaziņas līdzekļi arī nosaka latiņu - kā strādāt, vienlaikus pieradinot cilvēkus, pie ne pārāk labiem standartiem.....
Publicēts: 11.04.08 17:30
 citēt

kas ar sho bija domaats?

Pateikšu savādāk - kvalitātes meklētāji dažkārt uztraucas par mazāko troksnīti vai analogo graudu tik ļoti, ka tas nomāc pašu saturu.
"Virs ISO 400 nelietojams."
Varbūt tādas amatiera prasības pēc nevainojamas kvalitātes ir neadekvāts pārspīlējums? Un, ja tā izrādītos pārcentība, tad būtu vieglāk izskaidrot, kādēļ Saeimas priekšsēdētājs, lai kāds viņš nebūtu, ir attēlots ar sarkanām acīm, ko pat parastākajās fotolaboratorijās uzskata par automātiski koriģējamu lietu.

Tā jau plašsaziņas līdzekļi arī nosaka latiņu - kā strādāt, vienlaikus pieradinot cilvēkus, pie ne pārāk labiem standartiem.....

Fotograafs ta fotograafs bet laikrakstos un izdevnieciibaas straadaaq maaksliniki noformeetaaji un korektori un sazin kas veel tik ne... domaaju, ka tas ir vinju darbs. no fotograafa tiek prasiits materiaals, varbuut ka kljuudos?
Publicēts: 11.04.08 17:34
 citēt
protams, bet ne s.... jau neprasa. Ar ziepiniekiem mauc ne jau tikai reģionālās lapeles.......
Publicēts: 11.04.08 17:55
 citēt
galvenais jau nav izpildiijums, bet tas, kas attainots bildee... :P

bildes protams arii nekaadas iipashaas nav....
Publicēts: 11.04.08 18:16
 citēt
Pilnīgi piekrītu, ka, piemēram, Sestdienā ir ļoti krities bilžu kvalitātes līmenis. Arī es brīnījos, kad uz vāka redzēju neasu bildi. Vai tad fotogrāfs ir vienīgais, kas to redz? Diemžēl arī rakstu kvalitāte ir kritusies. Un rezultātā jau vairākus gadus Sestdienu nelasu. Nav avīzes, nav problēmu.
Publicēts: 11.04.08 20:21
 citēt
Pēc kara visi gudri, vai arī Gudri D$%#t jau visi māk...

Tad kāpēc Jūs mani mīļie ja esat tik kritiski sen jau nestrādājat presē un netaisat šedevrus??? KĀPĒC ???

Nolikt cita darbu ir viegli, pašam visu izdarīt labi ir cita lieta - tas attiecās uz jebkuru sfēru, padomātjiet par to...

Tīri tā lai nebutu nekādu interešu konfliktu neesmu saistīts ne ar dienu, ne arī ar vienu no tiem autoriem, man pofig - vienk. smieklīgi liekas lielu BLOGA PROFESIONĀĻU vērtējums par bildēm, kuras ir preses foto nevis makslas kraps...

ai meistari... tā jau vienmēr bļāvēju daudz -darītāju maz - kad kāds no Jums strādās dienā par fotogrāfu atūstiet pm - es paskatīšos kādus ŠEDEVRUS jūs cepsiet! :)

+preses foto jau nabadziņi nevar sēdēt pie PS kā jums visiem gribētos. pa dienu fočētā bilde vakarā jāatdod. ja jau līmenis sūdīgs ejat strādāt laikrakstos un ceļat to līmeni. a nē labāk pasmirdēt un mēģināt pacelt savu reitingu.
kā jums pietiek laika presi lasīt? fotoveikalā taču jāstrādā!
Publicēts: 11.04.08 20:39
 citēt
Pēc kara visi gudri, vai arī Gudri D$%#t jau visi māk...

Tad kāpēc Jūs mani mīļie ja esat tik kritiski sen jau nestrādājat presē un netaisat šedevrus??? KĀPĒC ???

Nolikt cita darbu ir viegli, pašam visu izdarīt labi ir cita lieta - tas attiecās uz jebkuru sfēru, padomātjiet par to...

Tīri tā lai nebutu nekādu interešu konfliktu neesmu saistīts ne ar dienu, ne arī ar vienu no tiem autoriem, man pofig - vienk. smieklīgi liekas lielu BLOGA PROFESIONĀĻU vērtējums par bildēm, kuras ir preses foto nevis makslas kraps...

ai meistari... tā jau vienmēr bļāvēju daudz -darītāju maz - kad kāds no Jums strādās dienā par fotogrāfu atūstiet pm - es paskatīšos kādus ŠEDEVRUS jūs cepsiet! :)

+preses foto jau nabadziņi nevar sēdēt pie PS kā jums visiem gribētos. pa dienu fočētā bilde vakarā jāatdod. ja jau līmenis sūdīgs ejat strādāt laikrakstos un ceļat to līmeni. a nē labāk pasmirdēt un mēģināt pacelt savu reitingu.
kā jums pietiek laika presi lasīt? fotoveikalā taču jāstrādā!

Šamais laikam viens no tiem haltūr-reportieriem, ja jau tik dikti abižots izskatās.. :lol: :wink:
Publicēts: 11.04.08 20:49
 citēt
PĀRSTEIGUMS jums tāpēc ka LOXI ESAT:):) Apskaidrošu kā tas notiek , lai "Zinošajiem" lameriem ar būtu skaidrība. Pasūta bildēšanu AVĪZES FOTOGRĀFAM , aiziet šis uz bildēšanu ar DIGICAMU protams . Mūsdienās jau visji drāž kā negudri JO PAŠI ZINAT ka Digicam frekcence saskan ar cilvēku acu frekvenci un DIGI kadri ir bieži tehniski nekvalitatīvi dēļa ACĪOM un vienkārši TEHNALOĢISKĀM PROBLĒMĀM. Vidēji no DIGI kadriem 1/3 ir TĪRI TEHNISKI BRĀĶI ko normāli uzreiz izmet miskastē :) Atnāk atdod CF + APRAKSTS tie parasti ir vairāki desmiti vai pat simti kadru. Viss tas tiek salādēts kompī un tad tur redigēts aprakstīts un arhivēts tad no arhīva izmantots. Fotogrāfs darbs BEIDZAS ar momentu kad vinš ATDOD SAVU KARTI + APARAKSTU. Tālāk seko ARHIVĀRS / BILDEREDAKTORS/ ŽURNALISTS. Kā likums nereti MATEREĀLS DEG tad nu samīzies "Skribents" skrien pie bildredaktora/arhivāra kurš tieši tiko lādē bildes kompī ar Brēcieniem DEG DEG man fiksi XXXXX PURNU VAJAG!!! Da PASKATIES UN ŅEM , saka SPĒCĀLIS!! Skribents kā likums būdama sieviete ar vājiem nerviem un vizulālais mājsaimnieces līmenī GRĀB PIRMO FAILU kurā atpazīst VAJADZĪGO MŪLI , par kautkādām niansēm vai to pārējiem 49 tā paša MŪĻA attēliem sērijā viņs neliekas ne zinis un MOMENTĀ sūta BILDI SLEJĀ tā rodas no LABIEM FOTOGRĀFIEM fantastiski sūdīgas bildes būtibā tās ir ŽURNALISTU--VIZUĀLU KRETĪNU izvēlētas PIRMĀS KĀS IELĀDĒJĀS NO KARTES!
Publicēts: 11.04.08 21:17
 citēt
PĀRSTEIGUMS jums tāpēc ka LOXI ESAT:):) Apskaidrošu kā tas notiek , lai "Zinošajiem" lameriem ar būtu skaidrība. Pasūta bildēšanu AVĪZES FOTOGRĀFAM , aiziet šis uz bildēšanu ar DIGICAMU protams . Mūsdienās jau visji drāž kā negudri JO PAŠI ZINAT ka Digicam frekcence saskan ar cilvēku acu frekvenci un DIGI kadri ir bieži tehniski nekvalitatīvi dēļa ACĪOM un vienkārši TEHNALOĢISKĀM PROBLĒMĀM. Vidēji no DIGI kadriem 1/3 ir TĪRI TEHNISKI BRĀĶI ko normāli uzreiz izmet miskastē :) Atnāk atdod CF + APRAKSTS tie parasti ir vairāki desmiti vai pat simti kadru. Viss tas tiek salādēts kompī un tad tur redigēts aprakstīts un arhivēts tad no arhīva izmantots. Fotogrāfs darbs BEIDZAS ar momentu kad vinš ATDOD SAVU KARTI + APARAKSTU. Tālāk seko ARHIVĀRS / BILDEREDAKTORS/ ŽURNALISTS. Kā likums nereti MATEREĀLS DEG tad nu samīzies "Skribents" skrien pie bildredaktora/arhivāra kurš tieši tiko lādē bildes kompī ar Brēcieniem DEG DEG man fiksi XXXXX PURNU VAJAG!!! Da PASKATIES UN ŅEM , saka SPĒCĀLIS!! Skribents kā likums būdama sieviete ar vājiem nerviem un vizulālais mājsaimnieces līmenī GRĀB PIRMO FAILU kurā atpazīst VAJADZĪGO MŪLI , par kautkādām niansēm vai to pārējiem 49 tā paša MŪĻA attēliem sērijā viņs neliekas ne zinis un MOMENTĀ sūta BILDI SLEJĀ tā rodas no LABIEM FOTOGRĀFIEM fantastiski sūdīgas bildes būtibā tās ir ŽURNALISTU--VIZUĀLU KRETĪNU izvēlētas PIRMĀS KĀS IELĀDĒJĀS NO KARTES!

Es ļoti atvainojos, laikam lameris esmu, bet pēc izlasītā teikuma "JO PAŠI ZINAT ka Digicam frekcence saskan ar cilvēku acu frekvenci" apmulsu.
Nezināju, ka cilvēka acs rada kādas svārstības, kurām būtu kāda frekvence. :)
Arī man blakus esošs diplomēts optometrists apgalvo, ka "sarkanās acis" rada no acs tīklenes atstarotā gaisma.

Varbūt vari bikiņ izvērstāk to frekvenču teoriju izklāstīt????
Publicēts: 11.04.08 22:05
 citēt
vienmēr nē, bieži vai vairumā gadījumu.
Publicēts: 11.04.08 22:07
 citēt

Pilniigi pareizi, ja veel vinjam nav kauns vinjas dot, tad pats uzšopo un iedod taalaak maketeetaajiem, kas taalaak izveelaaas kaa bildi+tekstu salikt kopaa... zinu vienu aviizi, bet vaardu neteikshu :)
Publicēts: 11.04.08 22:07
 citēt
Lunim (+) - tā notiek gan - esmu bijis gan acu gan ausu liecinieks.
Publicēts: 11.04.08 23:18
 citēt

Fotograafs ta fotograafs bet laikrakstos un izdevnieciibaas straadaaq maaksliniki noformeetaaji un korektori un sazin kas veel tik ne... domaaju, ka tas ir vinju darbs. no fotograafa tiek prasiits materiaals, varbuut ka kljuudos?

kaa jau teicu... izraadaas man bija taisniiba.... +Lunim
Publicēts: 11.04.08 23:31
 citēt
ja jau līmenis sūdīgs ejat strādāt laikrakstos un ceļat to līmeni.
katru dienu jau neaicina /un zolīds cilvēks būdams, bez uzaicinājuma nepiesakos/, bet ir bijuši gadījumi - konstatēju, ka nedrīkst vairāk par 2 -3 bildēm dot - kā zakons izvēlas sūdīgāko. un sūdu maksā.
Publicēts: 12.04.08 08:34
 citēt
Vismaz, cik esmu pats redzējis, Rīgas Balsī un NRA tādi nav bijuši.
nu, daudzās avīzēs rakstošie bildē ar ziepenēm ar direktām blicēm un pašiem /un arī skatītājiem/ šķiet, ka viss labi. pensionāru avīzē RB filmu laikos tīstāmā mašīna un skaneris lai, bija.
Publicēts: 12.04.08 08:42
 citēt
n_g : NORMALS fotogrāfs GANDRĪZ NEKAD nerakajas pa APARĀTU un neko nedzsj . Labakaja gadijuma PASKATAS vai vai nav pardedzis PA TUSMJU:) Tas ko jus redzat ka LUR DZEST UN UTOJA tie ir 99% gadijumu LAMERI vai cilveki BEZ PIEREDZES PROFESIONALA DARBA! Lielkaias ko VAR ATLAUTIES biezji vien ir Histogramaa kas rada Exsis neexsis. Kadrus REDIGJE 100% Bildredektors / Arhivars kas tad ari atmet visus tehniskus Brakjus:)

Sapper: Jā es KĀ DAKTERS līdzēšu Optometristam kurš ar laikam skaitās "Pie dakteriem" izgriest mandeles , ai aizmirsu piebilst . Dakters essmu Firioterapeitss:):) Jokss protams:):)

Butu jau nu tavam "Optometristam" jazin ka dauzdas lietas projekte aatieciba uz cilveka IPATNIBAM tapat ka TV kuru lai bildetu bez svitram kadreiz bij vajadziga 1/15 Dalja sekundes NEZINAJA tavs optometrists VEINE?:) Tad nu luk Filmu kameru sledzji vairuma gadijumu stradaja ar kautkadu savadaku kadra frekvenci , ACIS CIET UN IZBILITAS bij ne iapasji BIEZJI savukart DIGICAM sledziem VAIRUMA GADIJUMU ir kautkada sava frekvence kur 1/3 kadru bildejot SERIJA ir ar IZBOLITAM AIZVERTAM ACIM!
Publicēts: 12.04.08 09:28
 citēt
n_g devis iespēju smagi pacepties un savas žultis izgāzt...
un viss TĀDĀ tekstā- teksts, vai zemteksts?...
kautkur līdzīgs man šķiet viņa pēdējais foto: tas žultainais apķēpātais mūris un garām slīdošā vecmāmiņa... un ja tā nepadomā- tā vecmāmiņa pirmkārt tik tāds menbaltu toņu pleķītis uz papīra, bet var jau ar padomāt par viņas vecumu, sievišķību, dzīves pieredzi, visu viņas laiku, kurā ienācis tas, kas uz sienas!
Publicēts: 12.04.08 09:48
 citēt
n_g buus jau labi nesacepies tik traki.. :D ja tev nepatiik izdevums Diena, tad taa vinjiem arii pasaki nevis sabunto te tautu un tad pasaki, ka redz citur bildes ir ok... :D yo peace :mrgreen:
Publicēts: 12.04.08 11:28
 citēt
Butu jau nu tavam "Optometristam" jazin ka dauzdas lietas projekte aatieciba uz cilveka IPATNIBAM tapat ka TV kuru lai bildetu bez svitram kadreiz bij vajadziga 1/15 Dalja sekundes NEZINAJA tavs optometrists VEINE?:) Tad nu luk Filmu kameru sledzji vairuma gadijumu stradaja ar kautkadu savadaku kadra frekvenci , ACIS CIET UN IZBILITAS bij ne iapasji BIEZJI savukart DIGICAM sledziem VAIRUMA GADIJUMU ir kautkada sava frekvence kur 1/3 kadru bildejot SERIJA ir ar IZBOLITAM AIZVERTAM ACIM!

IMHO runāts tika par to, kādēļ bildēs mēdz būt sarkanas acis, bet Tu par iekārtu projektēšānu. :) :) Par TV signāla īpatnībām varam kādreiz pie alus glāzes papļāpāt... :)

Es biju domājis, ka slr no dslr atšķiras tik ar attēla satveršanas metodi. Filmas vietā ir CCD vai CMOS matrica. IMHO slēdža darbība nez vai ir principiāli atšķirīga.
Tas par ko Tu runā varētu būt atkarīgs no kameru dažādā kadru skaita sekundē. Var Tev piekrist, ka ir kāds kadru skaits sekundē, kurā vairāk noķer acis ciet vai acis vaļā, bet no otras puses laika intervāls starp acs mirkšķināšanu nav konstants un var mainīties no katra sīkuma.
IMHO tavā teorijā ir bikņ par daudz metafizikas un alķīmijas.. :)

Ja Tu noliksi blakus 2 sinhronizētas DSLR un SLR kameras, ar vienādu expozīcijas laiku, kas abas bildēs sēriju ar ātrumu 5 k/s , esmu pārliecināts, ka bildes būs identiskas. Nebūs vienā acis ciet, bet otrā izvalbītas. Ja netici, varam sarīkot testu. :)

P.S. Kādēļ ir jākliedz??? (Vai arī vārdu rakstīšanai ar lielajiem burtiem ir cita nozīme???)
Publicēts: 12.04.08 16:43
 citēt
PS. Uzliekam ekspoziicijas laiku, piemeeram, 1s.
Pameegjini nu dabuut 5kadrus/sekundee :D
Publicēts: 12.04.08 16:58
 citēt

kads vispar sakars?
Publicēts: 12.04.08 17:13
 citēt
Sakars taads, ka nosaciijums 5kadri/sekundee nepiepildaas pie visiem sleedzhu aatrumiem.
Publicēts: 12.04.08 21:26
 citēt

Darvina balvu fotogrāfijā Tu esi godam nopelnijis. :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 12.04.08 21:32
 citēt
Sakars taads, ka nosaciijums 5kadri/sekundee nepiepildaas pie visiem sleedzhu aatrumiem.

nu daa. bet te par neko tadu nemaz runa nav.
Publicēts: 13.04.08 00:25
 citēt
Dienu lasu tikai internetā, jo Ainārs aizliedza pasūtīt :)
Internetā pat labāk, jo var apskatīt arī lasītāju aizsūtītās bildes, piem. lasītāja Raita Puriņa pavasara ziedu bildes :D
www.diena.lv...
8)
Publicēts: 13.04.08 20:18
 citēt
Klau, nu jau tu sāc aizrunāties. Pokemoniski sprēgā tagad viens Pēterītis. Pie tam nevietā, jo neko gudru un attaisnojošu sarkanačiem izdomāt nevar. Piesauc mistiskus Toļikus, apšauba Andrez veikumu, apšauba f64 darbu.

To ko es teicu un pateikšu vēlreiz andre ir lielisks mākslinieks - blices, studija etc. etc., bet kā reportāžā nu nez vai, bet naudu prasa kārtīgu...

Tīri tā lai nebūtu tukšas runas ņem paskaties bildītes:
www.zhaa.lv...

P.S. F64 darbu es neapšaubu, ja tu to tā pagriez - tava problēma!
Publicēts: 13.04.08 20:25
 citēt
kaadas kaazas, taadas bildes, ne?
Publicēts: 13.04.08 20:42
 citēt
Njaa.. apskatijo to peterisha linku, un tik pec tam pamaniju ka taas ir andre bildes.. pagaajushaa gada pie tam! varbuut vnk pazinjas un andre nolaida Luni, neiespringa! :)
Publicēts: 13.04.08 20:51
 citēt
toreiz vel bija cits cennjiks.
un ari starp tam ir pat ljoti patikamas bildes, piemeram, www.zhaa.lv...

turklat, skat manu komentu augstak.
Publicēts: 13.04.08 20:52
 citēt
protams, ka ir! bet istenibaa neierasti redzeet arii bildes kur nav tik daudz PS sakraaameets virsuu! :D
Publicēts: 13.04.08 21:24
 citēt
Forša penšu avīze. :)
nu, man vēl pietrūkst vecuma - stāžs pa visām 3 darba grāmatiņām kopā jau sanāktu. es tā no skrobas, ka ārštatniekiem maz maksā un "Ķieģeli" a likvidēja.
Publicēts: 13.04.08 22:13
 citēt
Nesaprotu kur tāda fascinācija ar presi? Tā šobrīd ļoti lēni, bet neapturami mirst. It īpaši dienas laikraksti. Žurnāliem vēl ir kādas cerības izvilkt matču, bet lielākajiem dienas laikrakstiem ikdienas auditorija ir mazāka kā jebkuram no lielajiem ziņu portāliem. Tāpēc arī kvalitāte visam krīt -- ne tikai bildēm.

No otras puses -- te ir vairāk runātāju nevis darītāju. Man ik pa laikam vajag fotoreportāžas, jo štata fotogrāfs tomēr nespēj saražot pietiekami daudz satura, bet nav tā ka gribētāji stāvētu rindā. ;)
Publicēts: 13.04.08 22:38
 citēt
Nu a kurš teica, ka presē bildēm jābūt labām? Man, piemēram, patīk tās tizlās bildes. Pat ļoti sajūsmina, cik labi piemeklēta bilde attiecīgā darboņa veiktajām cūcībām.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas