forum.gif
Preses foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Preses foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.08 00:27
 citēt
Klau, nu jau tu sāc aizrunāties. Pokemoniski sprēgā tagad viens Pēterītis. Pie tam nevietā, jo neko gudru un attaisnojošu sarkanačiem izdomāt nevar. Piesauc mistiskus Toļikus, apšauba Andrez veikumu, apšauba f64 darbu.

To ko es teicu un pateikšu vēlreiz andre ir lielisks mākslinieks - blices, studija etc. etc., bet kā reportāžā nu nez vai, bet naudu prasa kārtīgu...

Tīri tā lai nebūtu tukšas runas ņem paskaties bildītes:
www.zhaa.lv...

P.S. F64 darbu es neapšaubu, ja tu to tā pagriez - tava problēma!

M-jā, kāzbildes, kā jau kāzbildes, bet izslavēta Kāzu Guru kvalitātes un cenas līmenim nu gan neatbilst...:(
Publicēts: 14.04.08 00:44
 citēt
Tas ir pilnīgi normāli gadījumā kad fotogrāfs atdod pilnīgi visas bildes kāziniekiem. Nedomāju ka pasaulē ir tādi fotogrāfi kas reportāžas taisa plānotā studij apgaismojumā kāzas. Tas pats Yervant fotogrāfē kā ar ložmetēju kāzas un es nedomaju ka tajā albumā kuru viņš atdod jaunlaulātiem varēs atrast kaut vienu fotogrāfiju pie kuras var piekasīties. A fotogrāfē viņš spriežot pēc sērijām krietni vairāk par 2000 fotogrāfijām. Tāpat domāju arī andre albūmā visas bildes būs ideāli pielāgotas lai justu baudu no skatīšanas , tikai skaits tai albūmā būs kādas 100 fotogrāfijas no pāris tūkstoš kadriem, kuri starp citu jaunam pārim un radiniekiem ir ļoti svarīgi. :)
Publicēts: 14.04.08 09:33
 citēt
Publicēts: 14.04.08 09:53
 citēt
Man nav pārāk lielas sajēgas par kāzu bildēm -- kad precējos bildēja uz filmas un pat tas albums palicis pie ex-sievas, bet IMHO dot klientam 2000 sūdus no kuriem varbūt 200 ir labas bildes nav īsti prātīgi. Gan no mārketinga viedokļa, gan arī no attieksmes pret klientu.
Publicēts: 14.04.08 12:04
 citēt
Man nav pārāk lielas sajēgas par kāzu bildēm -- kad precējos bildēja uz filmas un pat tas albums palicis pie ex-sievas, bet IMHO dot klientam 2000 sūdus no kuriem varbūt 200 ir labas bildes nav īsti prātīgi. Gan no mārketinga viedokļa, gan arī no attieksmes pret klientu.

nu nē, tas kā kuram cilvēkam, tomēr, daži tieši grib nefiltrētu rezultātu
Publicēts: 14.04.08 13:47
 citēt
man gan auseklis ne visai, raksti vaaji. bildes kaa kuru reizi, reizem tiri cieshamas, reizem garam. pirms dazhiem gadiem bildeja ar analogo eosu vai nikonu tur.
bet visa visuma - nav ne vaine
www.auseklis.lv... - pat patiik, mb butu dikt lab, varbut. tiesham rodas iespaids, ka cilveki bildejot un atlasot PADOMAA.

opaa, tagad ar 400D kitu bildee ;)
un fuji 9600
un fuji 5600
un canon G5
un varbut ar vel ko - dazham exifa nav, iespejams, ar analogo.
Publicēts: 14.04.08 17:38
 citēt
ak34, sūdus tas ir ļoti skaļi teikts. 2000 labas reportāžas un 100-200 superīgi momenti tā būtu pareizāk. Otrkārt tur nedodās klientiem 2000 venā kaudzē. Labākās pats fotogrāfs ir izvelējies un uztaisījis uz papīra. Protams tās skaitās labākās no fotogrāfa viedokļa. Bieži būs tā ka klients izvēlēsies vairumā no tā ko mēs esam izbrākējuši. Klients beigās saņem to ko mēs viņiem iestumjam nevis to kas viņam varētu būt. Par marketingu es šeit bieži esmu teicis ka vairumā tirgu diktē marketings, bet visi mēs zinām ka marketinga mērķis ir pielietojot psiholoģiju likumīgi piemānīt pircēju lai vairāk naudas viņš tērētu. Taisnīga attieksme pret klientu un marketing attieksme ir pilnīgi pretējas lietas kā melns un balts.

n_g, par 200 pret 2k lasi augstāk :)
Publicēts: 14.04.08 20:20
 citēt
Par izmaiņām portālu dzīvē informēšu arī turpmāk. Varbūt sākšu krāt arī dažu labāko Rīgas periodikas fotogrāfu darbus. :) Likšu pie fotoskolas.

Uldi, es jau nāku ... :twisted:

pakrāj gan, es tiešām domāju, ka tur tiek īpaši piemeklētas tizlākās bildes, piem., ja runa iet par dižajiem latviešu kungiem! Var sanākt interesanta kolekcija ;)
Publicēts: 15.04.08 08:25
 citēt
nav jau neiespējami, ka pilsonis prot gan rakstīt, gan bildēt /skat. kaut mani!/. biežāk gan lāgā neprot ne 1-nu, ne 2.ru. pilna prese ar bildēm, zem kurām prasītos parakstīt "ziepene otrādi" un ne 1-mēr tās no "personīgā arhīva".
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas