forum.gif
Preses foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Preses foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.08 08:57
 citēt
Es nesaprotu kāds sakars - nesanāk man uztvert tavu domu?!
Publicēts: 11.04.08 09:22
 citēt
shausmoniigas bildes!!!!
Publicēts: 11.04.08 09:30
 citēt
Pirmā ir vnk psc... otrā trešā nav labāka...
Publicēts: 11.04.08 09:32
 citēt
Par Uldi man pārsteigums...
Publicēts: 11.04.08 09:33
 citēt
Taa ir kad pashi zjurnaalisti bildee.. :D
Publicēts: 11.04.08 09:36
 citēt
1. unh 3. galīgi garām, 2. arī paštruntīga.......
Publicēts: 11.04.08 09:37
 citēt
gan jau ka vel ar 5 d fokjets :)
Publicēts: 11.04.08 09:38
 citēt
Bambuča! Uldim ir Mark-III...
Publicēts: 11.04.08 09:39
 citēt
3 acis pat sarkanas pamanāmas :)
Publicēts: 11.04.08 09:39
 citēt

:D :D :D
Publicēts: 11.04.08 09:41
 citēt
Viņiem jau viegli- nav Fotobloga galerijā reitings jāpelna...:)))
Publicēts: 11.04.08 09:42
 citēt

Es jau padomāju, ka Oly...:)))
Publicēts: 11.04.08 09:43
 citēt

nu pat ar oly tik shvaki nevar nofokjet :D
Publicēts: 11.04.08 09:44
 citēt
Jāiet uz Dienu... :lol:
Publicēts: 11.04.08 09:44
 citēt

nu pat ar oly tik shvaki nevar nofokjet :D

Es biju domājis Tavu pirmo Oly digiziepi...:)))
Publicēts: 11.04.08 09:45
 citēt
vot jaa apmeram ta varetu izskatities ar oly 4 megapikselju ziepiiti :D
Publicēts: 11.04.08 09:47
 citēt
Par ko te vispaar diskusija???
Publicēts: 11.04.08 09:49
 citēt
ja nu esmu pariezi sapratusi, tad runa galvenokārt par to - kā nav neērti savu vārdu zem darba likt....:)
Publicēts: 11.04.08 09:50
 citēt

Par sūdiem iekš preses foto......:) Vienīgā joma, kas LV presē ir puslīdz līmenī ir sporta fotogrāfijas. Nu un protams glauno žurnālu zaķu foto :)
Publicēts: 11.04.08 09:50
 citēt

ka es varetu iet uz Dienu fokjet ar savu veco 4 megapix oli :D
Publicēts: 11.04.08 09:52
 citēt

Avīzes bildei jau tie 3 vai 10 mPix "pie kājas"- trakākais tā blicene tieši acīs.
Bet ar paškritiku tiem "profiem" gan tā pašvaki. Kaut gan, ja šamos trenkā no vienas vietas uz otru, kādreiz jau var arī ar kādu kadru nepaveikties (kaut gan arī tā nav otmazka- digi laikmetā var dublēt, cik uziet)
Publicēts: 11.04.08 09:58
 citēt
njaa......pasūdīgi.
Publicēts: 11.04.08 10:03
 citēt
Ne jau fotogrāfi tās bildes tur ielika, bet redaktors. Varbūt šitās bija dabonamas pa lēto. ;)
Publicēts: 11.04.08 10:09
 citēt

Par sūdiem iekš preses foto......:) Vienīgā joma, kas LV presē ir puslīdz līmenī ir sporta fotogrāfijas. Nu un protams glauno žurnālu zaķu foto :)

Ir te viens otrs dzeltenās preses žurnāliņš, kurā nevienā forumā neapskatītos 18-300 objektīvus, šķiet, lieto tikai tā! Arī uz zaķiem.

Ja es stradatu "dzeltenai" presei, obligāti to 18-250 lietotu. Jo tur nav tik svarīgs bokeh, vignet utt utml , kā moments. Un tādai lietai tas labi der!
Publicēts: 11.04.08 10:13
 citēt
Sarkanās acis tieši tēmā! Parāda īsto politiķu seju :)
Publicēts: 11.04.08 10:14
 citēt

Avīzes bildei jau tie 3 vai 10 mPix "pie kājas"- trakākais tā blicene tieši acīs.

Tieši tā! :)
Publicēts: 11.04.08 11:22
 citēt
Pēc kara visi gudri, vai arī Gudri D$%#t jau visi māk...

Tad kāpēc Jūs mani mīļie ja esat tik kritiski sen jau nestrādājat presē un netaisat šedevrus??? KĀPĒC ???

Nolikt cita darbu ir viegli, pašam visu izdarīt labi ir cita lieta - tas attiecās uz jebkuru sfēru, padomātjiet par to...

Tīri tā lai nebutu nekādu interešu konfliktu neesmu saistīts ne ar dienu, ne arī ar vienu no tiem autoriem, man pofig - vienk. smieklīgi liekas lielu BLOGA PROFESIONĀĻU vērtējums par bildēm, kuras ir preses foto nevis makslas kraps...

ai meistari... tā jau vienmēr bļāvēju daudz -darītāju maz - kad kāds no Jums strādās dienā par fotogrāfu atūstiet pm - es paskatīšos kādus ŠEDEVRUS jūs cepsiet! :)
Publicēts: 11.04.08 11:59
 citēt

Tad kāpēc Jūs mani mīļie ja esat tik kritiski sen jau nestrādājat presē un netaisat šedevrus??? KĀPĒC ???

Nolikt cita darbu ir viegli, pašam visu izdarīt labi ir cita lieta - tas attiecās uz jebkuru sfēru, padomātjiet par to...

Tīri tā lai nebutu nekādu interešu konfliktu neesmu saistīts ne ar dienu, ne arī ar vienu no tiem autoriem, man pofig - vienk. smieklīgi liekas lielu BLOGA PROFESIONĀĻU vērtējums par bildēm, kuras ir preses foto nevis makslas kraps...

ai meistari... tā jau vienmēr bļāvēju daudz -darītāju maz - kad kāds no Jums strādās dienā par fotogrāfu atūstiet pm - es paskatīšos kādus ŠEDEVRUS jūs cepsiet! :)

Pēterīt, Meistars, vai vismaz amatnieks, kas grib kļūt par Meistaru, savu haltūru cenšas tautai nerādīt! Nezinu, kas tiem fotogrāfiem bija gadījies, ka sanāca izblamēties ar savu haltūru, bet nu ir izblamējušies. Neesmu preses fotogrāfs, bet gana daudz bilžu ir nācies presē likt. Taču, ja uzskatu, ka bilde nav sanākusi, labāk tā i pasaku, nevis iedodu brāķi, par ko jasarkst kolēģu (un arī zinošas tautas) priekšā!
Publicēts: 11.04.08 12:01
 citēt
Es jau pie tēmas par Andrez bildēm SestDienā divdomīgi ieminējos, ka varbūt beidzot, līdz ar viņa darbu parādīšanos tur, foto līmenis tikai celsies. Piemēram, ja salīdzina viņa bildes par Ščerbatihu ar tām, ko taisīja žurnāliste par Kambalu ...

Andrejs ir diezgan labs mākslinieks to es nevaru noliegt - taisa skaistas bildes ar blicēm un visu pārējo ekipējumu - statiskās bildes, kuras tiek iestudētas vai kā tamlīdzīgi veidotas... Ko nevarētu teikt par viņa reportāžu kvalitāti, kas ir stipri pie vidējā fotogrāfa amatiera spējām - kāzu bildes, kas ir tieši reportāžas, ko esmu redzējis - ne jau tās kas ir kazas.andreart..., jo tur jau ir tikai TOP, bet gan visas pārējās. Nevaru noliegt bildes, kuras ir taisitas ar blicem un idejas tam nav sliktas pamatā...

Bet ko nu var teikt neviens jau nav perfekts! :)

P.S. Suņi rej, bet karavāna iet tālāk...
Publicēts: 11.04.08 12:03
 citēt
Pēterīt, Meistars, vai vismaz amatnieks, kas grib kļūt par Meistaru, savu haltūru cenšas tautai nerādīt! Nezinu, kas tiem fotogrāfiem bija gadījies, ka sanāca izblamēties ar savu haltūru, bet nu ir izblamējušies. Neesmu preses fotogrāfs, bet gana daudz bilžu ir nācies presē likt. Taču, ja uzskatu, ka bilde nav sanākusi, labāk tā i pasaku, nevis iedodu brāķi, par ko jasarkst kolēģu (un arī zinošas tautas) priekšā!

Ir dzirdēts par tādām lietām, kā fotoredaktori - respektīvi ne vienmēr fotogrāfam ir laiks pašam ņemties ar bildēm - viņš ielido ofisā nomet kartes redaktoram un dodas tālāk... Turpinājums jau ir redaktora atbildība - vai viņš izmet draņķus vai viņš tos atstāj un vēl tālāk publicē... Nezinu kā ir dienā nemācēšu pateikt...
Publicēts: 11.04.08 12:10
 citēt
Laikam Diena negrib pirkt F64 pakalpojumus.

To sauc par reklāmu? Vai tad viņiem viss ir tik ideāls un viņi ir vienīgie Latvijā?

P.S. Bet man liekas, ka Toļiks bildē labāk - vot Toļiks tā ir kvalitātes zīme :roll:
Publicēts: 11.04.08 12:23
 citēt
Laikam Diena negrib pirkt F64 pakalpojumus.

P.S. Bet man liekas, ka Toļiks bildē labāk - vot Toļiks tā ir kvalitātes zīme :roll:

Nupat tev atkal muldamais uznācis. Kurš Toļiks, ja reiz tā saki?

Anatolijs Solodoņikovs, saukts Georgs- LV erotiskā foto "guru" :lol: :o :wink:
Publicēts: 11.04.08 12:52
 citēt
Nupat tev atkal muldamais uznācis. Kurš Toļiks, ja reiz tā saki?

Jā, ja paskatās to, ko redz no F64 foto darbiem Lauku avīzē, Neatkarīgajā, Rīgas balsī un citos izdevumos, tad lai tā būtu atklāta un nekaunīga reklāma.
Rodas iespaids, ka pats esi dikti ieinteresēts šajās lietās.

Kurš tad Toļiku nezin.... :shock:

Un jā, es esmu ļoti ieinteresēts - gribu piedalīties šajā Kārtīga Latvieša diskusijā, jo latvietis jau nebarojas no pārtikas, bet gan viens no otra...

Man vienk. vienmēr ir paticis skatīties uz to, kā "profiņi" kritizē citu darbu, kaut gan paši nebūt nav iesaistīti šai sfērā. Bieži vien iemesls tam ir slēpts aizvainojums. Nu ja Jūs variet labāk, tad pierādiet to. Skaļi klaigāt par to cik otrs sudigi k-ko dara ir viegli, pašam izdarīt daudz smagāk... :)
Publicēts: 11.04.08 12:58
 citēt

Agraak presei diezgan daudz focheeju, un sliktas kvalitaates darbi vareeja beigties ar sadarbiibas izbeigshanu. Tagad kaa skatos, tad preses foto kvalitaate kriitaas. tiek pienjemti darbaa kas nu ir njemams, un par to samaksu jau nu visi speci nenaaks straadaat. Shedevrus presei nevajag, vienkaarshi normaalas bildes. Vel jau tas, ka presei fotografeet iet jaunie fotograafi kuriem vajag praksi, jeb citiem vaardiem sakot, kuriem vajag iemaaciities fotografeet..
Jaareekjinaas taadam fotograafam arii ar to ka ka apstaaklji var gadiities apsaluuti pretiigi, ka vispaar kautcik normaalu foto nevar uztaisiit..
Publicēts: 11.04.08 13:02
 citēt
Skaļi klaigāt par to cik otrs sudigi k-ko dara ir viegli, pašam izdarīt daudz smagāk... :)

Nu kas tad Tev liek te klaigāt - izdari un parādi... :lol: :wink:
Publicēts: 11.04.08 13:05
 citēt
Nu kas tad Tev liek te klaigāt - izdari un parādi... :lol: :wink:

Ne jau mani uztrauc tā bilžu kvalitāte - ir daži citi kuri šeit sprēgā un bļaustās par slikto darbu, tad nu viņiem arī bija šis ieteikums.

Es lasu avīzēs lai iegūtu informāciju nevis lai paskatītos uz bildītēm.
Publicēts: 11.04.08 13:15
 citēt

Es piestrādāju ik pa laikam, sūtot reportāžas visdažādākajiem preses izdevumiem. Sporta pēc, tomēr foršāk publicēties pārdesmit tūkstošiem auditorijas :) Diemžēl naudas tur ir maz, lielākoties, tas slāpē entuziasmu. tā ka nevajag vispārināt. PS dažas bildes var apskatīt arī manā galerijā, bilde no ugunsgrēka, kur divi čaļi dzēš, piemēram bija uz LA pirmās lapas, arī salūts nonāca reģionālajā lapā. Citas reportāžas te nepublicēju, jo tās cilvēkus diez kā neinteresē....
Publicēts: 11.04.08 16:07
 citēt
- par ko ir cepiens???? Bildeem presee ir informatiivs raksturs man personiigi paj$$t kaada ir to bilzju kvalitaate, galvenais ka domu saprot, ja gribi baudiit maaakslu - ej uz izstaadi kautvai savu personaalo ja uzskati ka citi nejeedz bildeet. Attopieties!!! Skaudiiba- taa ir citra lieta... ;)
Publicēts: 11.04.08 16:12
 citēt
Pasaki, kas ir būtiski mainījies cilvēka dabā un foto Latvijā pa šo laiku? :)

"Reportāža pirmām kārtām ir laikrakstu, žurnālu un televīzijas fotogrāfija, kas mūs informē par svarīgākajiem notikumiem vi-sās dzīves jomās. Mūsu apstākļos, kad aug tautas labklājība, fotografēšana kļuvusi īsti masveidīga un gandrīz katrā ģimenē ir fotoaparāts un savs hronists, reportāžas jēdziens krietni vien jāpaplašina. Praktiski mūsu ikdienas bagāto notikumu klāstu fo-tografē daudzi jo daudzi reportieri, kas pat nedomā publicēties presē. Simtiem un simtiem kadros tiek uzņemti dažādi noti-kumi: dziesmu un deju svētki, sporta sa-censības, izstāžu atklāšana, ievērojamu cilvēku godināšana, jaunas tradīcijas — notikumi un cilvēki... Knikšķ slēdži, skan «slēdžu simfonija», kā bija reiz rakstīts kādā mūsu republikas preses izdevumā. Taču kāds skeptiķis reiz rakstīja, ka tiek «cilāts dokumentālās fotogrāfijas veseris». Neskaitāmos negatīvos fiksēti notikumi un cilvēki iegulstas personiskajos arhīvos.
Daļu šo reportāžas uzņēmumu mēs vēlāk redzam darbavietu vitrīnās, uzskatāmās aģitācijas stendos, retumis presē un daļēji personiskajos albumos. Tiek tērēts bezgala daudz filmu ar niecīgiem rezultātiem."
Rīga „Avots" 1980 Gunārs Birkmanis Praktiskā fotogrāfija

perfekti Luchik!!!
Publicēts: 11.04.08 16:14
 citēt
- par ko ir cepiens???? Bildeem presee ir informatiivs raksturs man personiigi paj$$t kaada ir to bilzju kvalitaate, galvenais ka domu saprot, ja gribi baudiit maaakslu - ej uz izstaadi kautvai savu personaalo ja uzskati ka citi nejeedz bildeet. Attopieties!!! Skaudiiba- taa ir citra lieta... ;)

Daudziem, šķiet, vispār paj*t uz visu, ka tik piekosties, pierīties un nop*sties varētu. Maxima pilsoņi, kā es tos dēvēju.
Mani interesē domājošo viedoklis.

piedod veci, bet kas mainiisies ja presee paraadiisies foto vislabaakajaa kvalitaatee ???? interesanti buutu noskaidrot cik cilveeki vispaar pieveersh uzmaniibu preses bilzju kvalitaatei... tikai dazji taadi niigri tipinji kaa tu. :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas